canım benim eşim üsteğmen.. yani komutan statüsünde.. ben sana aslında neler olduğunu söyleyim..
1.si askerler çarşı izninde aileleri gelip evci çıkartmıosa night club.a gidemezler.. içki bile içemezler.. hafta sonları sabah çıkar akşam birliklerine geri dönerler.. birliğe alkollü dönmeleri askerliklerini uzatır.. kimsenin yemez böle bir durum..
2.si p.rno izleyemezler askeri birlikte, tv.de zaten yayınlanmıyor bilgisayarı da erlerden kimse sokamaz içeriye.. dolayısıyla nerden izleyecekler..
3.sü komutanlar karı kız muhabbeti yapsalar bile erlerle yapmazlar emin ol.. adam bilmem kaç yılını bu mesleğe vermiş, belli bir titri olan insan kalkıp da üç günlük erlerle bu muhabbetlere girip yüz göz olmaz, çünkü olursa otoritesini kaybedeceğini bilir..
olabilecek maksimum şey katalog felan getiriolarsa dışardan evet kadın bakmaktır.. başka da bir şey olmaz emin ol..
beni irite edense sevgilinin bu yalanları ne maksatla söylüyor olabileceği.. bak herkes neler yapıyor ben sana sadıkım felan demeye çalışıyorsa çok çirkin bi çaba bence..