sevgilimin kadin muhabbeti bezdirdi ?

Sen nasıl gülüyorsun bunlara diyene kadar,sen böyle seviyesiz konuları benimle nasıl konuşuyorsun demeliydin.Ama sanırım sen de ona öyle bir olay anlatmışsın.Bilmiyorum her ilişkide mesafe,had ve saygı çok önemli.

benim anlattığım böyle bi olay değildi. sadece o en ufak bişeye bile tepki göstermişti onu örnek vermek için dedim. yoksa ben nerden anlatcam böyle olayı nerden duycam

canım benim eşim üsteğmen.. yani komutan statüsünde.. ben sana aslında neler olduğunu söyleyim..
1.si askerler çarşı izninde aileleri gelip evci çıkartmıosa night club.a gidemezler.. içki bile içemezler.. hafta sonları sabah çıkar akşam birliklerine geri dönerler.. birliğe alkollü dönmeleri askerliklerini uzatır.. kimsenin yemez böle bir durum..
2.si p.rno izleyemezler askeri birlikte, tv.de zaten yayınlanmıyor bilgisayarı da erlerden kimse sokamaz içeriye.. dolayısıyla nerden izleyecekler..
3.sü komutanlar karı kız muhabbeti yapsalar bile erlerle yapmazlar emin ol.. adam bilmem kaç yılını bu mesleğe vermiş, belli bir titri olan insan kalkıp da üç günlük erlerle bu muhabbetlere girip yüz göz olmaz, çünkü olursa otoritesini kaybedeceğini bilir..

olabilecek maksimum şey katalog felan getiriolarsa dışardan evet kadın bakmaktır.. başka da bir şey olmaz emin ol..
beni irite edense sevgilinin bu yalanları ne maksatla söylüyor olabileceği.. bak herkes neler yapıyor ben sana sadıkım felan demeye çalışıyorsa çok çirkin bi çaba bence..

gidiyolarmış canım öyle diyo. askerliğini orda yapan bi arkadaşının konuşmasını gördüm face de 100 150 tl gidersin demişti.

onu nerde izlediler bilmiyorum. bi kere dedi öyle bişeyi. komutanlar konusunda bende şüpheliyim.

o çaba hep var bak millet neler yapıyo ben yapmıyorum

gidiyolarmış canım öyle diyo. askerliğini orda yapan bi arkadaşının konuşmasını gördüm face de 100 150 tl gidersin demişti.

onu nerde izlediler bilmiyorum. bi kere dedi öyle bişeyi. komutanlar konusunda bende şüpheliyim.

o çaba hep var bak millet neler yapıyo ben yapmıyorum

öncelikle mış diyorsun canım gözünle görmeden inanma.. gidiyorlarsa da genelev gibi yerlere gündüz gidiyorlardır.. erkeğin ihtiyacı olabilir, kendi aralarında da konuşabilirler bunu anormal görmem... ama sevgilinin, gözünden kıskanması gereken sevgilisine bu kadar açık saçık muhabbetleri bu kadar çirkin bir şekilde aktarması korkunç bence.. kıskandırmanın da böylesini hiç görmemiştim..

maşallah hem yapıyor hem anlatıyor nekadar özgüvenli...iyi düşün valla ilişkini gözden geçir...

öncelikle mış diyorsun canım gözünle görmeden inanma.. gidiyorlarsa da genelev gibi yerlere gündüz gidiyorlardır.. erkeğin ihtiyacı olabilir, kendi aralarında da konuşabilirler bunu anormal görmem... ama sevgilinin, gözünden kıskanması gereken sevgilisine bu kadar açık saçık muhabbetleri bu kadar çirkin bir şekilde aktarması korkunç bence.. kıskandırmanın da böylesini hiç görmemiştim..

gozumle gorme ihtimalim yok ama arkadasi bizzat yaptim demis. ve oyle bir suru yorum okudum. o yuzden emin soyledim.. evet gunduz gidiyorlar tabiki..

bencede bu kadar acik konusmasi basta hosuma gitti aa herseyi anlatiyor diye ama sonradan midem bulandi

insanin fikri neyse zikri de odur.
insan neyden en cok bahsediyorsa o`dur.
onun bahsettigi insanlar ve yaptiklari, aslinda onun kendi kisiligi.
maalesef boyle.

insanin fikri neyse zikri de odur.
insan neyden en cok bahsediyorsa o`dur.
onun bahsettigi insanlar ve yaptiklari, aslinda onun kendi kisiligi.
maalesef boyle.

Bencede oyle bunu ona soyledigimde sacmalama ben oyle sey yaparmiyim diyor. Baslarda yapmicagina guvenim tamdi. Ama simdi yalan soyluyor olabilir guvenim kirildi.

ciddi sekilde uyardim su an oyle muhabbetler yapmiyor ama eninde sonunda patlak verir gibi geliyor :(

Back
X