Sevgilimin karısını aldatan patronuyla mesajları

yasamadinsen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
4
8
1
Erkek arkadaşımın instagram hesabı bende var
Karısını aldatan bir patronu var erkek arkadaşım sürekli anlatır
Bugün karısının doğum günüymüş ve adam (patronu) instagrama karısıyla fotoğraflarını atıp doğum gününü kutlamış
Sevgilim de ona kinayeli bir şekilde "aşk adamısın be abi yazmış"
Adam da cevap olarak "öyleyiz be mehmetim, bi seni tanırım bi de beni :D" yazmış
Bu mesajında aşırı derecede huylandım, adam da alttan alttan laf vurmuş gibi geldi sizce?

Bugün karısının doğum günüymüş ve adam (patronu) instagrama karısıyla fotoğraflarını atıp doğum gününü kutlamış
Adam da cevap olarak "öyleyiz be mehmetim, bi seni tanırım bi de beni :D" yazmış
Bu mesajında aşırı derecede huylandım, adam da alttan alttan laf vurmuş gibi geldi sizce?
E bi zahmet huylan. Şimdi yapmasa bile ileride aynısını sana yapabilir. Ben de bir adamın birlikte olduğu kişiyi aldattığına şahit olmuştum ama kızı bir türlü bulamamıştım. Öyle paylaşımlar yapıyor ki kızla sürekli beraber durumlarını atıyor ama gerçek bambaşka. Ben görünce çok rahatsız oluyordum en son kişilerinden sildim. Vay maşallah size falan yazsaydım bu ileride benim de yapabilme potansiyelimi gösterirdi bence

İnsan sürekli neyi anlatırsa biraz da buna hayranlık besler. Siz böyle bir şey yaşamamış olsaydınız dahi anlatımlarından huylanmanız gerekirdi. Kaldı ki yakalamışsınız
Şutlayın gitsin size sevgili mi yok
Ayrıca açıklama falan yapmayın zeytinyağ gibi üste çıkar bir de

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Back
X