sevgilimin kısıtlayıcı davranışları

selinlly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
14
1
1
25
Öncelikle herkese merhaba fikir almak istedigim bazı şeyler var. aramızda bazı çatışmalar var örneğin o gün arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum 8 9 gibi eve dönüyorum eve kesinlikle tek dönmemden rahatsız. Mutlaka eve beni o bırakmak istiyor her seferinde. Bu konuyu bu kadar diretmesi de benim kafamda soru işareti bırakıyor. İnstagram sifrelerimizin girmesek bile birbirimizde olması gerektiğini düşünüyor ben vermiyorum.

Yaşlar kaç ? Ne kadar süredir birliktesiniz ?
Yani böylesi beni boğar. Yol verirdim ben olsam.
25 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz kötü niyeti olmadığını o saatte güvenli bir şekilde evime ulasmami istediğini yaptığı için söylüyor sözde

Sizin bir birey olduğunuzu unutan birisiyle zamanınızı boşa harcamayın. Her dakika sizi eve bırakmak için müsait olabilecek mi? Kısıtlanmak nedir anlamıyorum, bunlara izin vermeyin. Saçma sapan bir sosyal medya uygulaması ilişkilerin gidişatını belirleyecek güçte mi? Şifre vermek istemezsin olur biter, istersenizde verirsiniz. Nedir zorla diretmek ve bu güvensizlik. Böyle böyle başlar eve hapseder sizi aklınızı başınıza alın.

Sizin bir birey olduğunuzu unutan birisiyle zamanınızı boşa harcamayın. Her dakika sizi eve bırakmak için müsait olabilecek mi? Kısıtlanmak nedir anlamıyorum, bunlara izin vermeyin. Saçma sapan bir sosyal medya uygulaması ilişkilerin gidişatını belirleyecek güçte mi? Şifre vermek istemezsin olur biter, istersenizde verirsiniz. Nedir zorla diretmek ve bu güvensizlik. Böyle böyle başlar eve hapseder sizi aklınızı başınıza alın.
ben de bu nedenle tedirgin oluyorum aslında kontrol etmeye çalıştığını hissediyorum ve evli bile olsak beni gelip alabileceğini söylüyor her zaman ben de bu durumun normal olmadığını söylüyorum

kötü niyeti olmadığını saat geç olunca eve güvenle girmemi istediğini söylüyor sözde
Şimdi yenisiniz diye bu kadar, ilerde artar. Kıskançlığıyla baş edemezsin. Şimdiye kadar o var diyemi sanki sana bir şey olmadı. Eve gidince haber ver, başına bişey gelmediğini anlarım dese okey de bu kontrolcülük.

Şimdi yenisiniz diye bu kadar, ilerde artar. Kıskançlığıyla baş edemezsin. Şimdiye kadar o var diyemi sanki sana bir şey olmadı. Eve gidince haber ver, başına bişey gelmediğini anlarım dese okey de bu kontrolcülük.
evet bende bundan bahsediyorum aslında ya da ihtiyacın olursa ben gelir alırım seni de diyebilirsin diyorum ama bildiğiniz durumdan rahatsız benim eve tek dönmemden

ben de bu nedenle tedirgin oluyorum aslında kontrol etmeye çalıştığını hissediyorum ve evli bile olsak beni gelip alabileceğini söylüyor her zaman ben de bu durumun normal olmadığını söylüyorum
Zaten tedirgin olmalısınız fazlasıyla, sizi bu denli boğan biriyle nasıl başa çıkıyorsunuz çok merak ediyorum.

Ne münasebet benim kocam da çok kıskanç bir insan ama Instagram şifremi falan istemedi hala da yok. Açıkçası geç saatlerde bir yerden dönmek istesem ben söylemeden beni almaz yani kıskançlıktan da ileri bir şey bu.

Ne var ki bunda? Aksam 8-9da cikamazsin oraya gitme buraya gitme diyen manyak olmasindansa beni alip evime birakmasini sorun etmezdim baska manyak seyleri varsa bilemicem ama ben de arkadas buluşmasindayken buluşma bitince haber veriyordum gelip aliyorlardi ya da arabayla babam alirdi bekarken. Benim motosikletim vardi ama her zaman onunla cikmiyordum. Birinin almasi icin aksam olmasina da gerek yok eger araba kullanmiyorsam neden taksiye ya da toplu tasimaya bineyim? 🙄 birinin almak istemesi daha iyi.

Instami karistirmak istemedi esim hic ama esim insta kullansa ben arada karistormak isterdim 😄

Gitme gelme kisitlamasi değil.mevzu sanırım, güvenlik için söylemiştir de şifre mifre olayları neden gerekiyor, hiç yemedim ben "girmesekte şifreler olsun" olayını kesin girer 🤣🤣

Back
X