sevgilimin kıskançlık krizleri !

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Artık iş iyice Saçmalığa kadar geldi. Tiyatroya gittim diye kıskançlik krizlerine girer oldu adam ! Piskolojik sorunlarin var düzelt kendini desem de sen ilk kendine bak bende senin takıntılarindan bıktım diyor ! Of of vazgecmek bana göre değil. Ne olacak bu halimiz :KK42::KK42::KK42:

Vazgecmek derken bu iliskiden vazgecmek anlatamadim kendimi pes etmek istemiyorum bu piskolojiden onu kirtarmak istiyorum. Herkes cekip gider yari yolda birakir ama ben birakmak istemiyorum

Sizin takıntılarınızdan bıktığını söylememiş mi bu kişi?
Hangi takıntınızdan vazgeçemiyormuşsunuz?

tiyatroya gidince ne oluyormuş? kısa yazmışsınız ama yarın markete de göndermez boyutundaysa tabiki yol verin..kıskançlık çoğu zaman partnerine güvenmemk manasını taşıyor..

bu tarz kıskançlık kendine olan güvensizliğindendir karşı tarafın ve bunu sen düzetlemezsin o istemedikçe ve psikolojk yardım almadıkça

neden böyle düşünüyor daha önce söyledin mi

yok söylemediysen paranoyak mı yoksa
Paranoyak. Aramızda mesafe var bunun arkasına saklaniyor. Sorunlarimizi cozelim dedigimde de iletisim haline geçmiyor susuyor tamam sen konuş ben seni dinliyorum boşalt icini diyor. Yarin bir gun aramizda ciddi bir mesele gecerse ayni evi paylasirsak sen daha sacma sapan tavirlarda bulunacaksin beni dört duvar arasina bile kapatirsin dediğimde de bunu daha sonra dusunuruz simdiden niye dusunuyorsun diyor yok yani bu adamla iletisime gecemiyorum

bu tarz kıskançlık kendine olan güvensizliğindendir karşı tarafın ve bunu sen düzetlemezsin o istemedikçe ve psikolojk yardım almadıkça
Mesafe var aramizda cok degil ama yinede iki saatlik bir mesafe acaba bundan mi gercekten diyorum. Beraber daha cok vakit gecirebilsek duzelir mi diyorum ama ya daha kötü olursa?

Back
X