Sevgilimin(?) kız arkadaşı

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Merhaba daha önce de konu açmıştım sevgili olmak üzere olduğum biri var.

Ve bu kişinin liseden beri arkadaş olduğu bir kız var. Yani yaklaşık 8-9 seneden fazladır tanışıyorlar ama son 2 senede ortak yaşadıkları bir olaydan sonra giderek iyice yakın olmuşlar ve hemen hemen her gün bir cümle de olsa mesajlaşıyorlar.

Bana her şey kesinlikle arkadaşça gibi anlatıyor ama düzenli aralıklarla telefonda konuştuğu mesajlaştığı biri olması rahatsız edici değil mi? Ben mi yobazım?

Kız da bakınca huy olarak tam sevgili olmak istediğim kişiye benziyor, benden çok onunla uyumlularmış gibi geliyor.

Zaten ilgisizliğine zor tahammül ederken bir de bu çıktı. Ama şu an sırf bu kız yüzünden tamamen bırakmak da korkaklık veya kaçmak gibi geliyor.

İlgisiz derken de buluştuğumuzda çok iyi. Mesajlarıma geç dönüyor. Bazen ilk mesajını öğlen 3te atıyor. Ben bir günaydın bekliyorum en azından.

Bu kadar mutsuzken neden devam ediyorsun derseniz buluştukça bağlandım ve sevmeye başladım ama keşke her şey buluştuğumuz zamanki gibi olsaydı...

Sizce abartıyor muyum? Kız yüzünden ondan uzaklaşmak korkaklık mı olur? Kendimi boşa mı yıpratıyorum boşa değilse de değer mi bu kadar yıpranmama kafamda bunlar dönüp duruyor bir yandan da malesef ki onu seviyorum

Vee instagramında 42 fotoğraf var ve o kız fotoğrafların 3ünde var. Sadece ikisi var fotoğrafta. Başka kız arkadaşıyla da var ama sadece 1 tane ya da toplu.
Kızın da instagramında onunla fotoğrafı var. Canım dostum arkadaşım şeklinde. Çok seviyoruumm 💕lu.

kız yüzünden kısmına yorum yapmayacağım.
bazen ilk mesajı 3 te atıyor kısmı çok boğucu.

günaydın/iyi geceler mesajları atma zorunluluğu mu var yeni nesil ilişkilerde?
cahilliğime verin.
sabah kalkıp hazırlanıp işe/okula gideceğim arada hiç dur bir günaydın mesajı çekeyim demedim.
zaten benim için tatsız saat dilimleri.

Sırf siz birliktesiniz diye bilmem kaç yıllık dostluğunu bitirmesini beklemek biraz bencillik değil mi sizce?
Sizin gibi onunla çok uyumlu olduğunu vs. düşünseydi onunla birlikte olurdu.
Lütfen kendinize kuruntu yapmayın.
Milyonlarca olabilecek durum var. Hangi birini kafamızda büyütüp, kendimizce çözümler bularabiliriz ki?

Sırf siz birliktesiniz diye bilmem kaç yıllık dostluğunu bitirmesini beklemek biraz bencillik değil mi sizce?
Sizin gibi onunla çok uyumlu olduğunu vs. düşünseydi onunla birlikte olurdu.
Lütfen kendinize kuruntu yapmayın.
Milyonlarca olabilecek durum var. Hangi birini kafamızda büyütüp, kendimizce çözümler bularabiliriz ki?
Ne bileyim benim de arkadaşlarım var ama instagram storylerinde onları paylaşmıyorum sürekli. İyice takıntı haline getirdim gördükçe.

Ne bileyim benim de arkadaşlarım var ama instagram storylerinde onları paylaşmıyorum sürekli. İyice takıntı haline getirdim gördükçe.
Sizinle story atıyor mu peki?
Mesela benimle atmayıp, kız kankasiyla atsaydı açıkçası ben de dellenirdim.

Belki yorumum olumsuz gelecek çoğu kişiye ama ben artık kolay kolay güvenemiyorum böyle durumlara.

Evet gerçekten arkadaş olabilirler, bu bir ihtimal. Ama başka ihtimaller de var. İnsan kompleks bir varlık. Cevremdekilerin yarısından çoğu senelerce kanka olduktan sonra aniden evlenen kişilerden oluşunca bir durup düşündüm konunuzda.

kız yüzünden kısmına yorum yapmayacağım.
bazen ilk mesajı 3 te atıyor kısmı çok boğucu.

günaydın/iyi geceler mesajları atma zorunluluğu mu var yeni nesil ilişkilerde?
cahilliğime verin.
sabah kalkıp hazırlanıp işe/okula gideceğim arada hiç dur bir günaydın mesajı çekeyim demedim.
zaten benim için tatsız saat dilimleri.
Yeni neslin gün boyu telefon elinde. Ne bileyim normal arkadaşlarımla onunla konuştuğumdan daha çok ve akıcı muhabbet ediyorum. Ya geç yazıyor yazsa da kesik kesik bi akıcılık yok. Hani mesajlaşmayı sevmiyor desem başka arkadaşlarıyla mesajlaşıyor o kız da dahil olmak üzere. Bana yazmayıp onlara yazıyor değil aynı anda yazıyordur ama rahatsız oluyorum belki de siz haklısınızdır bilmiyorum

Eşimle tanıştığımız gün bana bak bu annem bu babam diye fotoğraflar gosterdi. Sonra da bir kız gösterip bak bu da sevdiğim bir arkadaşım dedi. Şimdi o arkadaşını hatırlamıyor bile olabilir. Ben hiçbir şey yapmadım, zaman içinde en çok değer verdiği ben oldum sadece. Tabii kız da uzaktaydı.
Sonra, liseden eski sevgilisi vardı. Kız kanser olduğu için üniversite sınavına hazirlanmayip hastanede başında beklemiş, bu yüzden o yıl kazanamamis. Yine ilk bir yıl falan o kız her hastaneye gittiğinde peşinden giderdi. Beni aramazdi bazen falan. Çok üzülür değer verirdi. Şimdi nerede? Bilmem, lafı bile açılmıyor.
Şu an hayatının merkezinde ben varım diyebilirim. Ailesinden bile önce gelirim. Ama ben cidden hiçbir şey yapmadım, demedim. Akışına bıraktım sadece.
Erkekler zamanla asıl değer vermesi gereken kişiyi anlıyor.
Bu arada belki siz de kızla çok yakın olursunuz, neden olmasın.

Belki yorumum olumsuz gelecek çoğu kişiye ama ben artık kolay kolay güvenemiyorum böyle durumlara.

Evet gerçekten arkadaş olabilirler, bu bir ihtimal. Ama başka ihtimaller de var. İnsan kompleks bir varlık. Cevremdekilerin yarısından çoğu senelerce kanka olduktan sonra aniden evlenen kişilerden oluşunca bir durup düşündüm konunuzda.
Evet benim de öyle çok çift var zaten onları görmek beni iyice delirtti. Benim bile çevremde direkt aklıma gelen öyle net 4 çift var.

Onlar sevgili olmak istese şu 8-9 sene içerisinde olurlardı bence takma bu kadar.iliskiniz ilerledikçe zaten en yakını sen olacaksın eskisi kadar gözüne batmayacak.

O zaman Yalan Dünya'dan bir Nurhayat repliği gelsin; Allahım kriiiiiiizzzzz :olamaz:
Ve bir krizz daha belki twitterda görmüşsündür en yakın erkek arkadaşlı bir post var. En yakın erkek arkadaş flörtlerini beğenmez ben onların içini bilirim derli. Ona sevgilimi etiketlemiş. Ona ne onun flörtünden deliricem :( bu yüzden bırakmakta korkaklık geliyor taktik maktik de anlamıyorum

Ben bu konuda biraz geri fikirliyim, lisede bende bi ilişkiye başlamıştım sırf bu sebepten ayrıldım. Kendisi bile bilmiyordu bu sebepten ayrıldığımı. Bi insanın karşı cinsle arkadaşlığına asla karşı değilim ama bu kadar yakınlığı hazmedemiyorum.

Evet benim de öyle çok çift var zaten onları görmek beni iyice delirtti. Benim bile çevremde direkt aklıma gelen öyle net 4 çift var.

Önceden fikirlerim çok farklıydı ama artık olumlu bakamıyorum ben. Arkadaşınla görüşme demek de olmaz çok itici bir durum, eğer şans vermek istiyorsanız bu ilişkiye bence verin ve her şeyi gözlemleyin. Her iki durumda da kendini belli edecektir bir süre sonra.

Onlar sevgili olmak istese şu 8-9 sene içerisinde olurlardı bence takma bu kadar.iliskiniz ilerledikçe zaten en yakını sen olacaksın eskisi kadar gözüne batmayacak.
8-9 senedir uzaktan arkadaş gibilerdi. 2 senedir giderek artan bir yakınlık son 1 senede de nerdeyse her gün konuşmaya vardı. Sanki giderek daha yakın oluyorlar gibi geliyor

Önceden fikirlerim çok farklıydı ama artık olumlu bakamıyorum ben. Arkadaşınla görüşme demek de olmaz çok itici bir durum, eğer şans vermek istiyorsanız bu ilişkiye bence verin ve her şeyi gözlemleyin. Her iki durumda da kendini belli edecektir bir süre sonra.
Yakınlıklarından rahatsız olduğumu belli edeyim mi?

Back
X