- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.347
- 158
- 41
- Konu Sahibi little bird
"Aralarinda birşey olacak olsa simdiye kadar olurdu" dusuncesi aşiri bir kendini avutma ve kandirmadir önce onu soyleyeyim. Tabi ki aralarin birsey olmak zorunda degil ama yillarca arkadas gecinip birden evlenenler var mi? Evet var hem de çok. Bir kadin ve erkek haddinden fazla yakinsa, aralarinda 10 sene sonra da olsa birsey olabilir.
Benim de liseden beri kopmadigim erkek arkadaslarim var 2 tane ama ne hergun yazisirim, ne fotograf paylasirim, arada eskiden gelen dostlar olarak hal hatirlik sorar konusuruz biter.
Biraz bencil gelir belki ama hayatima duygusal manada giren kişi bana degersizlik hissi verdigi an biter asla ugrasmam. Hicbir arkadasi benden önce gelemez. Bu demek degil ki dunya etrafimda donsun, bir tek ben olayim ama o "degersizim" dusuncesi bana gectiyse yapamazdim. Zaten şu "samimi kiz arkadas" olayi olan tiplerden uzak dururdum hep
benim etrafımda öyle yıllarca arkadaş gibi geçinip birden evlenen yok sizin varsa çevrenizi sorgulayın.
öyle sevdiği kadının başka erkeklerle ilişkisini konuşan ama içten içe kızı seven erkekten de hayır gelmez tam tersi de geçerli.
arkadaşsa arkadaştır gerisi bahane. zaten ilişkileri ilerleyince kızla tanışacaktır konu sahibi.