sevgilimin kız arkadaşı

ee niye endişeleniyorsunuz o zaman? Kız erkek arkadaşınızı dolandıracak diye mi?
beni bırakacak mı korkum yok. tepkimi ya da rahatsızlığımı nasıl dile getirebilir miyim diye sordum. siz de öyle şakalar komiklikler falan..

evet en doğru yaklaşım böyle olur bence de. teşekkürler :)
Buradaki aldatiyordur tarzı yorumlara kulak asmayın erkek arkadasinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Benim de samimi erkek arkadaşlarım var ama bana yürümüyorlar adı üstünde arkadaş. Dinlemeden etmeden bir yargıya varmayın belki üniversite yollarindan biriyle konusmak onu iyi hissettiriyordur.

Buradaki aldatiyordur tarzı yorumlara kulak asmayın erkek arkadasinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Benim de samimi erkek arkadaşlarım var ama bana yürümüyorlar adı üstünde arkadaş. Dinlemeden etmeden bir yargıya varmayın belki üniversite yollarindan biriyle konusmak onu iyi hissettiriyordur.
gerçekten öyle bir korkum ve düşüncem yok çok şükür. her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta herkes farklı bir konu üzerinde duruyor. belki benden daha deneyimlisiniz belki daha önce böyle bir durum yaşamışsınızdır diye sormuştum ama kesin aldatılıyorsunuz yorumlarını görünce üzüldüm haliyle..
ama mesajınız için teşekkür ederim :)

beni bırakacak mı korkum yok. tepkimi ya da rahatsızlığımı nasıl dile getirebilir miyim diye sordum. siz de öyle şakalar komiklikler falan..
Ya ne alakası var. Sürekli bir erkekle yazışsa da rahatsız olacak mısınız? Bu kızla samimiyetinden rahatsızım diyorsunuz, o da ister istemez, daha da yakınlaşabilirler mi endişesidir.

Benden başkasını gözü görmez diyorsanız, ee sizin vaktinizden çalmadıkça, istediğiyle istediği kadar yazışsın, di mi?

Sevgilimin kız arkadaşları tabi ki olabilir ama içlerinden özellikle biriyle çok samimiyse ve onunla sürekli sohbet ediyorsa bu durum beni düşündürürdü

O kız varsa hayatında, senle işi ne o zaman? Öyle bir durum olsaydı onu tercih ederdi değil mi?
Kafaya takılacak birşey değil bence.

Ben de öyle kiskanc biri değilim,eşimin yakın kız arkadaşları var ,özellikle bir tanesiyle çok yakın arkadaşlar, tanıştım evimizde misafir ettik ,sevdim de kızı ,benim için sorun yok. Ama kalkıp da eskiden samimi olmadigi biri ile sürekli mesajlaşsa bozulurum, bunu da konuşurum.Hayatta en önemli şeylerden biri hisler ,sen rahatsız hissettiysen ve normalde çok kıskanç biri değilsen aç konuyu konuş erkek arkadasinla ,ne hissediyorsan neden rahatsız oluyorsan açık açık soyle,gerisini o dusunsun ..

Ya eğer arkadaşlık çocukluktan gelmiyorsa bu çok yakın kız-erkek arkadaşlıklarının altından hep bir şeyler çıkıyor. Her gün özel olarak mesajlaşmak falan manasız. Benim de var her gün yazıştığım ama biz gruptan konuşuyoruz özelden değil kaldı ki çocukluk arkadaşım. Özelden çok fazla yazmaya başlayan ne kadar erkek arkadaşım olduysa istisnasız yürüdü hepsi.

Söyle sonuçta sen rahatsız oluyorsun
Ben olsam söylerim
En azından açıklamasına göre yön çizerim
Herkesin ilişki anlayışı farklı
Kıskançlık yapmiyim diye kendi kendini yemek de bence sağlıklı degil

Ben bu konuda çok rahat bir insanım o yüzden onun da sosyalleşiyor olması hoşuma gider. Ancak her gün vik vik yazışıyorsa hoşnutsuz olurum.

Acaba devamlı ne konuşuyorlar? Sizin derdiniz ama ben buradan merak ettim :) Uzaktan takip edin bakalım çıkar kokusu.

Belki beni taşlayacaksınız ama yakın arkadaş=yavşama potansiyeli yüksek insan. Yemin ederim böyle ben de çok yaşadım başkalarından da gördüm. En yakın arkadaş bile insana farklı bakmaya başlayabiliyor 😔

Bir tür yakınlaşma sinyali, ya o kızda seninkinde ya da karşılıklı. Dikkatli olmakta fayda var

Benim de kardeşten öte erkek arkadaşım vardı konuşuyorduk ta sürekli çünkü konuşacak konumuz bitmiyordu ve çok gülüyorduk mutluyduk yani, eşim ne yaptı rahatsız oldu sizin gibi ve görüşmüyorum artık zaten şehir değişerek evlendim, adamın tahammülü yok ve istemiyor, yani sizin yüzünüzden biz en yakın arkadaşlarımızı kaybediyoruz bazen, bu kötü niyet neden?

Benim de kardeşten öte erkek arkadaşım vardı konuşuyorduk ta sürekli çünkü konuşacak konumuz bitmiyordu ve çok gülüyorduk mutluyduk yani, eşim ne yaptı rahatsız oldu sizin gibi ve görüşmüyorum artık zaten şehir değişerek evlendim, adamın tahammülü yok ve istemiyor, yani sizin yüzünüzden biz en yakın arkadaşlarımızı kaybediyoruz bazen, bu kötü niyet neden?
Kuzum istisnalar olabiliyor bende ilk başlarda sorun etmezdim ama aşırı derecede eski sevgilimle iç içe olan erkek Fatma bir kız vardı kizi zaten sevmezdim çok kavgacı ve tehtidkar bı kızdı ama dedikodumu yapıyorlarmış ve gizli gizli buluşuyorlar mis benim haberim yoktu kız masaj yapiyomus buna ya sırtına o kızda bana alttan alttan laf sokuyodu ayrıldıktan sonra bile mesaj attı tehtidkar şekilde aşık olduğu belli yani ama anlatamadım suçlu ben oldum aramıza 3 kişileri soktukça soktu mesafeli olsa birşey demezdim ama sonuç bu ama ise de yariyolar böyleleri gerçek yüzünü gördüm iğrenç karaktersiz benide aldatmisti meğerse iyi oluyor yani

Bu karşı cinsten kanka muhabbetleri okul bitince bitmeli bence.Toplu bir ortamda kız erkek karışık arkadaş gruplarına bir şey demem ama birebir buluşmalar ve mesajlaşmalar bence sıkıntılı.Ben olsam rahatsızlığımı dile getirirdim hala devam edersede onu "kankalarıyla" Başbaşa bırakırdım.Seçim sizin

Back
X