Sevgilimin kız "kankisi"

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Selam hatunlar,

Yine bir sevgili krizi ile sizlerleyim.
Erkek arkadaşımla 10 aydır süregelen bir ilişkimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz.

Biz rüya gibi geçen bir yurt dışı tatilindeyken telefonunu alıp tamamen can sıkıntısından bir şeylere bakıyordum. Facebook messengerına girip öyle gezinirken gözüme eski "kanki"si ile olan konuşması çarptı işkillenip açtım. Bu kız arkadaşı yüzünden biz daha önce ayrıldık. Benimle kızı tanıştırdığı bir buluşmada kıza "seni kıskandım" şakası yapmıştı ben ilişkilerinin arkadaşlık sınırını çok aştığını söylemiştim tartışmıştık bana rest çekmişti ve ayrılmıştık. Sonra barıştık tabi kardeşim gibidir dedi ikna etti beni ama bu kız hiç bir zaman içime tam sinmedi, herkes kötü niyetli olduğunu söylüyor hatta erkek arkadaşım da kabul ediyor. Ve bu kız çok yakın bir kız arkadaşının sevgilisine sulanmış bunu bilen tüm arkadaşları konuşmayı kesmişler bir benim erkek aekadaşım görüşüyor. Konuşmayı açtığımda şok oldum. Benle tanışmadan tam 1 ay önce bu şekilde konuşmuşlar ama kıza çok sulanarak konuşmuş. Kız sevgilimden ayrıldım mutsuzum kanki yazmış bizimki "ya sen unutulur musun" yazmış öpücük koymuş. Sen prensessin falan demiş. Görünce dünyam başıma yıkıldı bana bunun açıklamasını yapar mısın dedim "bana arkadaşlıkta böyle konuşmak normal geliyodu" dedi ama ilişkimizden sonra öyle konuşulmayacağını anladım dedi ilişkimizde yapmadım böyle bir şey dedi ama o kıskanma esprisini yapmıştı... sizce ben kandırıldım mı? 23 yaşındaki bir erkek bu lafların flörtöz olduğunu gerçekten düşünemez mi?

Son düzenleme:
eğer bir türlü içine sinmiyorsa ters durumlar olabilir
ve erkek arkadaşın o kız için senden ayrılmayı göze aldıysa bilemedim güvenemezdim ben de

eğer bir türlü içine sinmiyorsa ters durumlar olabilir
ve erkek arkadaşın o kız için senden ayrılmayı göze aldıysa bilemedim güvenemezdim ben de

Erkek arkadaşımın "bu lafların flörtöz olacağını bilmiyordum arkadaşlık gibi geliyodu" açıklaması çok rahatsız ediyor böyle bir şey mi olur ya dalga geçer gibi açıklama...

Nasıl yani? Kızın instagram fotoğraflarının altında kaşar falan yazıyor erkekler bu da eğleniyor onlarla. Yakın kız arkadaşının sevgilisine sulanmış diyorum. :)

Tekrar diyorum çok çirkin bir söz. Ve eğer bir erkek yüz vermezse boşa sulanmamistir o kız. En büyük örneği de erkek arkadaşınız.

Canım istersen o peynir türünü ve o y ile başlayan kelimeyi konundan sil düzenmeleme yap ban yemeni istemem

+ senin eski konunu çok iyi hatırlıyorm. Şunu unutma 23 yaşındaki bi erkek ilişkisi varken kız 'kanki' sine sen prensessin öpücük falan yazmaz.

+ senin eski konunu çok iyi hatırlıyorm. Şunu unutma 23 yaşındaki bi erkek ilişkisi varken kız 'kanki' sine sen prensessin öpücük falan yazmaz.

DüZeltmeyi yaptım uyarı için teşekkürler :)
Benden önce konuşmuşlar zaten ama bu benimle ilişkisi varken de bu şekilde konuşmuş olabilecekleri anlamı taşıyor bence. İçimin rahat edemeyişi de bu şüphe.

O "sen prensessin, öpücük, ya sen unutulur musun..." bu laflar sey demek => ben burdayım beni unutma, her türlü yanındayı üstelik herkes iletisimi kesmisken ne hikmetse bir tek erkek arkadaşınız kesmemis. hani olur da belki kendisi de nasiplenir umuduna mı kapıldı nedir..

Hukuk okumuş bir adam bu laflarn nereye gidecegini birlemeyecek kadar saf (!) olamaz bence.

bence sen varken bu şekilde konuşmuyorsa sorun etme. Doğmamış bebeğe kundak biçmenin alemi yok.

Hayır herkes kızı kötü görüp uzaklaşmışken neden sizin sevgiliniz? Fazla mı hümanist.
İçinize sinmeyen şeylere çok dikkat edin, anlamı vardır.
Takipte olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…