- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
bence sen varken bu şekilde konuşmuyorsa sorun etme. Doğmamış bebeğe kundak biçmenin alemi yok.
Ay pes ! Bildiğim kadarıyla siz yurt dışına çıkan, iyi bir işi olan modern bir kadındınız ne demek kaşar ?!? Kıza sulanan kabak gibi sevgilinizmiş ama hemen " ay benim yiğidim yapmaz öyle şey o uruspu ayarttı beyimi" moduna girmişssiniz. Şoka girdim bari siz yapmayın. Zaten sizden önceymiş ben büyütülecek bir şey göremedim.
Erkek arkadaşın zaten seni sevmiyor "kanki" ben hala böyle düşünüyorum
Ay pes ! Bildiğim kadarıyla siz yurt dışına çıkan, iyi bir işi olan modern bir kadındınız ne demek kaşar ?!? Kıza sulanan kabak gibi sevgilinizmiş ama hemen " ay benim yiğidim yapmaz öyle şey o uruspu ayarttı beyimi" moduna girmişssiniz. Şoka girdim bari siz yapmayın. Zaten sizden önceymiş ben büyütülecek bir şey göremedim.
Kaçtır böyle konular açıyorsun bak bu kız hakkında iki tane bir de sevgilin arkadaşını baya bir kesmişti o konun var yani ben hissetmiyorum sevdiğine erkekler iyi rol oynar bu bir ikincisi madem bu kızla görüşmesine karşısın sana rağmen niye bu kankiyle konuşuyor ki acabaBen sevdiğine eminim yoksa beraber olmazdım
Bilemiyorum ki konuşmuş mu konuşmamış mı. Konuşmadığına inanamıyorum. Ama yanımdayken bile, biz 3 aydır beraberken, kız ortak başka bir erkek arkadaşıyla konışıyo diye kıskandım şakası yaptığına göre çok büyük ihtimalle konuştular bence.
Ama bu kızı kardeşim diye benmle tanıştırdı bu kızla ilişkileri içime sinmiyor diye ayrıldık biz ve kız hala hayatında. Nasıl büyütmeyeyim.
Kaçtır böyle konular açıyorsun bak bu kız hakkında iki tane bir de sevgilin arkadaşını baya bir kesmişti o konun var yani ben hissetmiyorum sevdiğine erkekler iyi rol oynar bu bir ikincisi madem bu kızla görüşmesine karşısın sana rağmen niye bu kankiyle konuşuyor ki acaba
Erkek bu sen gene de çok şey yapma ya güvenme yani bu kızdan değil de başka birinden bir şeyden dolayı gider filan bana tekin gelmiyor ya bilemedim valla burdan konu okumakla bazen doğru kanıya varamayabiliyoruzBenimle birlikte olabilmek için hayatını değiştirdi büro açma hayalinden vazgeçti sevmiyor olsa böyle bir şey yapmazdı.
Aynı büroda çalışıyorlar maalesef. Ben de yüzüne bakmamasını isteyemem. Mesafesini koyduğunu söylüyor ama artık o da inandırıcı gelmiyor
Bir erkek bir kıza kıskandım şakası yapıyor. bence bu az dozlu flört etmektir. gözümde canlanan sahne de bana yapılan şaka (!)larda da hep flörtöz bir hava vardı. çoğu zaman da sosyal medya üzerinden, "kıskandım simdi o arkadaşını ne güzel eglenıyorsunuz güzelim :) " bunun gibi bi hafiften meyletme halleri...
Aslında kilit nokta da bu. onun icin sizi cıkartabiliyor ama size işinizi bırakmanız yahut degistirmeniz icin imalarda bulunma cüretini yaşarken hala o kızı hayatından cıkartamıyor. içimden gelen his ise; bu kız biraz yüz verse sevgilinizin ona doğru koşacağı..
Kusura bakmayın size karşı icimde bir yakınlık var sebebini bilmedigim, o yüzden böyle müdahele ediyorum. sanki sizi haketmeyen biriyle birliktesiniz gibi..
O kiz siz yokkende vardi siz gidince de var olacak.Ama bu kızı kardeşim diye benmle tanıştırdı bu kızla ilişkileri içime sinmiyor diye ayrıldık biz ve kız hala hayatında. Nasıl büyütmeyeyim.
Erkek ve kizdan kanki olur hemde harika olur.
Benimde kankilerim var onu erkek olarak bile gormem eminim o kiz da gormuyordur.
Asker arkadasi gibi bisey oluyor kankilik.
Bence siz yanlis anlamissiniz.
Eger sevgilinizin gozu o kizda olsaydi siz olmazdiniz.
Kizin da gozu sevgiliniz de olsaydi baskasiyla cikmazdi.
O kiz siz yokkende vardi siz gidince de var olacak.
Bosa erkek arkadasinizla didismeyin.onlar kanka farkli anlamlar yuklemeyin.
Sizin icin kankasini silmez.bende olsam silmezdim sahsen.
Hic kizi yaftalamayin bosa eger sevgilin de gozu olsaydi emin ol duygusal anlamda hayatinda olurdu o kiz sevgilinizi erkek olarak bile gormuyordur.
Sevgiliniz morali bozuk diye kiza moral vermeye calismis bu kadar abartacak bisey yok
Yoo kiz melek degil tanimiyorum neticede siz de kotu degilsiniz mutlaka.Hayır kızın iyice bozduğunu kendi kabul ediyor ve kendi isteğiyle uzaklaştı zaten (ya da öyle söylüyor)
Kızı niye yaftalamadığımı anlayamadım kendi kız arkadaşının sevgilisini ayartmaya çalışmış herkes sırtını dönmüş diyorum. Bir insanın karakterini ya da karaktersizliğini bu olay belirlemezse ne belirler. Kız melekmiş de ben abartıyormuşum şeklinde lanse etmeniz garip bence.
E seninki de kiz arkadasina kanki diye tanistirdigi kisiye sulaniyo tatlim bence daha kotu. Uyu sen uyu.Nasıl yani? Kızın instagram fotoğraflarının altında kaşar falan yazıyor erkekler bu da eğleniyor onlarla. Yakın kız arkadaşının sevgilisine sulanmış diyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?