• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin kötü davranışları karşısında ne yapmalıyım? :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
merhaba hanımlar sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. ilk başlarda bana hiç kıyamayan,üstüme titreyen biriydi. ama şu ilişki 1 buçuk yılı geçtikten sonra geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle oldu neden diyeceksiniz kendini bişey zannetmeye başladı ilgilenmiyordu, bir süpriz yaptığını bile hatırlamam sürekli bağırırdı ona ne yapsam suç haline geldii arkadaşlarımla bir cafede oturup sohbet etmeme bile karışır oldu, evden dışarı çıkmamı istemiyordu.dün arkadaşlarımda yolda karşılaştım bi cafeye gidip sohbet ettik sevgilime haber verdim bende nerde olduğumu,bana ağza alınmıycak küfürler etti o sözleri bide utanmadan mesaj olarak attı bana. altan almaya çalıştım sadece bir kere, daha çok haddini aşınca bende konuştum biraz sonra mesaj atmamaya aramalarına cevap vermemeye karar verdim. bana köle muhammelesi yapıyor hiç insan sevdiğine ağza alınmıycak küfürler eder mi kendisi iyi aile çocuğu okumuş dışardan o kadar iyi ve efendi duruyor ki ama söylediklerine artık katlanamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen :(

merhaba hanımlar sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. ilk başlarda bana hiç kıyamayan,üstüme titreyen biriydi. ama şu ilişki 1 buçuk yılı geçtikten sonra geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle oldu neden diyeceksiniz kendini bişey zannetmeye başladı ilgilenmiyordu, bir süpriz yaptığını bile hatırlamam sürekli bağırırdı ona ne yapsam suç haline geldii arkadaşlarımla bir cafede oturup sohbet etmeme bile karışır oldu, evden dışarı çıkmamı istemiyordu.dün arkadaşlarımda yolda karşılaştım bi cafeye gidip sohbet ettik sevgilime haber verdim bende nerde olduğumu,bana ağza alınmıycak küfürler etti o sözleri bide utanmadan mesaj olarak attı bana. altan almaya çalıştım sadece bir kere, daha çok haddini aşınca bende konuştum biraz sonra mesaj atmamaya aramalarına cevap vermemeye karar verdim. bana köle muhammelesi yapıyor hiç insan sevdiğine ağza alınmıycak küfürler eder mi kendisi iyi aile çocuğu okumuş dışardan o kadar iyi ve efendi duruyor ki ama söylediklerine artık katlanamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen :(

Niye seni sevmeyen bir adam için yardım istiyorsun ki?
Zorla kendini sevdiremezsin ki birine...

değişeceğini sanma bu davranışlar artarak devam edecek.lütfen 3 yılın alışkanlığıyla ona katlanma ve bitir bu ilişkiyi

bu nasıl iyi aile çocuğu yahu size böyle davranmasını nasıl kabul edebiliyorsunuz????

Aslında kendinde yazmışsın ''geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle gitti'' diye...
Böyle bi insanla evlenince nasıl başa cıkacaksın?

değişeceğini sanma bu davranışlar artarak devam edecek.lütfen 3 yılın alışkanlığıyla ona katlanma ve bitir bu ilişkiyi

evet dediğin gibi sadece 3 yılın alışkanlığı var üstümde onun bu davranışlarını kabul edemiyorum ona yakıştıramıyorum bu ilişkiye başlamadan önce olsun,aileme kabul ettirmek için olsun çok uğraştı şimdi böyle yapmasına dayanamıyorum :(

Hem katlanamıyorum diyorsun hem de ne yapmalıyım diyorsun.
Yapacağın şey belli.
Olmuyorsa zorlama, bir ilişki bu şekilde ite kaka yürümez.

:19: bu adam için neden çaba gösteriyorsun hala canım :( 3 yıl evet dile kolay ama sonuçta ciddi bir adım atılsa bile bitebilcek sebepler adam şimdiden böle saygsızsa sevse ne işe yarar ki

Aslında kendinde yazmışsın ''geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle gitti'' diye...
Böyle bi insanla evlenince nasıl başa cıkacaksın?

bende dediğiniz gibi düşünüyorum işte 1 yıl boyunca beni çok boşladı uzun süredir birlikte olduğumz için hep çabaladm belkide yanlış yaptım :( bana şimdi böyle davranıyorsa ilerde neler yapar acaba :(

kesınlıkle degısır dıye bı hada yapmazsınız umarım.bunlar azalmaz gıderek artar ınan.kendınıze deger verın.fazla deger verıp sımartmıssınız .kendını bısey sanmıs.saygı bıtınce sevgı pek ıse yaramaz.evlenmeden yuzunu gormussunuz ıste ne guzel.sonuc ortada karar verın

Kendine bir iyilik yap yol ver gitsin.
Ve mümkünse bunu kendini en iyi hissedicek şekilde yap. :51:

İyi giden bir ilişki neden bu hale geldi? Seven, ilgi duyan biri neden bıkkın, küfürbaz, umursamaz oldu? Yiten saygıyı, sevgiyi geri getirmenin yolu var mı? Bu sorulara ancak bu ilişkinin tarafları cevap verebilir. Belki hala çok geç değildir. Siz konuşmayı deneyin yine de. Baktınız ki sevgiliniz bu ilişki için ümidini kaybetmiş, o zaman siz de, içiniz rahat olarak, bu ilişkiyi tarihe gömersiniz.

kesınlıkle degısır dıye bı hada yapmazsınız umarım.bunlar azalmaz gıderek artar ınan.kendınıze deger verın.fazla deger verıp sımartmıssınız .kendını bısey sanmıs.saygı bıtınce sevgı pek ıse yaramaz.evlenmeden yuzunu gormussunuz ıste ne guzel.sonuc ortada karar verın

saygı bitince sevgide kalmıyor ki yavaş yavaş soğuyor insan,belli bi zamandan sonra gözünden bir damla yaş gelmemeye başlıyor herşey başladığı gibide bitiyor

Küfür mü?
İnsan sadece sevdiğine değil, kimseye küfür kullanmamalı bence.
Çok itici ve gereksiz bir davranış, saygısızlık. :20:
Bir kere taviz verirsen zaten başına çıkar..
Ayrıca ona bu hakkı sen tanımışsın, lütfen bana kırılma ama;
Nereye gittiğini kimle olduğunu neden rapor etmek durumuna soktun kendini?
Sen bunu ona söylersen o da yorum yapma, karışma hakkı bulur kendinde.
Cinsiyet ayrımı yok bence bu konularda, kim taviz verirse diğeri tepesine biner..
Bu senin hayatın kimle ne yaptığını annene babana bu kadar rapor etmiyorsundur.
Bence bir ilişkide en önemli şey saygı, ya onu koruyun(ki zor), ya da bu böyle gitmez...
Allah size sabır versin zor bir durum..:ssz:

İyi giden bir ilişki neden bu hale geldi? Seven, ilgi duyan biri neden bıkkın, küfürbaz, umursamaz oldu? Yiten saygıyı, sevgiyi geri getirmenin yolu var mı? Bu sorulara ancak bu ilişkinin tarafları cevap verebilir. Belki hala çok geç değildir. Siz konuşmayı deneyin yine de. Baktınız ki sevgiliniz bu ilişki için ümidini kaybetmiş, o zaman siz de, içiniz rahat olarak, bu ilişkiyi tarihe gömersiniz.

gerçekten sorun bende olsaydı asla bu konuyu buraya açıp yardım istemezdim sizden. ben onu üzmemek için elimden gelen herşeyi yaptım sonucunda terbiyesiz biriyle karşılaştım.çok sık buluşmuyoruz zaten farklı şehirlerdeyiz sesini bile ben ararsam duyarım o hep soğuk durur. sevgilim değilde arkadaşım gibi geçti son 1 yıl,ayrılık sözü açtığımdada hep kızardı. şimdi ona cevap vermediğim halde bir özür bile dilemedi.ben onu kendimden uzaklaştırıcak hiçbişey yapmadım bana fazla haksızlık yapıyor ama her seferinde bir şekilde üste çıkıp herşeyi benim üstüme yıkıyor

Hatta hiç açıklama bile yapma niye biliomusun hak edene hak ettiği gibi dawrancan bakılcak yüze ....mıcan ...cak yüze bakmıcan bunları diyen didilerimiz boşa dememiş güzelim yapma kulun kölen olayım kıyma kendine işin ciddiye binmeden yol wer gitsin bulamzsın ondan başkasını sanma 10 senedir tanıdığım aşkından öldüğüm adamla ewlendim pişman değilim ama çok daha ii leri çıkıo karşına sen kendini bildikten sonra öl hatta aşkın dan ama sen bi yerde olduğun için küfürle seni karşılayan adam yarın tekme tokat döwer bak kendine bunu yapma aileni geleceğini düşün............:49::49::49::49::49: Bende hamiş olmaya çalışıorum dua et muckkkk

benim nişanlım bana sürekli seni üzmüycem derdi hediyerler alırdı biraz kendi çapında
son zamanlarda hakaret sonra birden iyi oluyor ilgi gösteriyor.
dengesizliklere tahammül edilemez canım
ayrılacaksın bak bana 2 gün önce ayrıldım
artık tak etmişti.

kızım sen en iyisi bu adamla evlen sonra evlendiğin hafada bir güzel dayak ye dayağın nedenleride çorbayı neden annem gibi yapmadın, banyoyu neden silmedin, dayak, neden parayı hemen harcadın dayak , evlen sonra boşanırsın , çok sevdiğin içöin ondan ayrılamayacaksıon ancak işin içine dayak girince kesin sonuç boşanmakla biter , bu arada hamile kalmamaya bak , yoks a çocuk var diye ömür boyu dayağa katlanırsın !!!!!!

Back
X