- Konu Sahibi simgeeeeee
merhaba hanımlar sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. ilk başlarda bana hiç kıyamayan,üstüme titreyen biriydi. ama şu ilişki 1 buçuk yılı geçtikten sonra geri kalan 1 yıl hep benim iteklememle oldu neden diyeceksiniz kendini bişey zannetmeye başladı ilgilenmiyordu, bir süpriz yaptığını bile hatırlamam sürekli bağırırdı ona ne yapsam suç haline geldii arkadaşlarımla bir cafede oturup sohbet etmeme bile karışır oldu, evden dışarı çıkmamı istemiyordu.dün arkadaşlarımda yolda karşılaştım bi cafeye gidip sohbet ettik sevgilime haber verdim bende nerde olduğumu,bana ağza alınmıycak küfürler etti o sözleri bide utanmadan mesaj olarak attı bana. altan almaya çalıştım sadece bir kere, daha çok haddini aşınca bende konuştum biraz sonra mesaj atmamaya aramalarına cevap vermemeye karar verdim. bana köle muhammelesi yapıyor hiç insan sevdiğine ağza alınmıycak küfürler eder mi kendisi iyi aile çocuğu okumuş dışardan o kadar iyi ve efendi duruyor ki ama söylediklerine artık katlanamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen