sevgilimin kuzeni işsiz

kiraz cicegi

güzel günleri beklemekte..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.257
1.138
28
Merhabalar. Aslinda benim icin büyük büyük bir dert diyemem, ama benim sevdiğim bir abim olduğu icin fikrinizi alayim dedim.

Mustafa diyelim sevgilimin kuzenine, bu mustafa abi 4 yil üniversite turizm okumuş, muglada yaşayan 28 yaşında ve gerçekten cok rahat bir insan. Hani bir erkek kendine 28 yasinda babasindan para istemeyi nasil yediriyor bilemiyorum. Cok da iyi bir insan terbiyeli ahlakli ama bu is konusunda... sevgilim ona kendi çalıştığı yerde zor bela bir iş ayarlamıştı, inanin kizlar daha 1 ay gecmedi "şartları zor ve verdikleri para çalıştığıma kiyasla cok az" diye çıkmış işten. Ki benim sevgilim onunkinden cok daha yorucu hep ayakta oldugu bir iste calisiyor.

Sevgilim isten ayrildigi icin kuzenine kizmis gercekten ve tartismislar sen bana karisma demis mustafa abi. Babasiyla da hep kavga ediyor zaten bu is mevzusu yuzunden. Inanin uzuluyorum artik eli yuzu duzgun bir cocuk ama sevgilisi de yok, olmuyor cunku 28 yasinda calismayan bi adami hangi kiz ister.. zaten is de aramiyor ki hic, evde oturup kitap okuyor film izliyor disarida geziyor.. internetten kendine bi is bulmuş birseyler pazarliyordu iste 2 3 kuruş ya kazanir ya kazanamaz ondan da vazgecmis zaten..

ara ara sevgilim vasitasiyla görüşüyorduk mustafa abiyle ama artik o da olmaz sanirim çünkü sevgilim is yerindeki tanidiklarina rezil olmuş, senin buldugun eleman bu muydu demişler. Bugun cok morali bozuktu anlayacaginiz.. hic de küsmelerini istemem ama karismayayim dedim :KK43: inşallah bi yolu bulunur kizlar.

Bana karışma diyen adamı neden bu kadar takıyorsunuz kafanıza?
28 yaşında gayet erişkin bırakın kendi kararlarını kendi versin hayatını isteği şekilde yaşasın.

Size neki bundan? Sevgiliniz bile resti cekmis, size ne oluyor? Niye bukadar cok ilgileniyorsunuz ve göremiyceginizi dert ediyorsunuz? Sizi sevgiliniz baglar, oda anladigim kadariyla akli basinda biri...:KK14:

Kusura bakma ama dertsiz başına dert mi almak istiyorsun cocuk degilki kulagindan tutup ise goturceksin hem sevdigini rezil etmiş çalıştığı yerde hem sen daha onu dusunuyorsun ben olsam adını almam anlayamadim ben seni

sevgılınn kuzeniyle bu kadar alakadar bırınıde yenı gordum:) tuaf

size ne kusura bakmayın ama haddiniz değil nişanlınız değil eşiniz değilken sevgilinizin kuzeninden size ne . barıştırmaya kalk da kuzenine laf yapan adam sana da sen ne karışıyon dış kapının mandalı desin aklın başına gelir belki

Kizlar sadece paylasmak istedim :) dert ettiğimden geceleri sirf bu adam niye calismiyor diye uyuyamadigimdan degil. Sadece sevgilimle beni o tanıştırdı yani vesile oldu, oyle olunca insan biraz daha ne bileyim borçlu gibi hissediyor. Bi de açıkçası bana birsey demesinden çekindim bi konus sevgilinle derdi neymis bi sor filan diyebilir, buna benzer birsey yaşadık. Yani neyse oyle işte

Bu arada senin kusma hastalıgı olan kuzenine ne oldu,gerçekten merak ettim onu.
Annem annesine söylemiş. Kadin cok uzulmus oyle soyledi annem, aglar gibi olmus tek akli.basinda kizim vardi bu ailede, guveniyorduk o da mi filan demis (abisiyle sıkıntıları var) yani geri cagiracakti ailesi, gitmistir suan memlekete ama sonuç ne oldu bilmiyorum whatsapptan mesaj attim kuzenime ama cevap vermedi. Belki kizginligindan da olabilir.

Ben bu iş konusunda kimseye aracı olmuyorum ya, sonra mahçup oluyorsun. Bir iş konusunda iki sevgili konusunda.

Tamam endişelenmeniz normal ama 28 yaşındaki adam kendisi düşünemiyorsa siz mi düşüneceksiniz?
Her koyun kendi bacağından asılır.
Ve siz yorum yapmayın,sonra siz kötü olursunuz

Bence siz pek karismayin tamam uzulmus olabilirsiniz insan olarak ama 28 yasinda adam bu cocuk degilki kendi bilincindedir durumunun..Hem, dusunsenize 28 yasinda issiz birini kim ister demeyin,dediginiz gibide tek kusuru issizligi olsun bazi kizlar kimleri kimleri isteyip basini yakiyo :KK69:

Sevgili konusuna özellikle katılıyorum en sonunda her türlü kötü olan aracilik yapan oluyor.

Benim ikisinde de başım çok ağrıdı kaç kere mahcup edildim. Sevgili konusunda bir kere dilim yandı bir daha yapmam. :) İş konusunda daha fazla. Artık çalışma azmi olmayan örneğin sevgilinin kuzeni gibi birine kefil olamam iş konusunda. Sende boşver takma kafana, fazla karışma bence. 28 yaşına gelmiş herşeyin bilincinde. Ben bayan olduğum halde utanırım babamdan para istemeye.

X