sevgilimin kuzeni...

harme

Allah'ım sana emanet..
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.762
1.061
83

Son düzenleme:
erkek arkadaşının kuzeninin davranışları biraz abartılı geldi bana. seni kıskanıyor olma ihtimali de var gerçi. özellikle de sevgilisinden ayrıldıktan sonra kuzenine böyle davranması insanın aklına kötü şeyler getiriyor. bence sevgilin kuzeninin, erkek arkadaşı varken kendisine yaptıklarını unutmamalı.

Son düzenleme:
( VALLAha kardeşim, seni fitlemek istemem ama, ben senin yerinde olsam bende gıcık olurdum.
bende yaşadım bunları, insan deli oluyor, anlam veremiyor.
sevgilinden değil ama, bence o kızdan kork....

yok unutmuyo ben arada şakayla karışık hayrola eskisi gibi artık diyorumda hee bende şaşırıyorum ama o eskisi olmaya çalışsada ben artık eskisi gibi değilim diyo.
bi arada yine o malum sitede sevgilimle kuzeninin ortak arkadaşı olan bi kızın profilinde fotoğrafı vardı sevgilimle arkadaşının.tanımadığım biri oo yakışıyonuz tarzında bişi yazmıştı hatta kavga etmiştik o ara o yüzden.benim görceğimi bile bile o fotografın altına yorum yaptı kuzeni ben gördüm gördüm hehehe tarzı aptalca şeyler yazmıştı.gıcık olmamak elde değil.
sevgilime pek bişi çaktırmayım sonuçta akrabası diyorum ama hafiften belli etsem o da ona göre uzak dursa daha olur sanırım

yerinde olsam bende sinir olurdum bu ne samimiyet,peki sevgilinle konuştun mu hiç bu durumdan rahatsız olduğunu sevgilin belki kuzenine yüz vermese o da bu kadar abartamaz belki.
bende çok hassasım bu konularda sevgilimin kuzenleriyle samimi olmasına katlanamam ister bir yaş küçük olsun ister 10 yaş küçük olsun

sevgilim herkese karşı hiç hayır diyemeyen iyi niyetli birisi evet eskisi gibi değilim diyo belki değil ama o kız ona samimi davarınca ne yapıyo bilemiyorum tabi ayrı şehirlerde olduğumuzdan.ama oraya gittiğinde boynuna sarılıp dibinde oturduğuna adım gibi eminim.tabi haliyle soramıyorum öyle bişi ama benim uyuz olduğumu anladığından o kuzeninin ismini bile anmıyo bana..
sizce konuşmalımıyım?

Son düzenleme:

en azından erkek arkadaşın da farkında durumun bu iyi bir şey :) bence büyük ihtimalle seni kıskanıyor. facebook'taki olaya sinirlenmekte çok haklısın ayrıca. akrabası olduğu için de çok bir şey söylenmiyor tabi ki ama alttan alttan yeri geldiğinde sana yanlış gelen yanlarını söyleyebilirsin. fazla sıkma canını yakın zamanda yeni bir sevgili yaparsa durum yine düzelir gibi geliyor bana :):):)

evet hiç olmazsa tatlı dille sevgilimle aramı bozmadan alttan alttan hem ona yaptıklarını unutturmadan uzak durması gerektiği mesajını vermem lazım..zaten sevgilim buraya yerleşmeyi düşünüyo burda da akrabaları var o zaman çok daha iyi olacak ama o konuda da bi kere bende ilerde izmire yerleşcem demişti ondan kurtulamıcam sanırım..en iyisi dediğin gibi tekrar kuzenini unutturacak bir sevgilisinin olması şart..

erkekler neyse de genelde kızların ailelerinden ayrı bir yere yerleşmeleri bizim toplumumuzda biraz daha zor oluyor. (okul, iş vs. gibi nedenler hariç.) o yüzden fazla ciddiye alma. gerçi tam olarak durumunu bilmiyorum o kızın. sen olayın iyi taraflarından bak :) en azından erkek arkadaşın farkında bir şeylerin ve senin yanında.

bazı insanlar, kendileri mutsuzken diğer insanların mutlu olmalarını hazmedezler.
belki 'kuzen hanım' da vakti zamanında sevgilisi varken bütün enerjisini ona harcıyordu ve mutluydu.
ama şu an enerjisi de vakti de bol. mutlu giden birşeyi bozmanın telaşındadır diye geçirdim içimden..
ama uzaktan görünen ne kadar doğru olur bilemem.

he yerinde olsam sevgilime belli eder miydim?
ederdim sanırım. nitekim sen de etmişsin. sevgilin rahatsız olduğunu biliyormuş.

ailelerinizin sevgili olduğundan haberi var mı,
söz nişan yakınsa aileler de yanlış gördükleri şeylerde uyarabilirler belki?

Son düzenleme:

evet onun bütü sülalesi biliyo tanıyolar beni, benim ailemde aynen onu biliyo tanıyo (babam hariç) hatta askerden geldiği günün akşamı teyzesine yemeğe gittik kardeşim ve ben..o da ertesi günü benim anneannem ameliyat olmuştu ona geçmiş olsuna geldi filan..zaten çok uzun zamandır birlikteyiz artık nasip olursa evliliğe adım atıcaz yakında..o durumlara girdiğimizde tavırları nasıl olacak çok merak ediyorum

vallahi benim nişanlımın kuzeni de böyle olsa ben sinir olmakla kalmam kardeş gibi olduklarından şüphe ederim
netice de kardeş değiller
dikkat ette bu kardeş gibi kuzen senin pabucunu dama attırmasın

Siz hiç umursamayın, hatta konusunu bile etmeyin aileye.
Daha aileye resmiyet olmadan sorun çıkardı denmesin.
Gereken tavrı erkek arkadaşınız göstersin.
Mesafeli davranırsa sorun çıkmaz.
Erkek arkadaş bulduğunda kendiliğinden uzaklaşacaktır yine.

benim sevgilimde öyle biri hayır diyemiyo bu huyuna sinir oluyorum,hyr demeyi öğretiyorum kendisine:)
neye nasıl tepki vereceğini en iyi siz bilirsiniz uygun bi dille konuşmalısınız

vallahi benim nişanlımın kuzeni de böyle olsa ben sinir olmakla kalmam kardeş gibi olduklarından şüphe ederim
netice de kardeş değiller
dikkat ette bu kardeş gibi kuzen senin pabucunu dama attırmasın
evet hadi amcasının kızı olsa tamam dicem kan bağı falan filan ama teyzesinin kızı yani..sevgilimden yana hiç bir şüphem yok kararkterini biliyorum ama tabi kuzeni için aynı şeyleri söyleyemem..

yok aileye bu konuyu bırak hiç bir sorunumu yansıtmak istemem..dediğin gibi erkek arkadaşım tavrını koymalı ama o da ne kadar yapabilir bilemiyorum..

ah şu hayır deme yetisi olmayan erkekler
merak ediyorum o hayır diyemeyen biz bayanlar olsak tepkileri nasıl olurdu

benim sevgilimde öyle biri hayır diyemiyo bu huyuna sinir oluyorum,hyr demeyi öğretiyorum kendisine:)
neye nasıl tepki vereceğini en iyi siz bilirsiniz uygun bi dille konuşmalısınız

ne yapıyosun mesela hayır demesi için ben beceremiyorum..ya ben anlatamıyorum ya da o anlamak istemiyo

ah şu hayır deme yetisi olmayan erkekler
merak ediyorum o hayır diyemeyen biz bayanlar olsak tepkileri nasıl olurdu

tabi ki felaket olurdu her saniye kavga olurdu heralde..ne kadar anlatsamda o an tamam haklısın desede uygulamaya gelince yine yok yine yok gıcık oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…