- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi takeiteasy1907
Erkek arkadasımla bir ay once tartısmıstık ve ayrılma kararı aldık.Kuzeni hemen birilerini ayarlamaya calıştı ona.Kendisi istememesine rağmen oyun yapıp bir kızla buluşturdu.Erkek arkadasım oyun yaptığı için bayağı kızdı kuzenine ve bir süre konusmadılar.Biz daha sonra barıstık ve erkek arkadasımın mesajlarına bakarken bu kadının sürekli sevgilime benden ayrılmasını daha iyilerini layık olduğunu falan yazdıgını gördüm.Erkek arkadasım cevabını yapıstırmıs ama kadın hala o tarz mesajlar atmaya birilerini ayarlamaya devam ediyor.Sevgililer gününde erkek arkadasımı yine aradı aglıyormus sözde.Ben de tamam konusabilirsin dedim.Tam 1 saat telde konustular.Kadın internetten erkeklere çıplak resimlerini yollamış ve erkek arkadasımdan yardım istiyormus.(bu kadının 2 tane cocugu var).Ben bunu duyunca artık o kadınla görüşmemesini istedim.O da benim istemediğimi söyledi yine bir süre görüşmediler fakat eşi suphelenmeye baslayınca tekrar barıstılar.Bugun erkek arkadasımla bulusunca yine aradı.Hastanedeyım cabuk gel dedi.Erkek arkadasım kosarak gıttı ben de cok telaslandım ama yine oyun yapmıs.Bütün kız arkadaslarını toplamıs erkek arkadasımı kızlara gostermek ıcın.Erkek arkadasım ordan hemen ayrılıp yanıma geldi bana anlattı.Onun suçu olmadığı için konuyu uzatmadım.Şimdi mesaj atmış yine erkek arkadasıma biri onu facebooktan tehdit ediyormus yalvarmıs adamı uyarması icin.Ben de karısmamasını dedim ama içim rahat değil.Bir yanım kadına acıyor.Çünkü kocası öğrenirse onu öldürür,diğer yanım da resimleri yollarken bize mi sordu canı cehenneme diyor r.Çok kararsız kaldım