sevgilimin kuzeni!!

takeiteasy1907

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
2.283
9.038
358
Erkek arkadasımla bir ay once tartısmıstık ve ayrılma kararı aldık.Kuzeni hemen birilerini ayarlamaya calıştı ona.Kendisi istememesine rağmen oyun yapıp bir kızla buluşturdu.Erkek arkadasım oyun yaptığı için bayağı kızdı kuzenine ve bir süre konusmadılar.Biz daha sonra barıstık ve erkek arkadasımın mesajlarına bakarken bu kadının sürekli sevgilime benden ayrılmasını daha iyilerini layık olduğunu falan yazdıgını gördüm.Erkek arkadasım cevabını yapıstırmıs ama kadın hala o tarz mesajlar atmaya birilerini ayarlamaya devam ediyor.Sevgililer gününde erkek arkadasımı yine aradı aglıyormus sözde.Ben de tamam konusabilirsin dedim.Tam 1 saat telde konustular.Kadın internetten erkeklere çıplak resimlerini yollamış ve erkek arkadasımdan yardım istiyormus.(bu kadının 2 tane cocugu var).Ben bunu duyunca artık o kadınla görüşmemesini istedim.O da benim istemediğimi söyledi yine bir süre görüşmediler fakat eşi suphelenmeye baslayınca tekrar barıstılar.Bugun erkek arkadasımla bulusunca yine aradı.Hastanedeyım cabuk gel dedi.Erkek arkadasım kosarak gıttı ben de cok telaslandım ama yine oyun yapmıs.Bütün kız arkadaslarını toplamıs erkek arkadasımı kızlara gostermek ıcın.Erkek arkadasım ordan hemen ayrılıp yanıma geldi bana anlattı.Onun suçu olmadığı için konuyu uzatmadım.Şimdi mesaj atmış yine erkek arkadasıma biri onu facebooktan tehdit ediyormus yalvarmıs adamı uyarması icin.Ben de karısmamasını dedim ama içim rahat değil.Bir yanım kadına acıyor.Çünkü kocası öğrenirse onu öldürür,diğer yanım da resimleri yollarken bize mi sordu canı cehenneme diyor r.Çok kararsız kaldım:(

Kadın dediğiniz sevgiliniz kuzenimi ?
Kuzeni isede böyle iğrenç bir olaya asla karışmamalı.
Uzak durmalı

Kuzen ne is çeviriyor belli değil
Yarin birgün bi pürüz çıksa, ailesi eşi ayaklansa; senin erkek arkadasinin da bu olaylardan haberdar olduğu ortaya çıkarsa hiç hoş olmaz
Uzak dursun erkek arkadaşın. Bayanda ona güvenmez ve ayağını denk alır. Kendisine çeki düzen verir

Hiç karışmasın sevgiliniz, evli barklı kadın yaptığı şeyler hiç normal değil, kadın zaten normal değil. Tamam sevgiliniz iyi niyetli, kuzeni için endişeleniyor olabilir ama evli bir kadının erkeklere resim yollaması filan kabul edilebilir şeyler değil. :20:

Kadina acimayi birak sacma sapan bir insan kesinlikle gorusmesin sevgilin ya basina is acilir cidden..

Ben de siradan bir sey sandim baslarda seni sevmemis de baskasi olsun istiyo gbi basit sandim. Ama kadinda bundan otesi var

Beni sevmiyor zaten kadın.Çünkü ben ilk duyduğumda bu kadının hayatımızda olmasını istemedim.O yüzden tim ilişkisini kesti benim için erkek arkadaşım.Kadın da benden daha fazla nefret etti

kadına acımayı bırak canım.
kadının hayatı yalan olmuş.nesine acıyalım böylelerinin.
belli ki seni sevmiyor.kendi kuzenine yaptığı şeylere bak utanmaz karının.ayy sinirlendim.
o resimleri yollarken erkeklere iyiydi şimdi mi korkuyor.eşinden korkan,saygı duyan bir kadın asla böyle birşey yapmaz.hemde 2 çocuk annesi.resimler falan umrunda bile değil.umrunda olsaydı eğer sadece o olaya takılır kalırdı ama kadın besbelli sizinle uğraşıyor.hergün yeni bahaneler,sevgilinize kız bulmalar falan filan.bu kadının annesi,babası,abisi,kardeşleri falan yokmu yaa.erkek arkadaşınız birşey yapsın.bir dur desin.bu ne yaa:47:

Hiç karışmasın sevgiliniz, evli barklı kadın yaptığı şeyler hiç normal değil, kadın zaten normal değil. Tamam sevgiliniz iyi niyetli, kuzeni için endişeleniyor olabilir ama evli bir kadının erkeklere resim yollaması filan kabul edilebilir şeyler değil. :20:

Kadina acimayi birak sacma sapan bir insan kesinlikle gorusmesin sevgilin ya basina is acilir cidden..

Ben de siradan bir sey sandim baslarda seni sevmemis de baskasi olsun istiyo gbi basit sandim. Ama kadinda bundan otesi var

Katiliyorum .
Kafin afedersiniz de normal değil..

buradaki arkadaslar karisma diyorlar ama ben senin yerinde olsam bir sekilde kadinin kocasinin duymasini saglardim. Hic tahammul edemiyorum esini aldatanlara. Cezasini cekmeliler. Ne bileyim kendi ismini vermeden bir sekilde adama haber verilemeli bence. Adama da yazik degil mi?

Yarın öbür gün kadının yaptıkları ortaya çıkarsa ne olur biliyor musun?
Kadına hiçbir şey olmaz.. Kuzenin yanar.. Neden söylemedin de, neden bize demedin de, neden göz yumdun da neler neler..

bir kuzen kuzeninin bu yaptıklarını gözyumabilir mi bence hayır...
ya sevgilinde bi iş var ya da kuzen de bence işin aslı bu kadar net değil

Ben de dayanamıyorum bu tarz kadınlara fakat eşine bir şey diyemem.Beni ilgilendiren kısım erkek arkadasım.Sanki kafın ona asılıyor gibi bilmiyorum.Bütün gün msj atmalar falan.Bugün de ondan elbise almasını istemiş.Eşinden istemek yerine neden ondan istiyor anlamadım.Birde ısrarla benim facebook'u istiyor konusacakmıs benle.Erkek arkadasımla haber yollamıs Allah beni de bir gün onun durumuna düşürürmüş.Büyük konuşmamam gerekiyormuş.Ben de büyük konuşmayı sevmem fakat asla eşimi aldatmam o kadar basitleşmem.Kadınla konusmayı kabul etmedikçe dahada çıldırıyor.

Ben de dayanamıyorum bu tarz kadınlara fakat eşine bir şey diyemem.Beni ilgilendiren kısım erkek arkadasım.Sanki kafın ona asılıyor gibi bilmiyorum.Bütün gün msj atmalar falan.Bugün de ondan elbise almasını istemiş.Eşinden istemek yerine neden ondan istiyor anlamadım.Birde ısrarla benim facebook'u istiyor konusacakmıs benle.Erkek arkadasımla haber yollamıs Allah beni de bir gün onun durumuna düşürürmüş.Büyük konuşmamam gerekiyormuş.Ben de büyük konuşmayı sevmem fakat asla eşimi aldatmam o kadar basitleşmem.Kadınla konusmayı kabul etmedikçe dahada çıldırıyor.

Sizle ne konusacakmis kuzenimi birak falanmi diyecek ne konusabilir ki. Bende erkek arkadasinzn uzak durmasi fikrindeyim karismasin eger tehdit ediyorlarsa erkek arkadasinzn basinada bir is getirir bu kadn. Ama bence de yorum yapan bir arkadasin dedigi gibi konu bu kadar degil gibi

Back
X