- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi takeiteasy1907
-
Kadın dediğiniz sevgiliniz kuzenimi ?
Kuzeni isede böyle iğrenç bir olaya asla karışmamalı.
Uzak durmalı[/QUO
Evet kuzeni evli barklı kadın.
Uzak durmalı[/QUO
ben de aynı seyi düsündüm ve söyledim ama bir taraftan da acıdım kadına işte.
Uzak durmalı[/QUO
Kuzeniyle konusun önce .
Eğer devam ederse kocasi duysun bazi şeyleri.
Sefil kadin..
Hiç karışmasın sevgiliniz, evli barklı kadın yaptığı şeyler hiç normal değil, kadın zaten normal değil. Tamam sevgiliniz iyi niyetli, kuzeni için endişeleniyor olabilir ama evli bir kadının erkeklere resim yollaması filan kabul edilebilir şeyler değil.
Kadina acimayi birak sacma sapan bir insan kesinlikle gorusmesin sevgilin ya basina is acilir cidden..
Ben de siradan bir sey sandim baslarda seni sevmemis de baskasi olsun istiyo gbi basit sandim. Ama kadinda bundan otesi var
Ben de dayanamıyorum bu tarz kadınlara fakat eşine bir şey diyemem.Beni ilgilendiren kısım erkek arkadasım.Sanki kafın ona asılıyor gibi bilmiyorum.Bütün gün msj atmalar falan.Bugün de ondan elbise almasını istemiş.Eşinden istemek yerine neden ondan istiyor anlamadım.Birde ısrarla benim facebook'u istiyor konusacakmıs benle.Erkek arkadasımla haber yollamıs Allah beni de bir gün onun durumuna düşürürmüş.Büyük konuşmamam gerekiyormuş.Ben de büyük konuşmayı sevmem fakat asla eşimi aldatmam o kadar basitleşmem.Kadınla konusmayı kabul etmedikçe dahada çıldırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?