sen yapışınca o da yapışır. kızın yapmadıgı birşey mi sanki :lepi:
adama bi sağdan bi soldan yapışan iki kız:jeyyar:
seçer artık birinikafamçokkarıştı
dansda eş mi bunlar?
ben yanındayken gelmio ki yanımıza..yok canım eşli dans deıl break dans..bide antrmndyken foto cekınıolar hep benmkının dıbınde omzuna elını atmş bıde gıdıp fotoları sevglmn facede duvara eklıoklava:
antremanda resim çekilmek zorundalar mı ki kötükedihüso
uzak tut,
kıza iyi davranmak çözüm değil, boşa çabaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
iş erkek arkadaşında bitiyo-tatlicadiarzu-
evet fisfisfisama bnm saftirik hiçbişeyin farkında deıll kafamçokkarıştı
vay be "hayat" erkek kankanın evinde bile kalıyorsun yani..
Pesssss...
Görüşmek konuşmak ayrdır birde sizin gibi yapmak ayrıdır bunları aynı kefeye koymayın yani...
Bence sende çok laubalisin. Ne demek ya sevgilin var ve sen başka bir erkek arkadaşında kalıyorsun.
Ateşle barut ne kadar yan yana durur?
Valla ister geri kafalı deyin ister cahil deyin ne derseniz deyin bana ters...
Arkadaşlığın sınırı vardır ya..
Sizin gibi insanların yüzünden zaten bir çok ayrılık yaşanıyor bir çok kişinin ilişkisi bitiyor.. ister sevgililik ister evlilik hepsinin bitmesine sebep oluyorsunuz
arkadaşlar yapmayın benımde bir sürü erkek arkadaşım var hatta kankam erkek.onuda ,kız arkadaşı polonyalı onuda ailem tanıyor.hatta kız polonyalı türk geleneklerini görsün dıye kızı tüm sülalemin olduğu yere kuzenimin kınasına götürdüm.ve erkek arkadaşım kankamı tanımıyor.kankamda kalıyorum akşamları dışarıya çıktığımda ikiside üni okuduğu için ayrı evleri var ne yanı adam bana görüşmeyeceksin,etmeyeceksin mi, diyecek oldu canım benım babam demezken o diyecek bende uyacağım başka emri varmı evet sevgılımı cok sevıyorum ama benım ondan öncem ve sonram olmak zorunda o bugün çekip gitse benımle arkadaşlarım kalacaksa arkadaşlarıma ben yakın olmak zorundayım kımse kusura bakmasın.ya o ya ben demekte saçma o zaman senın kendıne yada ilişkine güvenınmı yokda 8 yıllık arkadaşın yada ben dıyeceksin derler insana.eger o kız bır tehlıkeyse bızler dışarıda hergün bir sürü insanla tanışıyoruz ozaman onlarda birer tehlıke.hadi o kızı engelledin,yeni tanışcağı karşı cinsleride mi engelleyeceksın.istersen elıne bırde lıste ver kımınle görüşebilir,kımınle görüşemez sen belirle.
öncelikle lafını bilde konuş bir kere benim yazdığım mesajı okusaydın arkadaşımın aynı evde kız arkadaşınında kaldığını görürdün evet kalıyorum ve aılem hem arkadaşımı,hem sevgilisini çok çok ıyı tanıyor.onlar da benım aılemle yaşadığım evde kalıyorlar.doğal olarak ben kımsenın ilişkisini yada evlıliğini bozmam.sanırım sen yapıyorsunki benı suçluyorsun.8-9 yılda artık insanlar kardeş oluyorlar.tabı senın aklın fıkrın neredeyse sana göre olamazlar ancak bırlıkte kalırlarsa o işi yaparlar.aklın tek oraya çalışıyor heralde.
Ve benım tüm arkadaşlarımı aılem bılır ve arkadaş dediğim insanlar dost niteliğinde olan insanlardır benım cevremde gıdıpte yenı tanıdıgım bır ınsana arkadaş demem.burdada 8 yıllık arkadaşlıktan bahsedılıyor.bana göre normal kımse kusura bakmasın 8-9 yıllık arkadaşımla ben tatılede giderim,evindede kalırım o benım kardeşim gibi olmuştur artık.ve sizin gibi ne dmeek ya sen benı ne zannediyorsun? ben kımsenın bugune kadar evlılıgını yıkmadım,yada ilişkisini bozmadım.daha öncede söylemiştim diğer mesajımı okursan arkadaşımda kalıyorum ama arkadaşımın sevgılısıde benım en yakın arkadaşlarımdan birisi.yada kım olursa olsun ben bır ılıskı,yada evlılık bozacak ınsan hıc olmadım olmamda .sanırım benı kendınız ıle karıştırdınız.malum birlikte kalmadanda kocaları,sevgilileri ayartanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?