Sevgilimin kz arkadandan bktm......

o kız büyük ihtimalle sevgiline aşıktır derim ben....

katılıyorum. mutlaka böyle bişey olabilir. bence sevgilinle adam akıllı konuş ben böyle şeyleri sevmem diye. senin 8 yıllık bi arkadaşın olsa erkek tabi o sana gelse sarılsa sırnaşsa o napardı çok merak ediyorum doğrusu.. kendini benim yerime koy de istemiyorum görüşmeni de çıksın gitsin o kız hayatınızdan.. yoksa ilişkinizi daha çook yıpratırsınız siz..

ayy valla sinir oldum.. nasıl sevgilimin eline omzunu atar sarılır.. kırarım ben onun ellerini sevgiline sen rahatsız olduğunu söylemişsin hala ona karşı bu haraketlerini sürdürüyorsa senni sevgilinde iş yok. sana erkek arkadaşın aynısını yapsa napar.. yok yok sorun senin sevgilinde başlarım öyle arkadaşa.bazen kendime cok kıızyorum acaba cokmu sıkıyorum sevgilimi diye ama bunları okudukça yok yok gayet iyiyim. ayrılmak istemyiorum diyosun ozaman ayrılıkta korkutucaksın sec diceksin omu benmi o derse hadi canım yolun acık olsun..

navb sonuna kadar katılıyorum.
Ve her zamanda derimm ateşle barut yanyanaa durmazz..
Yanlış kardeşim ya bana göre yanlış.
Neyse yazmıcam başka şey sinir katsayım artıyor böyle kişilerle muhattap olunca

sinir katsayısı artıyo daakannehir

dil bu kemiği yok ki konuşuyo işte

ki konuşmalı da , konuşmak için burdayız vereliniortak

sözlerim batana batsın sorun değil :lepi:

Son düzenleme:
Aynı durum benim de başıma gelmişti ve sonunda kız erkek arkadaşıma aşık çıktı,bence sen kız hakkında olumsuz konuşma bırak erkek arkadaşın fark etsin,bizde öyle olmuştu ve kızı hayatından sildi attı,sen kızı hiç umursamadığını kıza belli et ve erkek arkadaşınla da aranı iyi tut o kız elbette bir yerde falso verecektir benim görüşüm bu ama sinir bozucu bir durum çokk haklısınlmaz:

sewgilimin bu tarz hareketlere sessiz kalması bile benim için çok şey demektir cnm..

önemli olan aynı şekilde karşılık werip wermemesi değil...

tabiki arkadaşı olabilir ama bukadar laubali olmak hiç hoş değil..

bence yapacağınız şey şunu sölemek : " hayatım bu arkadaşınla konuşup biraz daha mesafeli olmannız gerektiğini sölermisin, sonuçta hayatında ben warım we bu tarz dawranışların aramızda problemlere yol açtığını we dahada açabileceğini anlat ona"

sonuçta karşısındaki gerçekten 8 senelik dostuysa bunu anlıcaktır we toparlanacaktır, ama niyeti bozuksa ters tepecektira.s

işte ozaman bi tercih yapma zamanıdır sewgilin için:teselli:

siz yokken o varmıs sevgılınızın yanında 8 senelık bı arkadaslık vallahı sızın yuzunuzden bıterse yazık olur..

1 kere darılıolarsa
1 daha darılabılırler :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hayata herkes senin gibi rahat değil.kız kızla kankalık yapsın erkek erkekle ya eğer ki ben onun için erkek kankamı sildiysem onunda kız arkadaşını silmesi kaçınlmaz.sen onun çocuklarının annesi ailesi olucksn arkadaş kanka kim ya sen ona kendini vericksn namusunu geleceğini hayatını çocuk vereceksin o bir o... için taviz vermyck.başlarım böle işe çek resti ortalık böle kız kaynıo yuvayı dişi kuş yaparmış dişi kuşta bozarmış derler erkeler aptalın teki kızlar şeytan.nekadar sevsede bu o..ların yapmycağı şey yok kusura bakmayın.çok tür filmi izledm belkide:) düşünsene seninle kavga etti gitti o kızla dertleşmeye içtiler sarhoş oldular kız ztn diyelim yatıp yatıp kalkmaya alışkn oldu o iş bide hamile kalır üstüne al işte sana kanka.ateşle barut bu ateşle barut.kim ne derse desin.benm şimdilk yolunda kızı sepetledk sana kendi yaptğm şeyleri anlatabilirm aralarını bozmaya çalış bide.o kıza sevgilin hakkında kötü şeyler anlat onun hakkında anlattığı şeyleri mesela kankasıysa doğrusunuda görmüştr yanlışında yanlışını değiştrp anlatablirsin mesela anladn sen onu:)

bu tarz yılısık bir arkadas ömrümde ilk görüorum dier arkadaslara katılıyorum tavrını koymalısın bence ya o ya sen o bir ömür yanında olmuycak evlenince kocasının yanındada sevgiline öle sarılıp yılısabilecekmi acaba ama sen hep olucaksın kararını versin mesafeyi koysun koyamam diorsa karaktersizdir ve sana yeterince deger vermiyordur bence koyver gitsin o zamanda yoksa cok üzülürsün böle yılısıklar yüzüncen canımcımm lmaz::mymeka:

bence de Ayrılma...seviyosun bi de..neden alanı o kıza bırakacakmışsın ki...sonra siz ayrıldıktan sonra bi de sevgilini teselli etmeye kalkışır bu tip kızlar..aman derim..sen rahat ol..özellikle onun yanında..varLığından rahatsız olduğunu gösterdikçe haspam gizli gizli sevinir bu duruma...ayy ne kötü ya..kadın kadının düşmanı resmen.......bizi bu hale getiren hem cinslerimizz değil mi????
kıza armağan edeceğin şarkı şu olsun: Sertab Erener'den:
çok hoş kadınsınnnn (?) ama yetmezzzz ben karar verdimmm..
ömür boyu o benimmmm
GÜLE GÜLE ŞEKERıMMM :teytey:

siz yokken o varmıs sevgılınızın yanında 8 senelık bı arkadaslık vallahı sızın yuzunuzden bıterse yazık olur..

ilişkilerin öncelik sonralık sırasına göre yürüdüğünü bilmiordum, öğrenmiş oldum..

kankalık olayına kılım oldum olası.
kendini bilen, hakiki arkadaş olan zaten yerini de bilir.
benim de okulumda vardı oturup muhabbet ettiğim insanlar karşı cinsimden. kankalık müessesine erişemedik kusura bakmayın, bizimki daha çok oturup siyasi tartışma yapmaktan ibaretti :)) naber canım mıçmıçlarım olmadı yani :ecrin_bebek:

bu sürede bir birlikteliğim oldu. bu sürede bu arkadaşlar bana müsamaha gçsterdi. tanıştığım kişinin yanında hiç de bana öle davranışlarda bulunmadılar. çok da saygılı davrandılar. eskiden hararetle kendimi kaybedercesine tartıştığım adamlardı, arada laf söz takılma olurdu. ama onun yanında hiç yapmadılar gayet seviyeliydi. ilişkim boyunca böle devam etti, o yanımda olsun olmasın. sevgilisi olan insana mesafeli durulmalıdır yahu! erkekler bunu çok güzel kotarıyor. ama maşallah kanka ayağına kızlar aksine sevgilisi olana yapışmaya kalkıyor. hayır efendim, o kız onun gerçekten arkadaşı olsaydı seninle arası açılmasın diye en ufak şeyden kaçınırdı. arkadaşını düşünen insan böle davranır. 8 senelik kankasıyım diye sülük gibi yapışmaz. nedense bunu hiç bi erkekte görmedim ama kızlarda çok gördüm. maşallahımız var yani.

Bir çok sebepten aile silen gördüm( huzur bozan kötülük yapan aileleri kastediyorum)
Değil 8 senelik 8 asırlık bi arkadaşlık olsun böyle huzur bozucaksa silerim... Böyle huzur bozdurucaksa sildirirm.

Ben için önemli olan arkadaşın dostun tutumudur... Her zaman yerli yerinde konuşmasını bilen mesafesini kollayan kendine hakim olabilen karşı tarafın rahatsız olucağını düşündüğü şeyleri yapmayan iki yüzlülükten uzak olan kişi yanımda arkadaş dost değil kardeşim bi parçam olarak kalır... Yoksa böyle yılışık tiplere tahammülüm yokturr...
Herkes haddini ve yerini bilmeli...

kankalıkda bi yere kadardır...hiç bi zaman o kadar samimiyetten hoşlanmam ...bi çok erkek arkaadşım vardır ama belli sınırlar içinde çok iyi anlaştıklarıma bile bu şekilde davranmam davranılmasınada
müsade etmemlmaz:...tabi aynı şey sevgilim içinde geçerli....kimse kusura bakmasın ya da baksın beni ilgilendirmez:umursamaz: isterse arkadaşıyla arası bozulsun ama o kişi için ben sevgilimle tartışamam....ikisi de çeki düzen versin kendine arkadaşsa arkadaşlık da bi yere kadar....sevgilin de bunca zaman buna müsade etmiş ama genede rahatsız olduğunu görünce kendini biraz toparlasın....

o kız sana öyle davranıyorsa demek ki seni kıskanıyor
e seninde onu kıskandığını adı gibi biliyor :umursamaz:
aranızda kadın rekabeti oluşmuş.
ne kadar yakın olurlarsa olsun yinede aralarında bi mesafe olmaları lazım.sen onu takmıyormuş gibi davran
sevgilinede kızı kıskandığını belli etme zemuszemus
seni art niyetli kızıda masum ilan eder.:sinifsinif:

evet cnm aynı olayımız :) bende bu taktiği denemyi düşünüorm.. ve sevgilimlede konuşcam cünkü ben hep trip yapıorm nie öyle nie böylee die ters davranıodm ama alıp karşıma konuşcam bugun öyle davranmasına musade etme kızlada seviyeli olması konusnda konuşmasını söylicem eğer yanlış anlar kuser öyle konuşamam falan derse ya o ya ben die resti cekiceem..

aman canım çok uyanık ol.bu kız çok fena. çok.bak sevgiline laubali yılışık davranıp seni sinirlendiremeye aranızı bozmaya çalışıyor.tabi bunları yaparken senin sevgilne şikayet ediceğini biliyor.bu yüzden sinsice sevgiline senin hakkında iyi şeyler söyleyip sevgilinin kafasına giriyor.sanki o masum iyi niyetli.sen huzur bozucusun.

kızı görmemiş gibi davran sanki sizinle aynı yerde oturan bir hayalet gibi çok kıskanırsan kız uğraşır ve yıkar ilişkinizi sorma bile sevgiline kız arkadaşın nasıl buluştunuz mu kavgalar ilişkiyi bitirir canım

kesinlikle emdev sana katılıyorum.çok doğru yorumun.baksana ne yapıyormuş kızı övüyormuş çocuğa.ama diğer yandan kıza ters ters bakıyormuş.bu kız çok fena ve planlı hareket ediyor.bence bizim kız resti çekmesin.biz ona daha değişik taktikler verelim.ama aklıma bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…