o kız büyük ihtimalle sevgiline aşıktır derim ben....
navb sonuna kadar katılıyorum.
Ve her zamanda derimm ateşle barut yanyanaa durmazz..
Yanlış kardeşim ya bana göre yanlış.
Neyse yazmıcam başka şey sinir katsayım artıyor böyle kişilerle muhattap olunca
ama ayrılmak istemiyorm 1.5 senedır bırlıkteyz onceden dargnlardı konuşmuyolarımş bu sorun 5 6 aydır var ılk başta olsaydı 1 dk duşunmez ayrılırdım ..sevglimin ole hareketını gormedım ama kız laubalı.bide sevglimle benm hakkımda konuşuolarmş işte sevglin cok gzl çok yakışiosnz fln dıomş svglim bnları anlatıo kız snn hakkında ne dusunuo sen ne dusunuosn dıo..ama bana ayrı davranıo ters ters bakıo sevglme gzl konuşuo offffff ne bcm bi kız bu..
siz yokken o varmıs sevgılınızın yanında 8 senelık bı arkadaslık vallahı sızın yuzunuzden bıterse yazık olur..
siz yokken o varmıs sevgılınızın yanında 8 senelık bı arkadaslık vallahı sızın yuzunuzden bıterse yazık olur..
aaaa kız aynı benim durumum.Yeminlen bu yazıyı benmi yazdım acaba diye baktım ama değilmisim.Demekki aynı sorun sendede var benimde sevgilimin liseden bi kız arkadaşı var ve sanki beni kıskandırmak ister gibi sevgilime sarıldı yanımda o anda saçını basını yolasım geldi.Sevgilime söyledim ama kızdı.Öyle birsey olamaz bunu aklından çıkar o kız benim kardeşim gibidir dedi.ama bende taktik değiştirdim.O kız geldiğinde sevgilimin yanından hiç ayrılmıyorum devamlı cilvelesiyorum sevdiğimle.O da odun gibi kalıyo bakıyo bize:))
ama ayrılmak istemiyorm 1.5 senedır bırlıkteyz onceden dargnlardı konuşmuyolarımş bu sorun 5 6 aydır var ılk başta olsaydı 1 dk duşunmez ayrılırdım ..sevglimin ole hareketını gormedım ama kız laubalı.bide sevglimle benm hakkımda konuşuolarmş işte sevglin cok gzl çok yakışiosnz fln dıomş svglim bnları anlatıo kız snn hakkında ne dusunuo sen ne dusunuosn dıo..ama bana ayrı davranıo ters ters bakıo sevglme gzl konuşuo offffff ne bcm bi kız bu..
o kız sana öyle davranıyorsa demek ki seni kıskanıyor
e seninde onu kıskandığını adı gibi biliyor :umursamaz:
aranızda kadın rekabeti oluşmuş.
ne kadar yakın olurlarsa olsun yinede aralarında bi mesafe olmaları lazım.sen onu takmıyormuş gibi davran
sevgilinede kızı kıskandığını belli etme zemuszemus
seni art niyetli kızıda masum ilan eder.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?