Sevgilimin kz arkadandan bktm......

Moralini bozmak istemem ama cnm sana yaşadığım bişeyi anlatmak istiyorum yüksek müsadenle. ıki yıl önce sevgilimle çıkalı tam olarak 3.5 ay olmuşken bir kız girdi hayatımıza. Hayatımın tam ortasına şak diye oturdu hemde. Benim erkek dostlarım vardı. Dost dediysem belli bir seviyede kalırdı sakın yanlış anlamayın. Benimkide bu olaya çok sinir olurdu. Neyse 3.5 ay sonra bu kız girdi hayatımıza. Ve benimki o zaman nete felaket takılıyo. Sabah akşam orda yani. Aç susuz durabilir derecedeydi. Aradan biraz zaman geçti. Benim o sıralar öss ye hazırlanmam gerekti ve nette sık sıkyanında olamazdım sevgilimin. Eee ben yokkende o kız nette olurdu. Kendisi henüz liseye gidiyordu çünkü. Ben yokken o kızla konuşa konuşa işi biraz ilerletmişler ama dostluk bakımında. Bana öyle söylediler. Sevgilim benimle kavga ettiği zaman, beni kırdığı zaman çevresinde hiç kız olmadından bu hanımdan yardım istermiş benimle ilgili konularda. O da saolsun çok yardım sever ya. benle ilgili akıl verirmiş bak kıza şöle davran böle davran die. Bi kaç kere kıllandım durumdan. Çektim benimkini bi kenara noluyo sölede bilelim dedim. Verdiği yanıt şuydu: Seninde bi kaç tane samimi olduğun erkek arkadaşların var dost gördüğün kişiler var. Ben de bu kişi kankam olarak görüyorum. Bunda ne var? Böyle diyince afalladım çünkü o zaman kadar kendim seviyeli bi şekilde gittiğim için kadın- erkek dost olabilir die düşünüyordum ve bu cevap karşısında tamam demekle yetinebildim. Demekki ben art niyetli davranmışım diye düşündüm. Aradan 5 aya yakın bir zaman geçti. Sevgilim askere gidecekti fakat hala çalışıyordu. Son günleriydi ama işte. işten çıkınca bana haber verirdi eve gelene kadar konuşurduk. Bir akşam yine böle oldu. Konuştuk ve sen msn yi aç aşkım ben geliyorum dedi. Açtım ve o kankam die nitelendirdiği kız yoktu msnde. Ama sevgilimin gelmesiyle onunda gelmesi bir oldu. Tesadüf die düşündüm fakat bu olay 4 defa tekrarlanınca ikisinede bi güzel fırça çektim. Ve o akşam beyfendiden o kankam dediği kızla yaptıkları bir görüşmenin kaydını istedim. Yolladı. Yolladıktan sonra yaptıkları bir konuşmayı farketmiş olacakki bana tutturdu yok bu abimin konuşması bilmem ne? ınsan tanımazmı sevdiğinin kelimelerini? Kaydı bi açtım ikisinin arasında yatak muhabbeti geçmiş. Bi siteye bi konu eklenmiş kalpli ve üçgen yataklar diye. O kankası olucak kız o yatak benim demiş benimkide kayda bende yatayım demiş. O demiş sen acilikizin yanında yat. Onunlada yatarım ne var demiş? Ay kızlar yazarken bile sinir olkdum yeniden. Bu konuşmadan sonra ya o ya ben die restim çetim ve beni tercih etti. Görüşmediler bidaha. Beyfendi bide benden gizli tlfnunu vermiş zamanında kıza. Sadece çaldırıyolarmış birbirlerini. Bu kız da erkeklere asılan bi cins sadece bana ilgi olsun bana değer verilsin isteyen bi kız. Ve aradan 1 hafta geçmeden benimki o kızın gerçek yüzünü gördü. ınş cnm inş senin sevgilinde karşısındakinin gerçek yüzünü görürse seni üzmez

valla tebrikler..büyük bi sabır örneği göstermişsin ama zafer senin olmuş vereliniortak

Benim oldu evet cnm saol ama öle felaket bir durum ki allah düşmanımın başına bile getirmesin böyle bir olayı.

kardasucum arkadaş bi kere o kızın yanında rahat olucak.kıza bakıp gülümsücek,sengözlerimebaksanab
nasıl gidiyor hayat canım diyecek muhabbet edecek.
bu demek oluyorki,(ee yavrum benim kendime ve sevdiğime güvenim tam.sen istediğini yap beni bağlamaz) zemuszemus
kızı egale edicek.oda kalsın fesatlığıyla baş başa,sonra alıcaksın yada bulcaksın kendine bi tane kanka, vereliniortak
onun yapığı gibi.diyeceksinki bugün benim kankamda gelicek.
sende onların sana yaptığının aynısını yapıcaksın.kankanla samimi olucaksın. kaydirigubbakcemile5
kankana cilveler yapıcaksın,özellikle sulu birini seç ki,o kızın yaptığı gibi,senin erkek kankanda sana mayışsın.:1closedeyes:
sevdiğin insanın seni anlamasını sağlayacaksın.yerimseniben

Konuyu ve yorumları okumadım mesele nedir bılmıyorumm...

Benım sevgılımın kız arkadası olamaz...Kız arkadası varsa ben yokumdur..

Sevqıler Saygılar =)
opuyorumnanaktan

çocukluk arkadaslıkları ileriki yaşlarda hoşlanmalara dönüşebiliyor.. dikkat etmek gerek.

kız resmen sevgilinle konuşacak konu olsun ve ilişkiniz nasıl gidiyor öğrenmek için laf almak için diyor yakışıyosunuz. iyi kız diye.. bir sorun varsa sevgiline anlatması için ortam yaratıyor.
ben olsam kesinlikle görüştürmezdim. yada bir ortamda çok sert bir laf ederdim mutlaka...

bugüne kadar olmadıysa bundan sonra olmyck diye birşey yok.zaten 8 senelk ankasıysa eğer onu kendisine erkek olark görmüyorsa onun mutlulğnu ister kendisi y
snden ilkşisinde sorunlar çıkmasını kavga olmasını istemez çeker kendisini.demekki kavgalar olduğu halde kızda bunu bildiği halde hala devam edyorsa sözde kankalığa işin var demektr çünkü ben olsam dostumun üzülmesini istemem.dostluk zor bulunuyorsa kendini sevende zor bulunur bakalım ondan ayrılsa bu masumcuk kız kadar kendini seven blablckmi.nerden anladn sevdiğini dersen seven insan kıskanır...bukadar.

sana taktik vereyimmi bak.dedimya bendede vardı böyle dert ama şimdi eminim bitti çünkü sevgilim onun için ağıza alınmyck laflar sölüyor.evet bu mümkün nerde o günler deme.dur hatırlaym acı çekmedn bunu başarablrmiyz bilmıyorum ama ben acı çektimtelefonunu karıştr eğer kızıyorsa haberi olmadn karıştr.numrasını sil istersen onuda haberi olmadan yapabirsn.msnine gir yada patlat ordanda sil eğer sadece onu siliyorsan anlayabilir hepsini sil.korkma ayrılır diye elinden geleni ardına koyma.sonra ağzını ara bu kızın kötü yanlarını öğren mesela kimlerle neler yapmış ne o...lukları varkıza ama söylemen lazım konuşmanı istemıyorum diye

Son düzenleme:
''Diyorlar aşk deli.
Ama biz zırdeliyiz.
Diyorlar kötülüğe götürür insanı insanın içi.
Ama biz o iç'e emrederiz ''
Mevlana Celaleddin Rumi

Son düzenleme:
ben fanus içinde ikimzi istıyorm belkide.dominanttım belkide .böyle olursa üzülmem silerim numarasında msnide.böyle hakediyorlar tamammı ki o benim rehberimi istediği gibi düzenlyorsa benim ona hakkım var
Ne hakla yapabilir ki birisi bunu sevgilisine?Erkek veya kadın farketmez!
benim ona karşı hakkım var.ben ona karşı taviz vermişim yada kendimi vermişim kalbimi sevgimi vs.buna benim hakkım olmazda kimn hakkı olur o kızın ona bundan sonraki zamanlarda sölycklerine hakkı varmı

Son düzenleme:
birlikte olmak istiyorsan rest çekmeyecesin, ya o ya ben dersen %99.9 o diyecektir, erkekler dostlarına karşı daha vefalı.Ayrıca arkadaşınında öyle davranmasında bir neden olmalı, onun sevgilisi olmak istediğini düşünmüyorum, olmak isteseydi sen zaten şuan olmazdın, belki seni dostuna layik görmüyor bu da bir ihtimal.. Ayrıca aşağıdaki vidyoyu sonuna kadar herkesin izlemesiniistiyorum, gerçek dostlukla ilgilianlamlı kıa bir video

YouTube - Gerçek Dostluk nedir?

valla istedin kadar bekle sabret ben böle arkadasları
iyi bilirim en boş anını bekler son sag gösterir sol vurur
en sizin kötü kavgalı sevgilinin kafası karısık anını bulur alır gider
ondan sonra 8 senelik arkadaslık bir anda sevgiliilik olmus sende bakakalmssın
öle güvenme erkeklerede fazla onların işine gelir öle benm teysemin bir lafı vardır
el oglundan arkadas olmaz diee erkekler arkadas gözüyle bakar ama kafalarının biyerinde
potansiyel sevgilidir o kızlar hep dikkat ett

anlattığınız gibiyse bayanın niyeti fena.. çünkü bayanlar empati yetenekleri gelişmiş varlıklardır. bir kere ne kadar samimi olursa olsun,senin yanında sevgilinle sarmaş dolaş olmaya yeltenmezdi eğerki gerçekten dost olsaydı..düşünürdü ki onun bu tavrı ilişkinizi zedeleyebilir..
erkek arkadasınızda gözü de olabılır,paylaşamama güdüsü de.. bir ego tatmini de.. şimdi önerilerimi sıralayayım.biraz kabalaşıcam ama;
1. sen de erkek bir kanka peyda edeceksin ve beyfendinin gözünün önünde sarmaş dolaş olacaksın.. sonra da soracaksın yiyyor mu diye?
2. hanimefendiye tez zamanda bir sevgili ayarlayacaksınki ona yılışsın
benim en sağlam önerilerim bunlar size.. peki sen olsaydın ne yapardın diye soruyorsan, ben hiç entrikaya bulaşmazdım, direk yol verirdim.hayat felsefem bu.. beni mutlu etmiyorsa , üzüyorsa bu iş biter.. heleki bir erkek elinde olan sebeplerden beni üzüyorsa,beni sevmiyor diye düşünürüm derhal ve soğurum(yanlıs anlamayın sevgılınız sizi sevmiyor demiyorum,benim hayatı algılayış tarzım bu)
naçizane..
artı insanlarla samimi olmanın yolu ne zamandan beri fiziksel temastan geçiyor,canımlı,böcüklü lakırdılardan geçiyor.. erkek ve ya kadın ağır insanları severim ben. lauabli bir erkek karakterime ters.. ben kendimden bahsettim.kırılın diye yazmadım. amacım yardımcı olabilmekti
umarım kurtulursunuz o kızdan tez zamanda

dost dost diye nicesine sarıldım peeehhh

kızlar aldım karsıma konustum..ben bu kızın hareketlerınden cok rahatsız oluorum bnım bı erkek arkadasım olsa bana onun davrandıgı gıbı snn onunde sarlp sakalassa napardın ddım kem kum ettı yapamaz ole bısey fln ddı ozman kndını bnm yerme koy ddım tamam ama benbsy ypmıorm kı ddı ozman kızla konus ole davranmasn ddm oda pkı ddı gıdıp kızla konusmus var ne sankı onda ya dıe gulmuss oda onun yerıne koydum kendımı bnde cok sınırlenırdım demss kızda tamam ya bıdaha yapmam kızıosa demışş:)) mors olmustur artık bakalım yanyana gelınce gorcez nasıl davrandıgını...hepınızı cook tskur ederım optumm kızlarrsüprizzzzzsüprizzzzzhihoyyythihoyyytŞeniz

ben busra bu arada benımkınde sorun var gıremedım :))

buzamana kadar çok üzüldm en sonunda dominant olmaya karar verdim ipin ucunu bıraktığm kişiler beni aldattı en fazla 5 ay çıktığm oldu şimdiki ilikşkm 3 yıl bitti 4 yıl oldu bilmıorm nasıl aşık edilir zaten yapablrse yapsn die söyledm herhalde sana davranlmasını istedğin gbi karşındakine davranrsnher anlamda aşık olablr.dedim ya ipin ucunu bırktm karışmadm kısknadm tahammül ettm ama hep aldatldm şuan ki ilişkmde tahammül etmedm vurdm kırdm ben ne istoysm o dedim 3 yıl bitti şuan askerde babasını bile aramıo benmle konuşmak istemesnden.tabiki bu zorla diil:)ben erkek gibi düşünemem ama erkek olsaydm die cümle kuruck olursam pısırık kızla çıkmak istemezdm kendini ezdirmeyen dediği dedik doğrusu bir yani içinden ne gheliyorsa onu yapan kızla birlkte olmak istemedm kıskandğm halde tahammül etmeye çalışan yada sil dedin de silmedm die benden ayrılan çabuk pes eden kızla birlkte olmak istemdm.bilmıorm isteyen istediği tahammül etsin yada ayrılsn ben tahamml edemedm ayrılmadmda onu unuttrdm kendime çektm yine laf edersisnz işte o kendisi gelir gelckse aşk kalpte hissedilir bunu bende bilıormda onun gelmesini beklersen beklersn çok kendim gidicksn hak edene tabi.şimdi benim düşncelerm yanlış geleblr ama mutluyuz evlik karaları alıorz ailesi ondan hbr alamynca beni arıo btün ömrünü benmle geçrmekistıo benden daha fazla kıskanıo beni kaybetmemek içn dır dırlarıma katalnıo beni kaybetmesn die peşimden koşuo bilmıorm aşıkmı ettm aşıkmı oldu

babasından vazgeçti demedm ztn öyle birşey olmasını istememde.benimle konuşmaktan babasını bile arayamıo dedim.asker bu babasının nerde olduğunu bilir ama sevgilisini merak eder neyapar ne eder durumu nasıl acaba bensiliğe alışabldimi die.ama babası onsuzluğa alışablr durumda çünkü elbet birgün babasından ayrılıp benim yanıma gelck.buda onun farkında olduğndan benim durumumu merak ediyor alışablmmi nerdeym neyapıorm diye oyusdn beni aramaktn babasını arayamıor.bu yani babasından vazgeçen bir adamı isteyebilciğmi düşünemıorm bile.

Son düzenleme:
herkezinde dediği gibi ya o ya ben diye restini çekmelisin benim sevgilimde öyleydi ayrıldık o kızla çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…