A
acilikiz
Ziyaretçi
Moralini bozmak istemem ama cnm sana yaşadığım bişeyi anlatmak istiyorum yüksek müsadenle. ıki yıl önce sevgilimle çıkalı tam olarak 3.5 ay olmuşken bir kız girdi hayatımıza. Hayatımın tam ortasına şak diye oturdu hemde. Benim erkek dostlarım vardı. Dost dediysem belli bir seviyede kalırdı sakın yanlış anlamayın. Benimkide bu olaya çok sinir olurdu. Neyse 3.5 ay sonra bu kız girdi hayatımıza. Ve benimki o zaman nete felaket takılıyo. Sabah akşam orda yani. Aç susuz durabilir derecedeydi. Aradan biraz zaman geçti. Benim o sıralar öss ye hazırlanmam gerekti ve nette sık sıkyanında olamazdım sevgilimin. Eee ben yokkende o kız nette olurdu. Kendisi henüz liseye gidiyordu çünkü. Ben yokken o kızla konuşa konuşa işi biraz ilerletmişler ama dostluk bakımında. Bana öyle söylediler. Sevgilim benimle kavga ettiği zaman, beni kırdığı zaman çevresinde hiç kız olmadından bu hanımdan yardım istermiş benimle ilgili konularda. O da saolsun çok yardım sever ya. benle ilgili akıl verirmiş bak kıza şöle davran böle davran die. Bi kaç kere kıllandım durumdan. Çektim benimkini bi kenara noluyo sölede bilelim dedim. Verdiği yanıt şuydu: Seninde bi kaç tane samimi olduğun erkek arkadaşların var dost gördüğün kişiler var. Ben de bu kişi kankam olarak görüyorum. Bunda ne var? Böyle diyince afalladım çünkü o zaman kadar kendim seviyeli bi şekilde gittiğim için kadın- erkek dost olabilir die düşünüyordum ve bu cevap karşısında tamam demekle yetinebildim. Demekki ben art niyetli davranmışım diye düşündüm. Aradan 5 aya yakın bir zaman geçti. Sevgilim askere gidecekti fakat hala çalışıyordu. Son günleriydi ama işte. işten çıkınca bana haber verirdi eve gelene kadar konuşurduk. Bir akşam yine böle oldu. Konuştuk ve sen msn yi aç aşkım ben geliyorum dedi. Açtım ve o kankam die nitelendirdiği kız yoktu msnde. Ama sevgilimin gelmesiyle onunda gelmesi bir oldu. Tesadüf die düşündüm fakat bu olay 4 defa tekrarlanınca ikisinede bi güzel fırça çektim. Ve o akşam beyfendiden o kankam dediği kızla yaptıkları bir görüşmenin kaydını istedim. Yolladı. Yolladıktan sonra yaptıkları bir konuşmayı farketmiş olacakki bana tutturdu yok bu abimin konuşması bilmem ne? ınsan tanımazmı sevdiğinin kelimelerini? Kaydı bi açtım ikisinin arasında yatak muhabbeti geçmiş. Bi siteye bi konu eklenmiş kalpli ve üçgen yataklar diye. O kankası olucak kız o yatak benim demiş benimkide kayda bende yatayım demiş. O demiş sen acilikizin yanında yat. Onunlada yatarım ne var demiş? Ay kızlar yazarken bile sinir olkdum yeniden. Bu konuşmadan sonra ya o ya ben die restim çetim ve beni tercih etti. Görüşmediler bidaha. Beyfendi bide benden gizli tlfnunu vermiş zamanında kıza. Sadece çaldırıyolarmış birbirlerini. Bu kız da erkeklere asılan bi cins sadece bana ilgi olsun bana değer verilsin isteyen bi kız. Ve aradan 1 hafta geçmeden benimki o kızın gerçek yüzünü gördü. ınş cnm inş senin sevgilinde karşısındakinin gerçek yüzünü görürse seni üzmez