Sevgilimin maddi yardım ısrarı

canım sevdiğimizi canımızdan bile çok düşünüyoruz onun zor zamanında ben benim zor zamanımda o birbirimize maddi anlamda da manevi anlamda da hep destek olduk bunda yanlış birşey yok ama durum aşırıya kaçmamalı ev kirası gibi.. her ay para göndereyim de çok bence bu kadar olmasın ama aranızda ufak tefek paslaşmalar olabilir tabiki ..çok büyük meblalar teklif ettiğinde birdaha bu kadar yüksek bir yardım söyleme bana gururuma dokunuyor dersen bir daha söylemez diye umuyorum birbirinize destek olmanız çok güzel ama yerinde ve kararında olması gerekir

Ne kadar süredir birliktesiniz?

Benim ilişkim 2,5 yıldır devam ediyo çok sıkışmadığımız sürece para muhabbeti geçmiyo. Sonuçta sevgilime gelene kadar ailem var, yakın kız arkadaşlarım var. Tamam sevgililerimiz de el değil ama yarın öbür gün Allah göstermesin ayrılık oldu mu 180 derece değişip kafaya kakan insanlar çoğunlukta.
Nişanlı olsanız neyse de çok abartı geldi bana param yoksa İstanbul'da işim ne? derdim ben...

Canım lafını yapan biri değilse sonradan ayrılınca çingenelik yapıcak karakteri yoksa almanda hiç bi sakınca yok bence. Benim nişanlım araba alırken 4 milyarı eksikti annem verdi mesela. Ben bu sene kursa gidicem mesleğimle ilgili 4.5 milyar falan o ödiycek mesela. Şimdide 1 aylık tatile gidiyo bana para lazım olur diye 2 milyar bıraktı öyle gidiyo. Bunları anlatıyorum çünkü abes bi durum değil sevgilisinden sıkışınca para alan ilk sen olmıycaksın içini rahat tut :) Bence takma kafana durumu varsa kabuk et yardımlarını. Sonuçta ben sevgilimin cebinde beş kuruş yokken bile yanındaydım 17 yaşımdayken annemden aldığım harçlığı onla paylaşırdım para bu sonuçta bi kagıt parçası sadece huzurdan mutluluktan önemli değil oda huzurun yerinde olsun diye yardımda bulunmak istiyo çok düşünceli bi sevgilin var değerini bil aferin sevgiline :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimseye mınnetın olmasın..

Bence de kesinlikle alma, baban mi atan mi? Sevgilin de olsa, nisanlin da olsa , kocan da olsa elin adami sonucta.

Kimseye minnet etme, el acar duruma dusurme bence kendini. Ne guzel isin de varmis, zorsa zor, gecim saglamak kolay degil ki zaten.

nişanlın olsa tamam da, ne bilim sevgili iken bu kadar aşırı olması bana mantıklı gelmedi. demek ki parayı önemsemeyecek kadar seni çok seviyor ya da baya zengin.?

Valla ben bes kurusluk cay parasini odetmeyim diye taklalar atiyorum. Ama lisede sevgilisinden haftalik alan arkadasim bile vardi. Yani bana gore uygundur, sana gore degil. Bizim dememizle olacak is degil ama ben alamazdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 senedir yaklaşık, yani tam değil bu 4 senenin 1 buçuk senesi ayrıydık, eylülde ben istanbuldayken tekrar beraber olduk. Malum onu çok özlüyorum, o da beni. 1 haftalığına gideceğim yanına hazır ailmden izin koparmışken

evet aklımın bir ucunda bu ihtimali de bulunduruyorum, çevremde bunun gibi olaylar oldu, nekadar seversem seveyim Allah korusun ayrılık falan araya girerse ne olacağı belli olmaz, gelir yüzüme yüzüme vurur, her kuruşu geri isteyebilir.

Ben maddi yardım ederim gücüm olduğunca ama asla erkek arkadaşımdan maddi yardım almam . Bu kural prensiplerimin arasındadır. Ki bırakın maddi yardım almayı bir yerde oturduğumuzda bile çoğunlukla meyve suyu içip kalkanlardanım,benim için masraf yapmasını istemem.Pek nadirdir yemek yemem falan ...

Bende kabul etmeyi kesinlikle düşünmüyorum zaten, dediğim gibi kimseye muhtaç olmak istemiyorum. Ben ailemden bile zar zor 5 € kabul ediyorum Sadece sizşn görüşlerinizi merak ettim ve sizin de başınıza geldi mi dize merak ettim

Ben iki sebgili arasındaki para olaylarına hiç sıcak bakmıyorum.Yarın senin hakkında her kararı verme,sen de minnet duygundan söz söyleyememe noktasına gelirsin.Herkesin kendine ait özeli olmalı.

Maddi açıdan benimde zor zamanlarım oldu erkek arkadaşım bir kere teklif etti gereken cevabı verdim birdaha söylerken bir şey söyleyeceğim kızacaksın biliyorum diye başlar ben hiç konuşturmam. Paranız yoksa niye geliyorsunuz İstanbula onun parası var madem o gelsin sizin yanınıza.
Daha geçen gün arkadaşım sevgilisinden ayrıldı normalde o adamdan onu asla beklemezsin o zaman sana aldığım şeylerin parasını gönder dedi adam kız hesapladı 300liraya yakın parayı topladı götürdü verdi. Kimin ne olduğu bilinmiyor bence bu tür maddi konulara girmeniz gereksiz.
işinde mutsuzsan iş ara kendine açıköğretim okuyorsan tam zamanlı bir iş bulmaya çalış

tamam yetişkin bir insansın ama hala öğrencisin. Annen baban yok mu? neden ilk önce onlara sığınmıyorsun?

bende sevgilimden maddi anlamda kesınlıkle bırsey almam dogum günümde altın kolye almış okadar sinir oldum ki ayrılcaz belki nasıl cesaret ediyorsa kontür yollamasınada gıcık olurdum çok kez uyardım bıraktı şimdi de o askerde ben soruyorum maddi ihtiyacın varmı diye oda benden kabul etmiyo böylesi daha iyi bence cidden kimseye minnet ettirmiyceksin ilerde ne olcagını bilemeyiz başımıza yaptıgı yardımları kakmayacagı ne malum!!

Son düzenleme:

Herşey bukadar basit değil işte, 1-8 haziran iznim var sadece başka da yok (diğer izin günlerimi derslerim ve sınavlarım yüzünden kullandım), başka bir tarihe aldırma gibi bir imkanım da yok, anlayacağın zounlu bu izin. Sevgilim pasaport, vize çıkarttırana kadar iznim geçer gider. Hem ben yalnız gitmiyorum 2 kuzenimle birlikte, bir nevi istanbul seyahati. Bu izini aylar önce planladım, nerden bilebilirim ki son 2-3 ayda az maaş alacağımı? Herşeyi ayarlamış iken de iptal etmek istemedim, bilet parasını da elden geri vermeyi düşünüyorum gittiğimde.

işyeri konusuna gelince, tabiki bulunur, fakat benim işyeri kadar yüksek saat ücreti ödeyen başka biryer kesinlikle bulamam bu çevrede. Sırf kasiyerler bile 800-1000 € Maaş alıyorlar, çalıştığın saate göre. Ha ben niye az alıyorum ozaman son birkaç aydır? Fazla saat yaptırmadıkları için, türlü türlü sistemler uyguladıkları için bazı işçilerin saatini azaltmaya çalışıyorlar. Ben normalde 80-90 saat çalışıyordum, şimdi en fazla 60 saat yapıyorum, bu da ay sonu da baya belli oluyor.

sewgiliyken biraz fazla olmuş ama demekki seni çok düşünüyor çok sewiyorki sıkıntına ortak oluyor yardım etmek istiyor...

madem öyle sen ona "hayatım teşekkür ederim ama ben bunu kabul edemem, henüz sewgiliyiz ve ne olacağımız belli değil" de. belki ewlenme tekligi eder =)

yanii sewgiliyken çok taswip etmşiyorum ama nişanlı olsan kocan olsa tamam al derim..

tamam yetişkin bir insansın ama hala öğrencisin. Annen baban yok mu? neden ilk önce onlara sığınmıyorsun?

Daha çok anneme sığınıyorum desem yeridir. Sağolsun en çok annem yardım ediyor, babamın pek bilmesini istemiyorum hesabımı kitabımı. Zaten bilet parasını geri vereceğim, evin kirası ı da kuzenlerimle paylaşıp ona geri vereceğiz. Kredi kartına ise hiç dokunmadım asla kullanmam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…