Sevgilimin maddi yardım ısrarı

Ben alacağım demdim ki zaten. Bende ona gereken cevapları verdim, kabul edemem gururuma dokunuyor dedim defalarca. Saçmalama benim param senin de paran diyip duruyor.

Param yoksa ben gitmezdim yada kuzenlerimden yardım etmelerini isterdim madem onlarla gidiyorum :) Anlatırken söyleseydiniz geri vereceğinizi alacağını sanmam gerçi :/ Her zaman kötüsünü düşünmek gerekir ayrıldığınızda konuşturmamak için almamanız en mantıklısı siz bilirsiniz yinede.

İşinizle ilgili bu belirsizlik sizi maddi açıdan yorar tabi keşke para açısından daha düzenli ve sanırım patronlada sorunlarınız var daha mutlu olabileceğiniz bir iş bulamaz mısınız ki :26:

Konudışı birşeyi merak ettim.80-90 saat haftada değildir herhalde ,ayda da az oluyor.?
,
Bir de:Nasıl bir işte ne kadar alıyorsun,özelden de olsa cvp verirsen sevinirm.

Konuyla biraz alakalı biraz da alakasız olarak,ailenizle kalıyorsanız ,yine de mi yetmiyor..

Konuyla alakalı:Almamaya çalışın,çok zorda kalmadıkça.Tatil için zorda kaldıysanız olabilir.Geri öderim''falan deyin..Hem minnet etmemiş olursun,hem de bir ağırlığın olur..
Ayrılma durumu da olduğu için böyle davransan daha iyi..

Son düzenleme:

konuyu anlamak açısınan soruyorum. ailen Türkiye'de mi?
Sen sadece okul nedeninden dolayı mı oradasın?
babanın senin hesabını bilmesinde nasıl bir sakınca olabilir ki? ilişkilerinizden dolayı olsa gerek diyorum ama karşındaki insan sana çok yakın davransa dahi ilişkinizin süresini bilmiyorum. Benim açımdan gidip onunla kalman doğru değil.

Hayır biz ailecek almanyadayız, doğma büyüme almanyadayım. Babamın bilmemesinin sebebi, çok araştırıyor, herşeyi ayrıntısına kadar soruyor, elinden gelse bütün maaşımı çekip önüne koyduracak. O yüzden maddiyat konusunu babamın önünde pek açmıyorum. Ben kuzenlerimle istanbula gideceğim, günlük bir daire kiraladık, otelden daha uygun olduğu için ve daha rahat oluruz diye, kendi evimizmiş gibi hareket edebiliriz. Bildiğin tatil işte :)

Eger sonradan gozune gozune sokmazsa alabilirsin tabiki.cunku paranin lafini yapmaniza bile gerek yok canim aranizda.gun gelir onda olmaz sen ona verirsin..ne olacak ki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım seni düşünmesi güzel birşey ama senin yerinde olsam kabul etmezdim tabi yinede sen bilirsin:)

Ben olsam kabul etmezdim, sevgilinmiş zaten yarın bir gün Allah korusun bir ayrılık olduğunda bunlar hep önüne sürülebilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben senin yerinde olsaydım alırdım bunun minnet duyulcak bişey olduğunu sanmıyorum kimde varsa o yardımcı olabilir ben şuanki ilişkimde bunu yaşıyorum bende varsa sonuna kadar ona harcarım onda varsa bana harcar daha 11 aylık ilişki ama hesaplarımız bir gibi hareket ediyoruz biz o yüzden bence gayet normal

Ben çok çok zorda kalmadığım müddetçe almazdım herhalde ama bu ısrarı çok hoşuma giderdi, her an yardım etmeye hazır bir sevgilim var diye Allah'a şükrederdim.

ne güzel size destek oluyo demek ki çok seviyo
Rabbim bi ömür boyu böyle geçindirmeyi nasip etsin size

onun yerinde olsam ben de elimden geleni yapardım ama sizin yerinizde olsam tabiri caizse açlıktan ölsem almazdım.. "yerinizde olsam" benim yapım bunu emrederdi.. değil sevgilim babam bile borcumu ödese boynum bükülür.. ama alanı da yargılamam kesinlikle.. tercih meselesi.. ama fazlası sizi yıpratır.. aranızda ne kadar da lafı olmaz gibi dursa da siz kendinizi mahçup hissettikçe bu ilişkinize yansıyacak.. sağlıklı olmayabilir.. mutlu iken sorun olmayan şeyler mutsuz anlarda patlak verebilir.. o zaman çok incinirsiniz.. umarım sorunlarınız çözülür ve sevgilinizin iyi niyeti hep daim olur.. sevgiler..

Bide şu sorun var..ben eylülde bir dönem İstanbulda bir ünide iletişim fakültesinde "Free Mover öğrencisi" olarak okuyacağım. Free Mover Erasmus'la hemen hemen aynı, tek fark hibe almayacağım. Bu durumda mecbur bi şekilde geçinmem gerek. Alman devlleti ayda 300-409€ya kadar yardım ediyor yurtdışına çıkan öğrencilere (Bafög). Buradaki almanyalı arkadaşlar bilir.

Bu tutturdu çalışamazsın izin vermem, ben sana bakarım diye Neden diye sorunca "derslerine çalışamazsın sonra" dedi. Artı yurtta kalmama da izin vermiyor. Yurt ortamını çok iyi biliyorum, oeda yaşamanı istemiyorum diyor.
Ev veya daire kiralayıp kiramı o ödeyecekmiş. Ne diyeceğimi de bilmiyorum, ben hayır dedikçe sinirleniyor, inadı çok pistir

Defalarca açtım konuyu, hangi birine yetişeceksin, ben sana yük olmak istemiyorum diye. Yok efendim konu kapandı saçmalamayı kes ve kafana takma ben halledicem herşeyi. Offf daha ne diyeyim ki.....

Sevgilinizle aranızdaki samimiyete bağlı. Eğer samimiyetten yana bi sıkıntınız yoksa ve sevgilinizin yardımı onu zor duruma sokmayacaksa neden olmasın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ufak tefek ihtiyaçlara bişey demem, fakat söz konuşu aylık kira, eğitim masrafları, kendi masraflarım, yeme, içme, vs. vs.
HEPSİNİ ben hallederim, benim için sıkıntı olmaz merak etme diyor...acaba gizli bir para kaynağı mı var diye cidden soruyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…