• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin maddi yetersizliği

İyi de forumun amacı bu, elbette kim karışamaz, yapamazsın da demiyor, dese de ne hükmü var? zaten anonim bir yerde hayatına dokunmayacak birkaç yazı belki de ama tavsiye almak için buraya yazılıyor.
Herkes kendi ahlaki anlayışıyla cevap veriyor, bunun kaçarı yok ki? Ee tabi biraz da politik doğruculuk da işin içine giriyor. Aslında başka yönlerden de bakabilirsin, o işler öyle olmuyor kendini koru demek de istiyor.
İşte ne güzel söylediniz. Hayatına dokunmayacak yazılar, tavsiyeler. Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz. Bakın mesela konu sahibi hesabını kapatıp gitti, muhtemelen de sevgilisinden ayrılacak ileride. Şimdi burada linç edenler, eleştirenlerin eline ne geçti? Aklı başına mı geldi konu sahibinin, sanmam. Yani kısacası, kendi yorumumuzu yapalım ama kimseyi eleştirmeden, kendi doğrumuzu dikte etmeden yapalım.

Kadınların maddi standartı olmasına kızmıyor kimse, zengin bir adam bulayım, masraflarımı o karşılasın düşüncesine kızıyor. Zira erkeklerle maddi menfaat karşılığı sevgili olma ve birliktelik yaşamanın, gençlik ve güzelliğini ihtiyaçlarına sermaye etmenin ne anlama geldiği malum çünkü.
Maddi menfaat olsun diye sevgili olsun demiyorum ben bu bir kriter olabilir diyorum istediği ozelliklerden biri sadece

Oturdugun yerden standart olmuyor ki ama illa ust zengin olmasina gerek yok maddi olarak kendinden daha iyi bir erkek isteyebilir ve birlikte olabilir kadinlar ama bu da hepten beş kuruşsuz geziyorken de olmaz sanirim.
İşin duygusal kismini cikartiyorum. Cebinde kafeye gitmeye parasi olmayan biri ne kadar iyi giyiniyordur, kendine ne kadar iyi bakabiliyorudur, spor beslenme filan?

Adam gelip ustunu başini giydirip kuafore yollayip, kişisel malzemelerini alip baştan yaratmakla niye ugraşsin yani. Bu adamlarin hiç standartlari yok, yeter ki kadin olsun dedigini mi saniyorsunuz?
Buna kesinlikle katılıyorum ben genel konuşmuştum zaten yani parası olsun gibi bir kriter varsa da bu en fazla bir tık üstü olabilir. Bir kızın kendinden çok çok üst seviyede biriyle olması çok çok zor

Ee hadi olsun ama sevgilisinden ayrılıp rahat ettirecek kimi bulabilir şimdi?
Ben orasını anlayamıyorum.
İş hayatındayız ikimiz de vs diye açsa anlayacağım.
Bu arada rahat hayat için insan önce kendine güvenip bir şeyler yapmalı.
Başkasının sağladığı rahat hayatın garantisi hiçbir zaman yok ailen değilse.
Tabii ki olabilir. Ama bu yaşta yanılabilir kriterlerin olmazsa olmazına ekleyince.
Sevdiklerinize katikiyorum sadece bu bir kriter olabilir demiştim. Burada çok büyük şeyler istemek mantıksız olur zaten. Çalışmayan öğrenci biri en fazla bir tık daha kendinden iyi birini istemesi mantıklıdır bence. Kızın tatile götürme beklentisi fazlaydı ama bir kafeye filan olsun gidelim fazla değildi bu olabilir ancak

Yahu işte onu anlatıyoruz. Karşıdakinden öyle bir kriteri bekliyorsa o zaman kendisi de o kriteri sağlayacak. Sizin dediğiniz mantıkla eli yüzü düzgün olmayan, gerçekten hiç göze hitap etmeyen biri Brad Pitt kriterinde bir yakışıklılık bekleyebilir o zaman sevgilisinden. Bunu sağlamıyor diye ayrılsın ee sonra bulacak mı bakalım beklediği kadar yakışıklı birini? Hayatın olağan akışı denilen bir şey var. Dış görünüşte de böyle, maddi durumda da böyle. Davul bile dengi dengine.
Çok üst birini beklemek mantıksız olur zaten kendinden en fazla bir üst bir insanı beklemek mantıklı olur yoksa zaten konudaki kızın o tatile giden oğlan gibi bir sevgilisi olsa ona ayak uydurabileceğini sanmıyorum.

Sırf parası var diye kimseyle birlikte olun demiyorum asla bu beklentilerden biri olabilir diyorum. Ayrıca çok parası olan birini istemesi mantıksız olur konu sahibi ancak kafeye vs götürebilecek birini istemesi mantıklı olur

Sırf parası var diye kimseyle birlikte olun demiyorum asla bu beklentilerden biri olabilir diyorum. Ayrıca çok parası olan birini istemesi mantıksız olur konu sahibi ancak kafeye vs götürebilecek birini istemesi mantıklı olur

Zengin adamlar salak değil, senin onunla ne için beraber olduğunu anlarlar. Adamlar salak olsa o kadar parayı yığar ve elinde tutabilir mi? Sonra ona göre davrandıklarında ağlamayacaksanız buyurun.

Sosyalleşmek illa cafelere mi gitmek demek ? Çıkıp açık havada bi yürüyüş yapmak, film izlemek, kitap okumak, cipsini kolanı alıp sahile inmek maliyetli şeyler değiller ki. Halk Eğitim Merkezi’nde bir sürü ücretsiz kurs var. Yaşadığınız ilin etkinlik sayfalarına bakarsanız konserler, etkinlikler, festivaller oluyor çoğu da ücretsiz. Üniversiteyi Balıkesir merkezde okudum,bilenler bilir öyle pek fazla bi aktivite imkanı yok anca ilçelerine falan giderseniz, ama arkadaşlarla ders çıkışı A101’den yiyeceklerimizi içeceklerimizi alıp Atatürk Parkı’na gidip çimlere oturupta hava kararana kadar gülüp eğlendiğimiz o zamanları öyle özlüyorum ki…Hepimizde 3-5 kuruş harçlıkla,bursla geçinen insanlardık…Cafelere tıkılanlara ayrı hayret ediyorum…
Ben ilçede okudum , eğitim fakültesi ilçede idi . Okulun bahçesinde sosyallesirdik ve çok mutluyduk. Belki de sosyal medya olmaması faydasıydi. Tüm arkadaşların duru aynıydı küçük şeylerden mutlu olurduk :) kimsenin de aklıma gelmezdi zengin biri denk getireyim parasını yiyeyim diye

İşte ne güzel söylediniz. Hayatına dokunmayacak yazılar, tavsiyeler. Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz. Bakın mesela konu sahibi hesabını kapatıp gitti, muhtemelen de sevgilisinden ayrılacak ileride. Şimdi burada linç edenler, eleştirenlerin eline ne geçti? Aklı başına mı geldi konu sahibinin, sanmam. Yani kısacası, kendi yorumumuzu yapalım ama kimseyi eleştirmeden, kendi doğrumuzu dikte etmeden yapalım.
Fikir eleştiriliyor, kişiler değil. Dikte edip etmemesi, üslup sorunları kurallar dahilinde yorumcuyu ilgilendirir. Başka bir mevzu. Herkesin kendi iradesi var, ne tarz bir yer bilerek sormuştur, içinden beğendiğini alır beğenmediğini almaz.

Sevdiklerinize katikiyorum sadece bu bir kriter olabilir demiştim. Burada çok büyük şeyler istemek mantıksız olur zaten. Çalışmayan öğrenci biri en fazla bir tık daha kendinden iyi birini istemesi mantıklıdır bence. Kızın tatile götürme beklentisi fazlaydı ama bir kafeye filan olsun gidelim fazla değildi bu olabilir ancak
Yani olabilir ama kendi de gidemiyormuş zaten güya. Hep karşıdaki mi ödeyecek bu durumda.
Hem şimdi bilindik bir kahve zincirlerinden birine gitsen kahve 20-25 olsun hadi.
Git al otur kalk diyen de olmaz.
Onun için bana tatili geçtim kafe bile yok diyerek kendini haklı çıkarmak istiyor gibi geldi.
Aa tatil yapamıyorum diyen birinin kafeye bile gitmese neler diyeceğini tahmin edemiyorum çünkü

Sevgi, aşk isteyen kadınlara siz erkeğe ihtiyaç duyan zavallılarsınız ben sizin gibi değilim diyen üyenin kastığı duyara bak :KK53: nerdeyse evlenmek isteyen kadınları giotinle idam edeceğiniz yorumları çabuk u
Maddi menfaat olsun diye sevgili olsun demiyorum ben bu bir kriter olabilir diyorum istediği ozelliklerden biri sadece
Konu sahibi zengin sevgili isteme nedeni zaten maddi menfaat. Sevgili adı altında yediğini içtiğini, tatilini ödeteceği ve kendisime hediyeler alacak bir sponsor arıyor.

Ya umarim linç yemem bu durumdan dolayi ama sana bir arkadasimi ornek vereyim en onemli kriteri maddiyatti parasi olmayan birini hiç yanina yaklastirmadi. Kendisi de cok bakimli guzel dikkat ceken biri kucuk yastan itibaren estetik dolgu vs hep yaptirmis su an cok zengin bir sevgilisi var el ustunde de tutuyor yatta tatildeler sürekli . Kizin egitimi vs vasat ama kucuk yastan beri hayali buydu bunun icin ugrasti hep dis gorunusu icin ugrasip emek verdi yani boyle bisey istiyorsan bastan sadece bu kiz gibi zenginlere sans vermen gerek, keske Boyle olmasa ama bu fiyatlarda Tatil normal insanlar icin luks ogrenci icin super luks bir olay :(

Erkekleri 4 gruba ayırabiliriz:

1- Zengin ama aklı havada
2- Zengin ve aklı başında
3- Fakir ama aklı havada
4- Fakir ve aklı başında

Zengin ama haklı havada bir erkek, sizinle güzelliğiniz için birliktedir. Sıkılınca ya da siz yaşlanınca hamile kalıp vücudunuz değişince vs. daha güzel ve genç olanlara koşacaktır.

Zengin ve aklı başında bir erkek, güzellikten başka şeyler arar. İyi huy ve denklik. Bu maaş değil sadece, kültürel, aile vs. denkliği. Atıyorum siz kasiyersiniz ama çok güzelsiniz, adam akademisyen. Pek evlenmek isteyeceğini sanmıyorum.

Fakir ama aklı havada. Eh bununla işiniz olmasın zaten.

Fakir ve aklı başında. İşi varsa, sizin de denk bir işiniz varsa, iki maaş yuvarlanır gidersiniz.

Seçim sizin kızlar.

Erkekleri 4 gruba ayırabiliriz:

1- Zengin ama aklı havada
2- Zengin ve aklı başında
3- Fakir ama aklı havada
4- Fakir ve aklı başında

Zengin ama haklı havada bir erkek, sizinle güzelliğiniz için birliktedir. Sıkılınca ya da siz yaşlanınca hamile kalıp vücudunuz değişince vs. daha güzel ve genç olanlara koşacaktır.

Zengin ve aklı başında bir erkek, güzellikten başka şeyler arar. İyi huy ve denklik. Bu maaş değil sadece, kültürel, aile vs. denkliği. Atıyorum siz kasiyersiniz ama çok güzelsiniz, adam akademisyen. Pek evlenmek isteyeceğini sanmıyorum.

Fakir ama aklı havada. Eh bununla işiniz olmasın zaten.

Fakir ve aklı başında. İşi varsa, sizin de denk bir işiniz varsa, iki maaş yuvarlanır gidersiniz.

Seçim sizin kızlar.
Orta direk öldü 😂 ya zenginsin ya fakir.

Back
X