• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin morale ihtiyacı var..

Aysehatun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
462
288
103
Kızlar merhaba:KK54: Benim sorunum erkek arkadaşımın çok yakın bi zaman sonra gireceği bir mülakatla ilgili. Onu rahatlatmak, moral vermek istiyorum ama ben daha çok heyecanlıyım ya. Konuşmak istiyorum o konuda ama bi türlü konuya doğru yerden giremedim. Bişey söylesem hatırlatıp strese sokacakmışım gibi hissediyorum, söylemesem bu seferde onu umursamadıgımı düşünecek. Ne yapacağımı şaşırdım yardımınıza ihtiyacım var. Siz eşinizi veya sevgilinizi iş hayatının bu stresli sürecinde nasıl rahatlatıyorsunuz? Ne gibi şeyler söylüyorsunuz öneriye ihtiyacım var. Sonuçta her erkek ister kendisiyle ilgilenen değer veren bir kadınla birlikte olmayı ister bunu biliyorum ve sevgilimin şu zor günlerinde yanında olmak istiyorum. Kendisi şuan muhtemelen stresten ölmek üzeredir bunu düşününce bile çok üzülüyorum. Bişeyler yapmam lazım, başkalarına akıl verirken hiç bir sorun yok ama kendi başıma gelince böyle tepkisiz kalıyorum işte. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız. Buna çok ihtiyacım var

Canım ben kendimden örnek vereyim. Erkek arkadaşım atama bekliyor. Ben de üniversite okuyorum. Üstten ders alarak erken vakitte bitirmeye gayret edeceğim. O da atanırsa evleneceğiz inşaALLAH. O karamsarlığa düştüğünde ben ona hep "çok mutlu olacağız bu zamana kadar geldik bundan sonra da devam edeceğiz ben senin hep yanındayım bir ömür beraber olacağız RABBİMİZİN izniyle" diyorum..
Senin birkaç samimi sözün onu rahatlatmaya yeter bence :KK52:

olsa da olmasa da benim için sen hep en iyisisin diyorum
ne kadar zeki olduğun zaten belli olmazsa onların kaybı diyorum
ama gerçekten inanarak söylüyorum çünkü öyle olduğunu düşünüyorum :KK45:

Kızlar merhaba:KK54: Benim sorunum erkek arkadaşımın çok yakın bi zaman sonra gireceği bir mülakatla ilgili. Onu rahatlatmak, moral vermek istiyorum ama ben daha çok heyecanlıyım ya. Konuşmak istiyorum o konuda ama bi türlü konuya doğru yerden giremedim. Bişey söylesem hatırlatıp strese sokacakmışım gibi hissediyorum, söylemesem bu seferde onu umursamadıgımı düşünecek. Ne yapacağımı şaşırdım yardımınıza ihtiyacım var. Siz eşinizi veya sevgilinizi iş hayatının bu stresli sürecinde nasıl rahatlatıyorsunuz? Ne gibi şeyler söylüyorsunuz öneriye ihtiyacım var. Sonuçta her erkek ister kendisiyle ilgilenen değer veren bir kadınla birlikte olmayı ister bunu biliyorum ve sevgilimin şu zor günlerinde yanında olmak istiyorum. Kendisi şuan muhtemelen stresten ölmek üzeredir bunu düşününce bile çok üzülüyorum. Bişeyler yapmam lazım, başkalarına akıl verirken hiç bir sorun yok ama kendi başıma gelince böyle tepkisiz kalıyorum işte. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız. Buna çok ihtiyacım var

ellerini tut gözlerine bak
ben sana çok güveniyorum
sonuç ne olursa olsun seni çok seviyorum
ama adım gibi eminim ki başaracaksın.
ben her zaman yanındayım. diyip öp ve sarıl.

"Sonucun ne olacağını bilemiyorum elbette ama ben senin bu mülakatı kazanmayı ne kadar şok istediğini ve ne kadar çalıştığını çok iyi biliyorum. En iyisini hakediyorsun ve hakettiğini alana kadar da yanında olup ellerini tutuyor olucam. Sonuç ne olursa olsun bu bizim için hayırlıymış deyip hayata tam gaz devam edicez ve bunu birlikte yapıcaz.seni çok seviyorum bunu unutma."
Gibi bişeyler olurdu

Senin kadar stres yapmıyordur emin ol.. bu panik halinle bir şey söylemeye çalışsan bile bi işe yaramaz bence.. öncelikle, her şey olacağı varsa olur olmıcaksa da naparsan yap olmaz, bu şekilde düşünüp kendini rahatlatabilirsin o dakikadan sonra kendiliğinden onu rahatlatacak sözler ağzından çıkar zaten..

Senin kadar stres yapmıyordur emin ol.. bu panik halinle bir şey söylemeye çalışsan bile bi işe yaramaz bence.. öncelikle, her şey olacağı varsa olur olmıcaksa da naparsan yap olmaz, bu şekilde düşünüp kendini rahatlatabilirsin o dakikadan sonra kendiliğinden onu rahatlatacak sözler ağzından çıkar zaten..
Doğru diyorsunuz herşey olacağına varır.. Ama yine de istiyorum ki onun için bişeyler yapabileyim. Yapamayınca kendimi kötü hissediyorum çünkü bahsettiğim adam hayatımda öyle sıradan biri değil. Ben sonuç iyi de olsa kötü de olsa hep yanında oldugumu hissettirmek istiyorum ona tek amacım bu. Gerçekten bu panik halimle onu rahatlatmam imkansız. Bugün biraz daha kafamı toplayıp yarın konuşmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim öneriniz için..

Bi de konuşmayı yapakrken samimi düşüncelerinle sevgini dile getir çünkü azıcık abartsan fazlasını söylesen söylediğin her şeyin samimiyetinden şüohelenir o zaman konuşma da pek işe yaramaz gibi ...

Canım ben kendimden örnek vereyim. Erkek arkadaşım atama bekliyor. Ben de üniversite okuyorum. Üstten ders alarak erken vakitte bitirmeye gayret edeceğim. O da atanırsa evleneceğiz inşaALLAH. O karamsarlığa düştüğünde ben ona hep "çok mutlu olacağız bu zamana kadar geldik bundan sonra da devam edeceğiz ben senin hep yanındayım bir ömür beraber olacağız RABBİMİZİN izniyle" diyorum..
Senin birkaç samimi sözün onu rahatlatmaya yeter bence :KK52:
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız vallahi, bende buna benzer şeyler söylüyorum aslında. Gerçekten çok seviyorum ve elimden geldiğince de yanında olmaya çalışıyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz şuan ve bu yüzden ellerinden tutup ona destek olamıyorum. Asıl buna üzülüyorum ben ve bu yüzden ne söylersem söyleyim yetersiz kalacakmış gibi geliyor :( keşke yanında olup bunları gözlerinin içine bakarak söyleme fırsatım olsaydı ama ne yazıkki şuan için bu mümkün değil.Bedenen yanında değilim belki ama kalbim hep onunla...

olsa da olmasa da benim için sen hep en iyisisin diyorum
ne kadar zeki olduğun zaten belli olmazsa onların kaybı diyorum
ama gerçekten inanarak söylüyorum çünkü öyle olduğunu düşünüyorum :KK45:
Banada en mükemmel benim sevgilimmiş gibi geliyor :)) Demekki herkesin yari kendine kıymetli :KK16:

ellerini tut gözlerine bak
ben sana çok güveniyorum
sonuç ne olursa olsun seni çok seviyorum
ama adım gibi eminim ki başaracaksın.
ben her zaman yanındayım. diyip öp ve sarıl.
Ellerini tutabilsem sarılabilsem zaten hiç konuşmasam bile olurdu, ama bunu yapamıyorum işte çünkü uzaktayız:KK43: Bu yüzden tek yapabileceğim ona iyi gelecek bişeyler söylemekle yetinmek..

"Sonucun ne olacağını bilemiyorum elbette ama ben senin bu mülakatı kazanmayı ne kadar şok istediğini ve ne kadar çalıştığını çok iyi biliyorum. En iyisini hakediyorsun ve hakettiğini alana kadar da yanında olup ellerini tutuyor olucam. Sonuç ne olursa olsun bu bizim için hayırlıymış deyip hayata tam gaz devam edicez ve bunu birlikte yapıcaz.seni çok seviyorum bunu unutma."
Gibi bişeyler olurdu
Çok teşekkür ederim :) Bende bunun gibi içimden geçen güzel şeyleri paylaşıcam sevgilimle. Gerçekten o kadar hakediyor ki mutlu olmayı. Sanki dünyada bu kadar iyi bi insan daha olamazmış gibi geliyor bana. İnşallah sonucu güzel olur da bende burada sevincimi sizlerle paylaşırım :)

Bi de konuşmayı yapakrken samimi düşüncelerinle sevgini dile getir çünkü azıcık abartsan fazlasını söylesen söylediğin her şeyin samimiyetinden şüohelenir o zaman konuşma da pek işe yaramaz gibi ...
Haklısınız buna da dikkat ederim :)

Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız vallahi, bende buna benzer şeyler söylüyorum aslında. Gerçekten çok seviyorum ve elimden geldiğince de yanında olmaya çalışıyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz şuan ve bu yüzden ellerinden tutup ona destek olamıyorum. Asıl buna üzülüyorum ben ve bu yüzden ne söylersem söyleyim yetersiz kalacakmış gibi geliyor :KK43: keşke yanında olup bunları gözlerinin içine bakarak söyleme fırsatım olsaydı ama ne yazıkki şuan için bu mümkün değil.Bedenen yanında değilim belki ama kalbim hep onunla...
Sesinizdeki ahenkle de bunu ona hissettirebilirsiniz. Kalbi titrer emin olun..

Benim erkek arkadasimda suan morali bozuk. Bazende kendine olan güvenini, inancini cabucak kaybediyor. Aramizda mesafede var sürekli görüsemiyoruz da. Kendine güvenmesi icin telkin etmeye, ihtiyac duydugunda yaninda ve destek olmaya calisiyorum. Öncelikle ama bir sakin olmakta fayda var :) Sonrada icinden geldigi, iyi hissetirecek sseyler söyleyebilirsin zaten aranizdaki iletisimi en iyi sen bilirsin sonucta

Bdv' de gördüğüm en güzel dertlerden biri :)
Her koşulda yanında olduğunuzu bilmesi yeter bence :) insan bir mülakata sınava gireceği zaman olsada olur , olmasa da olur modunda girince daha başarılı oluyor niyeyse

Benim erkek arkadasimda suan morali bozuk. Bazende kendine olan güvenini, inancini cabucak kaybediyor. Aramizda mesafede var sürekli görüsemiyoruz da. Kendine güvenmesi icin telkin etmeye, ihtiyac duydugunda yaninda ve destek olmaya calisiyorum. Öncelikle ama bir sakin olmakta fayda var :) Sonrada icinden geldigi, iyi hissetirecek sseyler söyleyebilirsin zaten aranizdaki iletisimi en iyi sen bilirsin sonucta
Haklısınız :) elimden geleni yapıyorum bende şuan. Sonuçta onun derdi benimde derdim her sıkıntıyı birlikte aşmalıyız düşeceksek birlikte düşmeliyiz sonra yine birlikte ayağa kalkmalıyız. Şuan ben ona soru soruyorum oda cevaplıyor mülakattaymış gibi. Bakalım inşallah konuştugumuz örneklerden gelir öyle dua ediyorum :)

Bdv' de gördüğüm en güzel dertlerden biri :)
Her koşulda yanında olduğunuzu bilmesi yeter bence :) insan bir mülakata sınava gireceği zaman olsada olur , olmasa da olur modunda girince daha başarılı oluyor niyeyse
Doğru söylüyorsunuz bende tam olarak bunu hissettirmeye çabalıyorum. Sonuçta o benim en değerli varlığım. Başarılı olsa da olmasa da benim için her zaferin sahibi yine o olacak :) Ama inanıyorum ben sevgilimin bunu başaracağına, öyle hissediyorum :)

Elinden geleni yap olacagi varsa olur dedim surekli. Ayrica hep yanindayim kazanamasan bile olum yok ya ucunda baska kapilar acilir diyordum. Hayirli olmayacaksa olmasin zaten diye biraz manevi acidan huzurlu hissetmesini saglamistim.

Elinden geleni yap olacagi varsa olur dedim surekli. Ayrica hep yanindayim kazanamasan bile olum yok ya ucunda baska kapilar acilir diyordum. Hayirli olmayacaksa olmasin zaten diye biraz manevi acidan huzurlu hissetmesini saglamistim.
Elinden geleni yaptı ama olmadı. Şuan çok üzgün ve yalnız kalmak istiyor konuşmak istemiyor benimle. :( Çok üzülüyorum onun şuan üzüldüğünü düşündükçe ama bişey de gelmiyor elimden. Sanki benimde canım yanıyor. Hayırlısı böyleymiş demek ki ne diyeyim. Vardır her şerde bi hayır elbet..

Back
X