sevgilimin odunluklarindan seçmeler!

adam çalışıyor işte ne güzel boş gezse daha mı mutlu olacaksınız...
ne iş yapıyr?
haftalık izni yok mu?
siz çalışıyor musunz?
bir de yaşlar kaç?

ona göre yazıcam

ben 21 o 25 yasnda ben kgm de musteri temsilcisiyim onun oto galerisi var abi kards 0dan geldiler abisi sanayiden pek anlamadgi icin dukanda genlde erkek arkadasimda aksam hatta gece yarisna kadar sanayde araci alip yaptiryolar dogal olarl surkli yaptirma isi var dolayisyla gorusmek guc

oto galerisi var arayanda genelde ya musteri,ya sanayiden ..
e yani özel sektör olması bir yana adam kendi işi
sürekli başında durmak zorunda kalacak
biraz vakt ayırması lazım tabi ama zor ikinzde haklısınz

peki hangi sıklıkta görüşüyorsunuz?

e yani özel sektör olması bir yana adam kendi işi
sürekli başında durmak zorunda kalacak
biraz vakt ayırması lazım tabi ama zor ikinzde haklısınz

peki hangi sıklıkta görüşüyorsunuz?
haftada bir ancak onuda hep ben soyluyorum

N

Nefret ederim ben pek yatkin degilim bu ise diyip isin daha kolayina kacan abiden..
Benim sevgilimde oyle calisiyordu dukkan abisinin tabi hic bir zaman benimkine ortak gibi bakmadi hep benim dukkan derdi ama sabah aksam sevgilim dukkanda calisirken abisi hep disarlarda kendine uyduryk isler cikartip isim var diyip cikardi dukkandan ama sorsan dukkan onun!
Cok sukur cikti dukkandan baska iste calisiyo...
Valla bi oneri veremicem tatlim cok iyi anliyorum seni benimkininde telefonu hic susmazdi..
Dedigim gibi dukkan abinin sozde ama musteriler dukkana gele gide anca benimkini tanidilar(abi durmuyo dukkanda ama parayi o topluyo tabi) musteriler zirt pirt ariyo fln... Cok bunaltici..
İyi bir tavsiye mi bilmiyorum ama sinir oldugunu gostermissin ya cabuk yumusama tersle biraz azcik ozen gostersin.

Bu sevgililer islerini biraksin da siz de rahat edin adamlar da rahat etsin.
biktim isinden artik milet sevgilim esim calissn istdgimi alsin ister ben biktim isinden onun adam arbayi nasil aldgini nasil pazarlik yaptigini anlatirken bile gozlnri parliyor yok boyle birsey

Hayır yani buraya sesli harflere zam gelmiş yok düzgün yaz yok bilmem ne yazınca elinize ne geçiyor?
Kız derdini anlatmış resmen laf salatası yapıyorsunuz.
İnsanları neden böyle basit şeyler için eleştirirsiniz ki?
Alışkanlıktır bu kimse devlet dairesine dilekçe yazmıyor. İsteyen istediği gibi yazar.

biktim isinden artik milet sevgilim esim calissn istdgimi alsin ister ben biktim isinden onun adam arbayi nasil aldgini nasil pazarlik yaptigini anlatirken bile gozlnri parliyor yok boyle birsey
Ne kadar guzel bak demek ki caliskan birisi.
Keske benim esimin de evlenmeden once kendi isi olsaydi da az gorusseydik. Siz o kadar da az gorusmuyorsunuz ama haftada bir zaten ideal olani. Zirt pirt gorusmek de iyi degil.

Merhaba ,

Forum Dili "Türkçe" dir. Forum manifestosuna http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/forum-manifestosu.17895/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Dilimize saygı göstermek ve düzgün kullanılmasını istemek ve bunun için ikaz etmenin yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Ne kadar guzel bak demek ki caliskan birisi.
Keske benim esimin de evlenmeden once kendi isi olsaydi da az gorusseydik. Siz o kadar da az gorusmuyorsunuz ama haftada bir zaten ideal olani. Zirt pirt gorusmek de iyi degil.
peki su nrmalmi yanima gelirken kcar gbi geliyo resmen eli yuzu kara ustu toz saclri ble bazen cok uzuluyorum ama bi okadarda kiziyorum takilyorum. artk gzme byumeye bsladi hersey

Bunu böyle ağır şekilde yapmak gerekmiyor. Üst üste dizilmiş yorumlar, ne gerek var bu kadarına? Bir kişi uyarır ve biter. Herkes güzel dilimize sizin kadar önem veriyor bundan şüpheniz olmasın.

aynen oyle duygulara tercuman oldun Allah razi olsun. ama bunlar ortak abi benim diyemez herseyi o yapiyo zaten .. ama sanki ewliyms gbi gec bi hayati var idre ediym yok bendn bska hc bisey yk hayatnda . yanimj gelrken kcr gbi gelyo korkuyo desem pisirk yok oylede lafini koyar ama ne biliym kendi cekiniyo

ya bu kk deki kadınları anlamıyorum Az yapıcı olun ya . Kızı doldurmayn . Adam çalışmasa daha mi Iyi . Seni zaten aldatma gibi bi durumu olamaz bu anlattığın yoğunluk da . Canım takma Sende . Düzelir zaman la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…