- Konu Sahibi KumkatNedir
-
bile bile seni incitmemiş bence bu kadar tavır yapma..ama güzelce konuş,seninleyken telini kapatsın mesela,en azından bikaç saat..ama bugun iznliydim hep umuyorum umdugumla kalyorum 4saatr dha yni aradi msj atti . npsam acsm mi bi kc gun knsmsam mi bilemdm
kesinlikle siznle polemige grmycem . acemym uye olali 24saat ble olmadi beceremem ve yazamam ayip olmasa gerek iyi gceler diliyorum size .
Polemige girmene gerek yok zaten. Acemi olman sesli harfleri yutmani gerektirmiyor. Yenisin belki bilmiyorsun ama arkadaslar uyarmis sen hala israrla yutarak yaziyorsun.
Sana da iyi gclr.
Bu laubaliliğinizle fazla yaşar mısınız bilmem :)
Bence güzelce konuş sende beni anla hiç görusemiyoruz de anlat tatlı dille derdini bakalım ne dicekhala calisyor dha yeni aradi mesj atti. sizce cevap wrym mi knssam nasil konusayim
Ben iyi gclr deyip konudan cikmistim ama size ne oluyor pardon!!! Siz avukatliginizla ne kadar yasarsaniz ben de o kadar yasarim hanimefendi.
Bu baslik altinda derdini anlatan bir insana yardim edeceksen edersin, etmeyeceksen konu disina cikip elestirmezsin arkadasim. Bir de iyi gclr diyerek gonderme yapiyorsun. Guldurmedi :')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?