sevgilimin odunluklarindan seçmeler!

Bunu böyle ağır şekilde yapmak gerekmiyor. Üst üste dizilmiş yorumlar, ne gerek var bu kadarına? Bir kişi uyarır ve biter. Herkes güzel dilimize sizin kadar önem veriyor bundan şüpheniz olmasın.

Ağır bir uyarı da bulunduğumu düşünmüyorum. Herkes kendi üslubunca yorum yazar. Konu sahibesi arkadaşımız kelimeleri olması gerektiği haliyle yazar ise kimse ikazda bulunmayacaktır.

söylemende sıkıntı yok
hani sen kendini ayarlayabilri misin ayarlayamaz mısın diye olabilir
sonuçta o hiç bir zaman müsait olmuyor.
hafta da 1 tüm gün mü kaç saat ve ne kadarlık ilşkiniz?
kesinlikle tüm gün değil .yarım gun izinli oldugmda genelde glemdi icin . is cksi kpss icin drshaneye gdiyorum .drsahane ciksinda fln .iliskimzde 4 yil oldu . bana karsi ttumu hep ayni braz kavga edyorum kciymu diye dusunuyorum

kesinlikle tüm gün değil .yarım gun izinli oldugmda genelde glemdi icin . is cksi kpss icin drshaneye gdiyorum .drsahane ciksinda fln .iliskimzde 4 yil oldu . bana karsi ttumu hep ayni braz kavga edyorum kciymu diye dusunuyorum
tam anlayamadm eksik yazmışsınz harfleri sanırım yarım gün?
ama o da yeter bence
benm sevgilmde çalışıyor iş çıkışı haftada 1-2 saat görüşürüz izinli olunca da 6 saat falan yetiyo yani
yeni mi girdi işe ne zamandır böyle?

Ay bunlar benimkiyle ruh ikizi cikti
Benimkide oyle biz bulusucaksak(uzak sehirlerdeyiz) istanbula gelmesi lazim..
Anasina babasina bahane uydurana kadar bana gina geliyo gelme istemiyorum diyorum..
Hadi baba otorite cooookkk cekiniyo ataya saygi fln telde babasiyla konussa bile ayaga kalkar dusun yani :)
Ama 24 yasinda kendi parasini kazanan adam titrek hayriye gibi iki buklum oluyo..
Bi erkek bukadar cekinir mi yaa hele bu yasta cok sinir bozucu

Evet yaşadığın sinir bozucu ama 2 seçeneğin var boşuna kendinizde onuda yıpratma çok bunalıyosan ayrıl yada o iş konuşurken yanında test çöz ne bilim tlfdan kk yani buraya gir arkadaşını ara onla konuş yani onun tlf konuşması bitene kadar sende oyalan zamanla oturacak hersey yerine biraz sabır ve anlayış ile bu tarz ufak sorunlar düzelir emin ol

ben el alskanliqi yazamiyorum unlu elim karisyo is cikişi 1,2 saat genel itibariyle. tanistimizdada dkkan isletiyodu fakat
bukadar yogun degildi hergun gorusurdk ama simdi tl gece o yorgunlukla 1 saat fln konusuyoruz ama grusmemz cok az . ewlenmeyi dusnuyoruz rbbim nasip ederse boyle olmasindan ck korkyorum simdi neyse idre etmye alstim zorlansamda fakat ya evlenince?

yok ya okadar degil o is cok yanima geldigi dkka duruyo snra arba olmaynca satamaynca cok sıkisyor ,bunalyo snra gece caliyo fln duzen bozuluyo . cekniyo abiside emen yapmamw gerk hesap fln yapiyorlar korktgndan dgl cekndgndn sorumlu hsdyo. surkli agznda bi yapmam lazim etmem lazim

tabi evlenince de eve gelecek yemek yiyip yatacak
ama canım doğanın kanunu ne yapalım
kendi işi olunca öyle olur açıkcası

cenemdn bkti olurmu olur

Eğer seviyosan başka kötü huyu yoksa o da seni seviyomuş e sabırlı olucan mecbur sende haklısın tabi de sevgi emektir derken bu işte sen bu şekilde emek vermiş olcan sonrada muhakkak karşılığını alırsın hem bu kadar yoğunluğa rağmen sevgiline destek olursan yani hissettirirsen adamı kendine hayran bırakırsın

Yazdigin gibi konusuyorsan , yani harfleri eksilterek isini bahane ediyor olabilir.

Ayrica , issiz olsaydi hep burnunun dibinde olsaydi daha cok mu rahat edecektin.

yazdgimda sorun olbir inkar etmhj
Yazdigin gibi konusuyorsan , yani harfleri eksilterek isini bahane ediyor olabilir.

Ayrica , issiz olsaydi hep burnunun dibinde olsaydi daha cok mu rahat edecektin.
yazdiklarim dogru sekilde oldgunu iddaa ettgmi hatrlatmyorum burda bunun dogrulugnuda tartsmyoruz! ustlik knusmamda bi problem oldugnu dusnmyorum karayolarinda musteri hzmetlerindyim ki yaptim iste bste alncak bisey dgl 12 bin kisyl

yazimin dogru oldugnu idda ettimi hatrlamyorum
ki burda dogrulugnuda tartsmyoruz! knusmamdada bi problem oldugnu dsnmyorum . karayolarinda musjeri hzmetlerndym 12bin kisyle gorusmsm bi sorn olsydi knsmazdm herhalde:)

Orasi belli canim. :)

sabırlı olup ona destek olacaksın.emin ol o da bu kadar yoğun çalışmak istemiyordur.hem kim ister ki.icapçıyken telefon çalmasın diye dua eder oldum ben,sırf eşim ve çocuğuma daha fazla vakit ayırayım diye..

hala calisyor dha yeni aradi mesj atti. sizce cevap wrym mi knssam nasil konusayim

ama bugun iznliydim hep umuyorum umdugumla kalyorum 4saatr dha yni aradi msj atti . npsam acsm mi bi kc gun knsmsam mi bilemdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…