• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin, ölen sevgilisine ait olduğunu düşünüyorum.

ama cevabı ıyı olmuş kusura bakmayın .....

ne ölene ait ne de size ..... belli ki yere göge sıgamayan bır ınsan ... doyumsuz ve nankor ....

valla sınır oluyorum boyle olaylarda kendıme hakım olamıyorum ....

bu ne rahatlık bu ne larçlık .... bunlar kım kı arkadas nerenin efendisi bunlar :47:

Evet o tam yerinde bir cevaptı. Bende sinir olurdum da insan başına gelince sinir bile olamıyormuş ne hissedeceğinizi bile bilmiyorsunuz böyle bir durumda

Yok o site değil. Onun psikolojisi nasıl bilmem ama sayesinde ben psikolojisi bozuk biri oldum bunu biliyorum.

şuan hayatından çıkarmayı goze alabılırsen bunu hemen yap ....

yapamam dıyorsan en az yarayla kurtul bu ilişkiden baska care gelmıyor aklıma ....

sanki ölenle onunda ruhu ölmüş , bedeni senle gibi bilemedim canım uzucu bır durum ve kırıcı...

şuan hayatından çıkarmayı goze alabılırsen bunu hemen yap ....

yapamam dıyorsan en az yarayla kurtul bu ilişkiden baska care gelmıyor aklıma ....

sanki ölenle onunda ruhu ölmüş , bedeni senle gibi bilemedim canım uzucu bır durum ve kırıcı...

Benimle hayata döndü diyordum fazla dönmüş hatta başı dönmüş ki nerede duracağını bilememiş. Hayatıma zaten girmemiş benim sorunum kalbimden ve aklımdan çıkarmak. Görüşmüyoruz hatasıyla yüzleştirmedim bile, zaman yapacak onu benim yerime. Benim şu ara en büyük derdim bittiğini aileme ve çevreme nasıl açıklarım.

Benimle hayata döndü diyordum fazla dönmüş hatta başı dönmüş ki nerede duracağını bilememiş. Hayatıma zaten girmemiş benim sorunum kalbimden ve aklımdan çıkarmak. Görüşmüyoruz hatasıyla yüzleştirmedim bile, zaman yapacak onu benim yerime. Benim şu ara en büyük derdim bittiğini aileme ve çevreme nasıl açıklarım.

akıldan cıkarmak kolay lakin kalbe söz geçirmek hayli zor olsada o da ımkansız değil ....

ailenizede yanıldıgınızı söyleyin ve artık ıstemedıgınızı ... aileniz harıcı kımseye acıklama yapma zorunlulugunuz yok bu sızın hayatınız sonuc ıtıbarıyle ....

ben olsam aıleme ve cevreme bitti çunki yanılmışım derdım soru kabul etmezdım .....
X şahsıda tek bırakmakla ıyı yapmıssın ...

s.ça s.ça gitti toplaya toplaya gelir ... o zamanda ne yapacagınıza sız karar verırsınız ...

onu hayatınızdan tam anlamıyla cıkaracaksanız aılenıze acıklama yapın derim...

yani çok enteresan..beraber aynı evde mi yaşıyordunuz..anladığım kadarıyla öyle..çünkü onu kapıda karşıladığınızı okumuştum..
uzun bir süreden bahsetmiştiniz..birlikte uyuduğunuzu bile okumuştum..
ama nasıl kimseye ait olmuyor anlamadım..

yani başının çaresine bak der gibi bir çıkarım yaptım ben..

Allah Allah ya...erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor demek ki..bu ne rahatlık

o sana ait değilim .kimseye ait değilim diyor açıkca..siz ise aileme ne derim diye düşünüyorsunuz...yani siz hayal dünyasında yaşayıp da kendi kendinize mi sevgili yaptınız bu erkeği...:26: :26: :26:

yani çok enteresan..beraber aynı evde mi yaşıyordunuz..anladığım kadarıyla öyle..çünkü onu kapıda karşıladığınızı okumuştum..
uzun bir süreden bahsetmiştiniz..birlikte uyuduğunuzu bile okumuştum..
ama nasıl kimseye ait olmuyor anlamadım..

yani başının çaresine bak der gibi bir çıkarım yaptım ben..

Allah Allah ya...erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor demek ki..bu ne rahatlık

o sana ait değilim .kimseye ait değilim diyor açıkca..siz ise aileme ne derim diye düşünüyorsunuz...yani siz hayal dünyasında yaşayıp da kendi kendinize mi sevgili yaptınız bu erkeği...:26: :26: :26:

Hayır aynı evde yaşamıyorduk o günde işi çıkmıştı ben evde beklemiştim. o açıkça bir şey söylemedi bana bunlar benim olaylardan yaptığım çıkarımlar. Yoksa kendi kendine gelin güvey olma gibi bir durum yoktu ciddi ailelerinde dahil olduğu bir ilişkiydi. Ve evet hala aileme ne derim diye düşünüyorum çünkü onun yüzünden ailemle çok sorun yaşadım zorla kabul ettirdim hatta onları karşıma aldım bu yüzden bütün bunları böyle bir adam için mi yaptın demesinler istiyorum.

Merhaba Hanımlar,
Daha önce sevgilimle olan sorunlarımdan bahsetmiştim. Keşke sorunlarım sadece onlar olarak kalsaydı. 2 hafta önce evinde sevgilimin dönmesini beklerken makyajımı tazelemek için yatak odasına gittim tek amacım buydu dağılan saçımı ve makyajımı düzeltmek.Nasıl oldu bilmiyorum odaya girince dikkatimi komidinde duran siyah biraz yıpranmış bir ajanda çekti ve kendimi o ajandayı karıştırırken buldum. Oysa o gün yatak odasına ilk girişim değildi daha önce fark etmemiştim bile. Sevgilimin telefonuna dahi dokunmayan ben o ajandayı okumaya başladım. Sevdiğim adam sevdiği kadını, onunla olan anılarını anlatmış sayfalarca. Boğazım düğümlendi daha fazla okumaya dayanamadım yatağın kıyısında yığılıp kaldım. Sanki o anlatılanlar gözümün önünde canlandı. Ne yapacağımı bilemedim.Biraz kendime gelince telefona sarıldım eski ortak bir arkadaşımızı aradım. Biliyordun dedi o ölünce onunda öldüğünü onu nasıl sevdiğini sende biliyordun yeni öğrenmedin. Evet biliyordum ama benim bildiğim ölen bir sevgiliydi bu kadar büyük bir aşk değil. Arkadaşım kendimi toplamamı ve hiç bir şey yokmuş gibi davranmamı bu konuyu açarak sevgilimi üzmememi söyledi. Kalktım kendimi toparladım sevgilimi karşıladım. Benim için çok zor oldu ama normal bir gün gibi bitti o gün. Ama üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen istisnasız her gece rüyamda o ajandayı tekrar tekrar okuyorum. Ve en kötüsü ben o okuduklarımdan sonra sevgilimin o kıza ait olduğunu düşünüyorum sanki o kızı aldatıyormuşuz gibi sevgilime her dokunduğumda kendimi suçlu hissediyorum konuşurken bile yabancı bir adamla konuşuyormuş gibiyim. Sevgilimle baş başa kaldığımız en özel anlarımızda bile o kız bizi izliyormuş hissine kapılıyorum tedirgin oluyorum. Bazen hastalıklı saplantılı bir şekilde bu kızın yaşadığını düşünüyorum ve buna inanmak istiyorum çünkü o ölüp gitmiş kızın sevdiği adamla olan hayallerini ben yaşıyorum ölmüş birine haksızlık ediyorum. Hatta ben onu kıskanıyorum. Daha önce söylediğim gibi yeni öğrenmedim ölen bir sevgilisini olduğunu ama o yazılanları okumadan önce hiç böyle hissetmemiştim. Ondan hiçbir zaman geçmişini unutmasını tamamen silmesini beklemedim zaten bunu kimseden bekleyemezsiniz. Ama biz birlikte güzel yeni bir hayat kurmuştuk geçmiş sadece anılarda kalmıştı . Yani ben öyle sanıyordum o gün biz o yatakta beraberken geçmişin komidinde başucumuzda durduğunu bilmiyordum. Belki yeni yazılmamıştı çünkü 2006 ajandasıydı ama ordaydı işte hayatımızın tam ortasında. Neden yıllar sonra çıktı bilmiyorum hadi çıktı diyelim benim o eve geleceğimi bile bile neden en azından çekmeceye kaldırılmadı. Bugün tam 18 gün oldu hala sevgilime tek kelime etmedim ve bugün yine gördüm ajandayı rüyamda. Sevgilimin fotoğrafını telefonumun ekranından bile kaldırdım her gece başucumda onun fotoğrafıyla uyuyan ben artık ona bile bakamıyorum. İçimde o kadar yoğun bir suçluluk duygusu var ki atamıyorum atamıyorum atamıyorum. Her gün kendimi avutuyorum sen kimseyi aldatmıyorsun o kızın kaderiydi oydu diyorum uyuyorum gece aynı rüyayla uyanıp aynı şeyleri baştan yaşıyorum.

Walla ne diyeceğimi bilemedim, işiniz çok zor.
Bende buna yakın bir konu açmıştım ama benim eşimin eski sevgilisi yaşıyor, unutamadığını düşünüyorum bu bile beni hasta edecek kadar rahatsız ederken sizin durumunuz için diyecek şey bulamadım. Karşı çıkanlar olabilir bu diyeceğime ama ben diyeceğim.
Bakın, ben bununla yaşarım dert etmem derseniz yaşayın ama ben bunu unutamam yapamam diyorsanız ayrılın. Bana kızmayın sizi üzmek asla istemem. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ve gerçekten kolay değil. Kimse ağlamaz siz ağlarsınız geceleri, kimse bilmez siz görürsünüz her gece rüyaları. Kimse bilmez ki sevdiğiniz adamın gözlerine bakarken ne hisler yaşadığınızı. Üzüldüm gerçekten, Allah yardımcınız olsun.
(gelişmeleri bildirirseniz sevinirim gerçekten merak ettim olacakları)

eşimin arkadaşı var bir kız arkadaşı vardı çok seviyolardı birbirlerini evlilik düşüceleri vardı kız rahatsızmış kalbinde sorun vardı riskli bir ameliyat için ankaraya gitmiş eşimin arkadaşından habersiz malesef ameliyathaneden çıkamadı hepimiz şok olduk.

sonra aradan zaman geçti hala unutamadı.evlendi ölen sevgilisinin vcd varmıs bizde kalmasını istedi bizde sakladık

bunu eşi öğrenmiş anlatamam çıldırmış dengesizce evime gelip saçma sapan şeyler söyledi istedi vcd ölen insanın arkasından söylenmiycek seyler.bende direk evimden kovdum dengesizi

hala unutamadı eşimin arkadaşı ölen sevgilisini mezarına gidiyor sürekli.bu arada evlenmeden önce eşine herşeyi söylemişti zaten

demek istediğim yapacak birşey yok hayatınızı ne ona nede kendinize zehir edin.

burda ayrılmış sevgiliden değil ölmüş olan bir sevgiliden bahsediyoruz

Çok şükür henüz bana magnet falan fırmaladı somut bir etki görmedim :1: Saygı falan tamam ama ben evimde durmasından rahatsız olurdum ofisinde saklasın ben görmeyeyim. Ben sonlarını bilmiyorum okurken öyle bir kendimden geçmişim ki sonlara varamadım zaten en son hatırladığım nişanları. Ben de zamanla düzelirim diye umuyorum. Bugün şükürler olsun ki rüyama da girmedi. Çok teşekkür ederim demek herkesin yaşayabileceği hislermiş bunlar.

Merhaba tekrar,
yeni evlenmiştim ve eşimin kitapları arasında (genelde şiir kitaplarıydı) bir şiir kitabı dikkatimi çekti ve karıştırmaya başladım. Beğendiği şiirlerin sayfalarını kıvırmış, bütün şiirleri okudum ve hepsi de terk eden sevgiliye yazılabilecek şiirler, özledim falan filan. o anda o kadar kötü oldum ki. Eşimin eski sevgilisini çok sevdiğini ve kızın onu terk ettiğini biliyorum hatta bununla ilgili konu açmıştım.. Neyse seni çok iyi anlıyorum. Aslında yaşanan olay çok geride ama sen ya da ben yeni okuduğumuz için sanki eski değilmiş gibi geliyor. Ben evde olay çıkarmıştım. Haklı olduğumu bildiği için fazla bir şey diyemedi. Sonra bir gün gittim ve bütün şiir kitaplarını çantama attım. Dışarı çıktığımda ise sayfaları tek tek yırtarak çöpe atmıştım. Eşim soramamıştı bile doğru düzgün ben demiştim hepsini çöpe attım diye.

İnanamadım okuduğumda. Boşuna üzmüşsün kendini. Salla gitsin.

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Siz de kendinizi yıpratmayın sizi çok iyi anlayabiliyorum hem sizin savaşınız hayatta olan biriyle olmuş bu sizi daha çok yoruyordur eminim. Ve asıl ben sizi üzmek istemem ama siz ne yapsanız haklısınız ölen bir insan neyse saygıdan dolayı bir şey diyemiyoruz ama eski sevgili hayattayken kocanız tutup hala anılarını sizinle kurduğu yuvada yaşatmaya çalışıyorsa kendinizi sakın üzmeyin kocanız utansın sakın içinize atmayın kendinizi değil onu yargılayın çünkü bu size yapılan bir saygısızlık. Konularınızı en kısa zamanda okumaya çalışacağım tekrar teşekkür ederim.

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Siz de kendinizi yıpratmayın sizi çok iyi anlayabiliyorum hem sizin savaşınız hayatta olan biriyle olmuş bu sizi daha çok yoruyordur eminim. Ve asıl ben sizi üzmek istemem ama siz ne yapsanız haklısınız ölen bir insan neyse saygıdan dolayı bir şey diyemiyoruz ama eski sevgili hayattayken kocanız tutup hala anılarını sizinle kurduğu yuvada yaşatmaya çalışıyorsa kendinizi sakın üzmeyin kocanız utansın sakın içinize atmayın kendinizi değil onu yargılayın çünkü bu size yapılan bir saygısızlık. Konularınızı en kısa zamanda okumaya çalışacağım tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek.

yani aileniz neden karşı çıkmış olabilir..acaba senin görmediğin bazı şeyleri ailen görmüş olabilir mi.

nitekim de ailen haklı çıkmış gibi görünüyor..

ailen neden karşı çıkmıştı bu ilişkiye ..sana açıklama yapmışlar mıydı

artık o sevgiliden hayır gelmez..

ben kız arkadaşı olanlar yada evli olanlar bu tür sitelere üye oluyorlar ya ...iğreniyorum..

kaldı ki bence bekar bir erkek bile o sitelere girip üye olmamalı benim düşüncem..

boşuna vakit kaybı..yada sapıklık gibi geliyor bana kusuruma bakmayın ..

neden boy boy fotograf yüklesin ki..neden ..ne beklentisi var..muhabbet mi..buluşma mı...nedir yani derdi bu insanların anlayamıyorum..

yani aileniz neden karşı çıkmış olabilir..acaba senin görmediğin bazı şeyleri ailen görmüş olabilir mi.

nitekim de ailen haklı çıkmış gibi görünüyor..

ailen neden karşı çıkmıştı bu ilişkiye ..sana açıklama yapmışlar mıydı

artık o sevgiliden hayır gelmez..

ben kız arkadaşı olanlar yada evli olanlar bu tür sitelere üye oluyorlar ya ...iğreniyorum..

kaldı ki bence bekar bir erkek bile o sitelere girip üye olmamalı benim düşüncem..

boşuna vakit kaybı..yada sapıklık gibi geliyor bana kusuruma bakmayın ..

neden boy boy fotograf yüklesin ki..neden ..ne beklentisi var..muhabbet mi..buluşma mı...nedir yani derdi bu insanların anlayamıyorum..

Bir insanın fotoğrafına bakarak yaptığı yorumlarla babam haklı çıktı diyebiliriz bana elle tutulur hiç bir neden söylenmedi. Babam onu hiç görmedi konuşmadı bile sırf karşı çıkmış olmak için çıktı. Annem birebir tanıyordu çokta sevip desteklemişti zaten arkadaşken de ona olan düşkünlüğümü annem biliyordu. Zaten olaylar annem sayesinde yatıştı babamda kabullendi ama babam insanlık hali yanılmış olabilirsin deyip geçiştirecek bir adam değil ben sana söyledim dinlemedin diyecek ve bundan sonra benim böyle konularda hiç bir söz hakkım olmayacak.
Benim de en çok merak ettiğim konu bu orada aradığı ne . Diyorum ya cinsellik olsa elini sallasa kadına çarpar öyle bir ortamda ee hadi benimle mutlu değil ciddi ilişki arıyor desek oradan kendine eş yapabilecek namuslu bir kadın bulsun düğünlerini ben ellerimle yapayım. Galib aradığı garip bir heyecan ya da egolarını tatmin etmeye çalışıyor orada kendini sergiledikçe.

Bir insanın fotoğrafına bakarak yaptığı yorumlarla babam haklı çıktı diyebiliriz bana elle tutulur hiç bir neden söylenmedi. Babam onu hiç görmedi konuşmadı bile sırf karşı çıkmış olmak için çıktı. Annem birebir tanıyordu çokta sevip desteklemişti zaten arkadaşken de ona olan düşkünlüğümü annem biliyordu. Zaten olaylar annem sayesinde yatıştı babamda kabullendi ama babam insanlık hali yanılmış olabilirsin deyip geçiştirecek bir adam değil ben sana söyledim dinlemedin diyecek ve bundan sonra benim böyle konularda hiç bir söz hakkım olmayacak.
Benim de en çok merak ettiğim konu bu orada aradığı ne . Diyorum ya cinsellik olsa elini sallasa kadına çarpar öyle bir ortamda ee hadi benimle mutlu değil ciddi ilişki arıyor desek oradan kendine eş yapabilecek namuslu bir kadın bulsun düğünlerini ben ellerimle yapayım. Galib aradığı garip bir heyecan ya da egolarını tatmin etmeye çalışıyor orada kendini sergiledikçe.

yani babanız haklı çıktı sonuçta..konuşacak ...
kulakalarını tıka.."haklıymışsın babacım...özür dilerim senin sözünü dinlemedim ,nolur beni daha da üzme..zaten çok üzüldüm "..de
o zaman bak bir daha seni üzmeyecektir.

yani babanız haklı çıktı sonuçta..konuşacak ...
kulakalarını tıka.."haklıymışsın babacım...özür dilerim senin sözünü dinlemedim ,nolur beni daha da üzme..zaten çok üzüldüm "..de
o zaman bak bir daha seni üzmeyecektir.

beni anlamıyorsunuz çünkü babamı normal bir baba gibi düşünüyorsunuz ama öyle değil kaldı ki bunları söylemek böyle bir durumda karşısında cümle bile kuramam . Şu an kimsenin bilmesini istemiyorum zamanla bulurum bir yolunu yani inşallah bulurum.

senin hiç bir suçun yok canım..
Ama içini bu durum kemiriyorsa devamlı, erkek arkadaşını al karşına konuş.
Ben böyle birşey yaptım ve çok etkilendim diye anlat..
Hem duygularını daha iyi anlarsın ozaman.
Ve ayrıca seni gerçekten sevdiğine eminsin dimi?
Ne zamandır berabersiniz?

senin hiç bir suçun yok canım..
Ama içini bu durum kemiriyorsa devamlı, erkek arkadaşını al karşına konuş.
Ben böyle birşey yaptım ve çok etkilendim diye anlat..
Hem duygularını daha iyi anlarsın ozaman.
Ve ayrıca seni gerçekten sevdiğine eminsin dimi?
Ne zamandır berabersiniz?

Bu soruyu geçen hafta sorsanız beni sevdiğine eminim derdim ama ben artık hiç sevdi mi onu bile bilmiyorum. 1 yıldır beraberdik bu konu yüzünden değil ama başka bir konu yüzünden artık bir beraberliğimiz yok. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim

Back
X