Sevgilimin önceliği ben değilim

uzunalmehtap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
17
10
3
37
Iyi günler kızlar 2 yıllık bir ilişkim var ve geçtiğimiz haziran ayı doğum günümdü hediye almamıştı benim beklentim hediye değildi aslında evlilik teklifi bekliyordum ama beklentimi bazı seyler erteledi malum kurban bayramiydi babası yok sevgilimin kurban kestiler masrafları vardır diye bu ay bekledim açıkçası ama maalesef hala hiç bir şey yok bu arada maaş ayın 1inde alıyor ve kaç kez görüştük o günden bu güne ben mi kuruntu yapiyorum bilmiyorum ama sanırım benimle ciddi düşünmüyor

Sizi oyalıyor. Hiç vakit kaybetmeyin. Sonra giden yıllara dövünür durursunuz.

O da evlenmek istiyor mu ?

İstiyor diye biliyorum 6 ay önce eşya aldık ama hiç lafını açmıyor
Demek ki daha koşullar olgunlaşmamış. Bak kurban kesince bile maddi açıdan zorlanıyor bir evlilik yoluna girmek kolay değil. Beklentini şimdilik ertele.

Başlık ne alaka, konu ne alaka?

Hediye bile almayan adamdan evlilik teklifi beklemeniz güneşin kuzeyden doğmasını beklemek kadar anlamsız bir beklenti.

Teklif almadan evlenecek gibisiniz.

Bu hayati boyle ruhsuz yaşamaya razıysanız devam edin.

Demek ki koşullar olgunlaşmadı. Ama düşünmek yerine iletişim kursaniz keşke. Dünyanın en basit ve etkili yöntemidir oysa. Hiç mı aranızda ileriye dönük konuşmalar olmuyor? Bana bu çok garip geliyor. Yani evlilik kararlarının ani bir teklifle alinması falan. Daha önce hayatınızı birlikte planlamamış olmak...

Bu ülkede evlenme teklifi almadan evlenen çokça kadın var. Belki de etmeyecek teklif Oyalıyor mu bilemem ama beklentinizi ya düşürecek ya da beklentilerinizi karşılayacak başka birilerine yelken açacaksınız mecbur

Evlenme teklifini geçtim, adam size hediye bile almamış. Bence bir erkek uzun ilişkisine doğumgününde hediye almalı. Ya da bir yere götürüp kutlamalı. Kurban kesmiş olabilir sonradan alsın. Ayrıca adamın yüzük alacak parası yokken ne evliliği?

bir not da mi yazamamis? nefret ediyorum bu okuz soyu erkeklerden..

guzel bir soz de mi soyleyememis? recelli tost yapip cay verse bile olurdu amk, bu ne kazmalik?

siz ne kadar incinmissiniz, buraya konu acmissiniz. acaba bu dallama sizi hak edecek ne yapti?

hemen tinder veya bumble yapin, yeni asklara yelken acin, rica ediyorum. sal gitsin bu adami.

Hediye meselesinde de yorum yapacak olursam üniversite öğrencisi burslu bir kızım çalışma fırsatımda olmadı okulum yoğunluğundan ötürü burslarımı biriktire biriktire sevgilime cok güzel hediyeler almışlığım var. Koskoca adamdan bahsediyoruz yani kurbanda evet belki harcama yaptı ama diğer zamanlarda hiç hediye almaması garip değil mi? Ki hediye illa maddi olmaz manevi ufak tefek şeylerde alabilir ne biliyim bir kolye mesela. Cimri mi bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…