- 5 Mart 2023
- 17
- 10
- 3
- 37
- Konu Sahibi uzunalmehtap
-
Sizi oyalıyor. Hiç vakit kaybetmeyin. Sonra giden yıllara dövünür durursunuz.Iyi günler kızlar 2 yıllık bir ilişkim var ve geçtiğimiz haziran ayı doğum günümdü hediye almamıştı benim beklentim hediye değildi aslında evlilik teklifi bekliyordum ama beklentimi bazı seyler erteledi malum kurban bayramiydi babası yok sevgilimin kurban kestiler masrafları vardır diye bu ay bekledim açıkçası ama maalesef hala hiç bir şey yok bu arada maaş ayın 1inde alıyor ve kaç kez görüştük o günden bu güne ben mi kuruntu yapiyorum bilmiyorum ama sanırım benimle ciddi düşünmüyor
O da evlenmek istiyor mu ?Iyi günler kızlar 2 yıllık bir ilişkim var ve geçtiğimiz haziran ayı doğum günümdü hediye almamıştı benim beklentim hediye değildi aslında evlilik teklifi bekliyordum ama beklentimi bazı seyler erteledi malum kurban bayramiydi babası yok sevgilimin kurban kestiler masrafları vardır diye bu ay bekledim açıkçası ama maalesef hala hiç bir şey yok bu arada maaş ayın 1inde alıyor ve kaç kez görüştük o günden bu güne ben mi kuruntu yapiyorum bilmiyorum ama sanırım benimle ciddi düşünmüyor
İstiyor diye biliyorum 6 ay önce eşya aldık ama hiç lafını açmıyorO da evlenmek istiyor mu ?
Demek ki daha koşullar olgunlaşmamış. Bak kurban kesince bile maddi açıdan zorlanıyor bir evlilik yoluna girmek kolay değil. Beklentini şimdilik ertele.İstiyor diye biliyorum 6 ay önce eşya aldık ama hiç lafını açmıyor
Nasıl eşya aldık? Nerede eşyalar? Alırken, evlenecez ve beraber kullanacaz, mı dediniz?İstiyor diye biliyorum 6 ay önce eşya aldık ama hiç lafını açmıyor
İnternet üzerinden almıştık hepsi bende şuan mutfak ürünleri vs ufak tefek şeyler derken baya çoğaldı alınanlar kiralık ev vs bakıyordu o zamanlar ama şuan hiç bir adım yokNasıl eşya aldık? Nerede eşyalar? Alırken, evlenecez ve beraber kullanacaz, mı dediniz?
Gerçekler acıdır seninle esya alır başkasıyla kullanır çok kaptirmaİstiyor diye biliyorum 6 ay önce eşya aldık ama hiç lafını açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?