bu konuya biraz farklı bir cevap vereceğim, umarım hakkımda yanlış düşüneniniz olmaz.
erkeklerin bu sürekli öpme isteği tamamen yetiştikleri ortamın baskın olmasından ortaya çıkıyor bence, küçükken sürekli kızlara "aha bana baktı sanırım verecek" mantığında bakan erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorum ben. sonuçta fiziksellik iki tarafın da istediği bir şey olmalı. tek taraf bir şeyleri zorlarsa bunun literatürdeki adı tecavüz olur maalesef. illa ki eyleme dökmek de gerekmiyor, mahremiyetine tecavüzden bahsedebiliriz.
istemiyorsan öptürmek zorunda değilsin kendini, hazır hissetmediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin, o da seni zorlamamalı. bana burada sana sürekli öpeyim mi demesinin altında senin ona karşı zaafını bilmesi ve tatlı dille seni zorlaması ihtimalini veriyor.
ha ona bakarsan, benim erkek arkadaşım şimdiye kadar bana hiç seni öpsem şöyle olur öpsem ahh neler yaparım falan gibi şeyler söylemedi çünkü zaten doymuş bir takım şeylere, bir süre sonra insan istemiyor da zaten.. o zaman sadece sarılıp uyuyabiliyorsun, o da sana farklı gözle bakmıyor. Çok öpüşürsen kolay kız da olmuyorsun bir takım söyleyenlerin aksine, en azından adam gibi adam dediklerimiz kolay kız yerine koymuyorlar seni.
Umuyorum yanlış anlaşılmamışımdır, keşke bu kadar baskı olmasa da herkes en çok ten uyumunun olduğu, her noktada en mutlu olduğu insanla birlikte olabilse. Dini inançlarınız buna izin vermiyorsa eğer o zaman el tutmanız da yanlış, bunu da göz önüne almakta fayda var..