Merhabalar;
Erkek arkadaşım ona çok kazık atmış , çok zor duruma sokmuş olan 10 yıldır tanıdığı ve 3 yıldır da ortaklık yaptığı kişiden ayrıldı. Lüks bir ev kadar borç bıraktı desem abartmış olmam. Sevgilimin haberi olmadan çok fazla harcama yapan bu kişi dün sevgilimi aramış ve ben baba olacağım . Şu an durumum çok kötü , senden tek bir şey istiyorum çocuğumun doğum masraflarını ve sonrasında da bana yardımcı olman demiş . Sevgilimde ne kadar bir miktar istiyorsun diyince yaklaşık 10 bin demiş. Ben bunu duyunca sakin kalmaya çalıştım. Ama gerçekten delirdim...
Yani sen nasıl arsız bir adamsın bunca şeye rağmen arıyorsun?
Sevgilime bunu dedim Kajmery34 boşver sadakamız olsun. Doğacak çocuklarımız için vs diye saçmaladı.
Ha diyeceksiniz sana karşı nasıl? Her zaman çok cömert ama bu 1 değil 2 değil adam herkese yardım etmek istiyor. Evlenince ben bu durumu kaldıramam. Düşünsenize herkes resmen enayi gibi görüyor. Nasılsa yardım eder diyerek eline telefonu alan onu arıyor.
Bu olaydan sonra biraz konuştuk dedim ki tabi senin paran bana laf düşmez . O da bana dedi ki saçmala sen ben yok ortada . Ama ben bebek konu olunca kıyamıyorum diyor.
Ya hu illa ki çok lüks hastanede doğurmak zorunda mı? Benim çok durumu olan arkadaşlarım bile 10 bine doğum yapmıyor.
Gerçekten çok gerildim...
Sizce ben hatalı mıyım?