Sevgilimin sakladığı yeni evi!

cinsellikle ilgili düşüncen de haklısın ben de düşündüm. Biz onuna hiç birlikte olmadık kızlar ben bakireyim yani. Ama beraber vakit geçirmek, film izlemek, öpmek sarılmak bunları da istememiş yani

2014 te seninle evlenecegim diyen adam evini senden saklayan adam ayni adam olamaz canim... empati yapiyorum neden saklarim erkek olsam? Baskasi olabilir yada hayatimi yasayim yedekte biri beklesin diyebilir.. Çok seven bir erkek mutlaka seni de cagirirdi en azindan birkikte yemek yemek, film izlemek, ev ortaminda daha rahat zaman gecirmek isterdi ..

ilginç
adamın ayrı yaşaması normalda söylememesi garip
şahsen ben olsam ağlayacağıma ağlatırdım!
demekki kopmuşsunuz.. demekki o ayrıyken düşündüğün hayalini kurduğun adam değilmiş..

2014 te seninle evlenecegim diyen adam evini senden saklayan adam ayni adam olamaz canim... empati yapiyorum neden saklarim erkek olsam? Baskasi olabilir yada hayatimi yasayim yedekte biri beklesin diyebilir.. Çok seven bir erkek mutlaka seni de cagirirdi en azindan birkikte yemek yemek, film izlemek, ev ortaminda daha rahat zaman gecirmek isterdi ..

siz birlikte değilsiniz ki, neden söylemek zorunda olsun anlamadım. krize gireceğiniz için açıkça sebebini de söylememiş, demek ki ilişkinizdeki baya büyük bi sorun bu.

Hiçbir bahane haklı gibi gelmedi bana seni çağırmamış olmasının altında ciddi nedenler olabilir ayrıca evlilikten söz etmeyen birinin bu süreçte yaşadığı deneyim neydi acaba senden başka biriyle evlenemem demiş umarım değildir ama sanki yeni evinde yaptığı evlilik provaları iyi neticelenmemiş

Şimdi bu erkekler eve çağırsa bir dert,çağırmasa bir dert.Çğırsa niyeti belli,insan sevdiğini eve atmaz denir.Çağırmasa bak sevse senle vakit geçirmek ister çağırır denir.
Güzelim yaşadığın ilişkiyi se bilirsin.Sana karşı nasıl,sen ona karşı nasılsın.Bu adamın her fikrini her kararını baltalayıp aşırı tepkiler mi veriyorsun.Senle ev dışında bir sorunu,sen de güvensizlik oluşturacak bir durumu var mı.Bunları göz önünde bulundurarak eleştir veya kafanda kur.
Ailesinden ayrı yaşamak isteyip,ev açabilir.Bu onun kararı.Sana söylememe sebebi,senin şu an kurduğun paranoyaları,önceden kestirip tepki almak ve kavgadan kaçmak için olabilir.Tepkilerini kontrol etmelisin.
Her ayrı eve çıkan erkek bir halt yemek için çıkmaz.Veya her ailesiyle oturan da hiçbir halt yemiyor demek değildir.
Seni evine çağırmama sebebi senle vakit geçirmemek değil de,ikinizin yalnız kalacağı bir ortamda yanlış birşeyler yapma konusunda kendine güvenmiyor olabilir.Oturduğu yer sebebiyle,etraftan çekiniyor olabilir.Çok özelini görmeni istemiyor olabilir.Seni çağırırsa yanlış anlamandan,senden faydalanmaya çalıştığını düşünmenden çekinmiş olabilir.Bu soruların cevabını krize girip ağlamak yerine,kafanda kurmak yerine,onunla oturup konuşarak çözebilirsin.

aşırı tepki karşınızdaki insanı yalan söylemeyi ya da Bazı şeyleri saklamaya yöneltebilir. Aşırı tepki veriyosunuz sanırsam. Bence fazla sorun etmeyin kaç yaşına gelmiş artık normal

şu durum çok kötü işte.biri geliyor bir gün erkek arkadaşınız eşinizle ilgili birşey söylüyor ve haberiniz yok.o an karşınızdaki insana verecek cevabınızda.yerin dibine geçiyorsunuz.aa haberim yoktu desen karşındakinin o anki bakışı unutulmaz.evet var derken sessinin titremesi mahcupluk ayrı bişi.yine de ne kadar ayrı olsanızzda tekrar bir araya geldiğinizde yada koparmadığınız iletişimlerinizin birinde ben ailemden ayrıldım deseydi daha makuldu..

Acaba gercekten sorum cikartacagini dusundugu
Icinmi soylemedi sana..

gerci kiyamet bile kopa , durustlukten yanayim spnucta 30
yasinda Adam tabiki tasinmasi gayet dogal ama bunu sendeb saklamasi hic hos degil . Sen istersin veya istemezsin
yinede soylemesi lazimdi ...

ustelik bu adam senle evlenmek istiyo , evlenecegi insan boyle seyleri saklamasi normal degil ...

Bunda sizi çıldırtan ne var anlamadım... 30 yaşında aklı başına gelmiş bir insan size de açıklamasını yapmış zaten , farklı bir davranışı olsa size neden evlenme teklifi etsin ki ? Zaten o yaştaki bir erkeğin hala ailesinin yanında yaşıyor olması enteresan olmazmıydı..Bir küs bir barışık olan ilişkinizde size söylemediği için bence kendinizde hata bulmalısınız.. Güven olmayan ilişki yürümez

Son düzenleme:
E ayrıydık demişsiniz zaten? Söylemeyebilir. Hani sevgiliyken söylemese art niyet ararım ama bunda çok garip bir durum yok ki... Yani kırılsanız bile bu kadar krize girecek bir şey yok. İnkar da etmemiş... Hatta sevinebilirsiniz bile, evlilikten kaçan adam artık evliliğe sıcak bakıyor, üstelik evini de ayırmış :)

kızlar ben aynı zamanda erkek arkadaşımın avukatıyım. Bugün iş ile alakalı aramak zorunda kaldım. Sakin ama kızgın bir ses tonuyla konuştum. Kendisi gayet rahat tavırlarla konuştu ve beni gıcık etti yine bu yüzden

5 yıllık beraberlik var. ve önemli bir karar veriyor. yalnız yaşayacağı bir eve taşınıyor. bunun söylenmemesi kadar yanlış bir şey olabilirmi. insanın sevgilisine bunu söylememesi için neden olabilir. tam tersi bunu sevdiği kızla paylaşması,hatta gel evimi gör demesi gerekmezmi. eşyaları almış yerleşmiş resmen sır gibi saklamış. insan evi tutar birde gel bak evime eşyalarıma der hatta fikir alır.. çokzevkli şeyler bunlar hatta.
ben bunda farklı nedenler ararım. ve tepkide veririm şahsen.
ha,sayrıca tersini düşünelim,kız ailesinden ayrılsın,eve çıksın tek başına,ve 5 yıllık sevgilisinden bunu saklasın,erkek nolmuş ya,önemli değil dermiydi. asla

Son düzenleme:
bunu söylemeyen bir adamın gerçekten sevgiliniz oldugundan emin misiniz? bırakın söylemeyi evin temizliğini yerleştirmesini bile birlikte yapmanız gerekirdi.

Evet normal sartlarda bu düsünceye katiliyorum.
Fakat ilk mesajinda aralarinda bir kopukluk oldugundan bahs etmis.

Haklisin oky, söylediklerine aynen katiliyorum.

Fakat okuduklarima göre söyle bir durum da var sanki, konu sahibi asiri kiskanc. Gercek mi, adamin uydurmasi mi bilemiyorum ama iliskilerinin basinda dürüst olan ciftlerin, bir digerinin kiskanclik krizlerinden dolayi, bir süre sonra saklama yoluna gittigi de bir gercek. Eger konu sahibi cidden cok asiri tepkiler veriyor, asiri kiskancsa kendisini de düzeltmeli. Tabi bu yine de adama "böyle tepki vereceksin diye sakladim" rahatligi vermemeli.

Konu sahibi en iyisi siz iliskinizi bir gözden gecirin. Gercekten bu kisiye güvenip güvenmediginizi sorgulayin. Sevgi mi yoksa aliskanlik mi oldugunu düsünün, cünkü bu tarz ayrilip barismali iliskilerde genelde sevgiden cok "bir kopamama" söz konusu oluyor, ciftler de bunu iyi bir seymis gibi algiliyor, aslinda tam tersi.

Bence söylememesi de sorun degil ki.
Zaten bir senedir aralarinda kopukluk varmis.

kopukluk olsa bile söylenmeyecek bir şey değil ki bu.kopukluktan öte bir şey.yani konu sahibi bu adamla çok ciddi düşünmesin derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…