Sevgilimin sevgisinin bittiğini düşünüyorum.

canım anlattıklarına bakılırsa ilişki monotonlaşmış ve sıkılmış..çok zor bir durumdur eminim...ama bu sadece benim düşüncem sen ne yaşadığını tabiki daha ii bilirsin onunla açık açık konuş sıkıldıysan bitsin falan de bakalım ne diyor pek arama bu aralar mesajlarına cevap verme özlet kendini

Evet hemde çok monotlnlaştı birde buna mesafler eklenince dahada kötü oluyor oysa yanyanayken hiç bir sorun yok ayrılık noktasına geldik ama ikimizde hiç vazgeçemedik birbirimmizde söyledim ayrılalım sıkıldıysan diye 1 hafta ara verelim dedi tmm dedim 3 saat sonra aradı özledim diye

Evet hemde çok monotlnlaştı birde buna mesafler eklenince dahada kötü oluyor oysa yanyanayken hiç bir sorun yok ayrılık noktasına geldik ama ikimizde hiç vazgeçemedik birbirimmizde söyledim ayrılalım sıkıldıysan diye 1 hafta ara verelim dedi tmm dedim 3 saat sonra aradı özledim diye

bence o ne yaptıgını gayet iyi biliyo senden kopamıyo vede sana söleyemiyor ama ilişkiden sıkılmış durumda o bitsin demek istemiyo çünki kendi yaptı kendi üzüldü olacak ama sen bitti dersen içi rahat olacak çünki bitiren ben degilim sendin diyecek sakın bitti deme vede üstüne düşme eger seviyorsa tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkçü dükkanıdır......sabır et bekle üstüne düşme ama serbeste bırakma erkekler sıkıldıklarını belli edemezler ama tavır yaparakda bizleri mahvederler....

biraz rahat davransan belki üstüne düşmesen?
üstüne düşülmesinden de sıkılmış olabilir.

ya uzaktan iliskilerde böyle oluyor genelde..
bir arkadasim vardi sevgilisiyle birbirlerini o kadar cok seven ve uyumlu bir cift daha görmemistim 6yillik uzaktan iliski sürdürdüler ve bir senedirde nisanlilar ama hic bir heyecan kalmadi artik diyor..
artik herseyi internetten telefondan konusa konusa hic bir konu kalmadi, yanyana gelincede sus pus oluyoruz diyor..
uzak iliski oldumu sevgililik durumunu fazla uzatmamak gerek, yani kendim yasamadim ama arkadas öyle diyordu hep..
seninde hakkinda hayirlisi olsun canim, kolay degil uzaktan iliski sürdürmek helede 3-4 ayda bir görüsüyoruz diyorsun..

2 haftamı okdr dayanamam şimdiden elim hep telefona gidiyor hayırlısı neyse o olsn napalım sağolun kızlar desteğiniz için

bence sen sevgilini çok şımartmışsın, umursamıyormuş gibi, onun mesajları telefonları olmadanda günlerin çok güzel çok eğlenceli geçiyormuş gibi yap
adama sen benim vazgeçilmezimsin mesajı verirsen tabii napsa kendinde hak görür, tepenede çıkar, senden sıkılırda, bi caziben kalmaz çünkü

Canım bence değerini anlamasını sağla. Biraz izin ver, arama, kendini özlet ki yokluğunda varlığının değerini anlasın.
Anlamıyorsa zaten malesef bazı şeyler bitmiş demektir.

kaçan her zaman kovalanır canım arkadaşların da dediği gibi biraz ara ver ikinizde rahat nefes alın birbirinizi özleyin bi zaman sonra süt dökmüş kedi gibi döner özledim diye :) inşallah mutlu olursun

Kızlar nasıl anlatım nerden başlayım bilmiyorum. Şuan okadar doluyum ki kısaca özetleyim. Sevgilimin sevgisinin bittiğini düşünüyorum. Biz ayrı şehirlerdeyiz. Mesajlaşıyoruz konuşuyoruz falan 3 4 ayda birde görüşüyoruz. Son bikaç aydır öyle değişti ki gittikçe odunlaşıyor ya hiç bişey sölemeye hakkım yok gibi davnıyor nezmn bişeye kızsam bişey sorcam hemen kızıyor.Mesala nette oyun oynuyoruz sıkıldım diyo heemen çıkalım diyo bikere daha oynayalım diyorum yok sıkıldım diyor. Mesajlaşmaktanda sıkılmış bnm herşeye konuşmamdan konuları uzatmamdanda sıkılmış ozmaan bendende sıkılmış olmuyorumu. Kavga ediyoruz bikaç saat içinde barışıyoruz ama söledikleri yaptıkları içimden hiç gitmiyor. Herşeyimiz sorun. Ya sevgin mi bitti tükendi diyorum hiç bişey demiyor.
Ne bu anlamıyorum ki tükendikte kendidem farkında değill
Sevgi bittide sadece bağımlılığndanmı vazgeçemiyor...Beni bukadr kırıyo üzüyor da nasl snradan hç bşey yok gbi davranabliyor. Tmm skldysan yazma cnn istğnde aklına geldiğinde arasın diyorum ama yine mesaj atan arayn o oluyo nedir bu ikilem çok cnm acıyor çok üzülüyorum unu onada sölüyorum ama o yine beni suçluyor bende üzülüyorum diyor :gitme::gitme:
canım yaşın kaç bilmiyorum ama ben evli olarak daha doğrusu bu konuda tecrübem olduğu için yorum yazmak istedim ben eşimle severek evlendim yani anlayacağın o başka yerde okuyordu ben memlekette tlfde sürekli atışırdık yani bizim sorunumuz uzak olmaktan kaynaklanıyordu beraberken sorun olmazdı 7 yıllık beraberlik sonunda evlendik tabi şimdi 8 yıl oldu sana şunu diyeyim bende çok arar msj atardım eşimse oralı bile olmazdı mesajımı saatler sonra görür ondada cvp verirse tabiki ama şuan çok iyiyiz çok şükür zaten iyi olmasak ayrılırdık evli olmazdık siz ne kadardır berabersiniz yazmamışın ama çok üstüne düşme ben arada bir uzak dururdum eşim ozaman aramaya başlardı yani kıscası tatlım eğer seninle gerçekten ciddi bir ilişki düşünüyor ve işte benim evleneceğim kadın bu diyorsa zaten senindir ve seninlede olacaktır ama yan çizerse seni sevmiyor demektir üzerine fazla düşme zamana bırak çokta kafana takma canım oldu mu

Son düzenleme:
dışarı çık gez toz. kitap oku. film izle. kendini meşgul edecek şeyler bul ve onu düşünmemeye çalış. o ne zaman ararsa o zaman konuşun. sen arayıp sorma. o mesaj atarsa uzun bir süre sonra cevap ver. bazen aramaları kaçır. üstüne düşme. aradığında güzel konuş. telefonu kapatmak isteyen taraf sen ol...

Back
X