Sevgilimin Şimdiden Karar Verdiği Mezarlık Meselesi

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Arkadaşlar merhaba
Size belki çok komik gelecek ama bana büyük dert oldu bu.Sevgilim,1 yıl önce abisini kaybetti.Abisinin mezarının yanında bir mezar daha aldılar bitişik şekilde.Sevgilim tutturdu ben ölünce buraya gömülücem bana aldılar burayı diye.Ama ben ileride evlenirsek eşimle mezarımın bir olmasını istiyorum ve o bu şekilde söylediğinde çok kırılıyorum ama hiç bir şey söyleyemiyorum.Şimdi biz ileride evlenmeye karar verirsek mezarın birlikte olması gerekmez mi?Ya da ne farkeder birlikte bir ömür geçirip evlenmeden öldüğümüzde de birlikte olması gerekmez mi?
Farkındayım çok komik bir konu ama lütfen dalga geçmeyin.Sadece bu konuda bir fikrim yok ve gerçekten kırılıyorum.Bu arada evden internete giremeyebiliyorum ya da kısıtlı giriyorum.Şu an işyerindeyim burada olduğum sürece yazabilirim şimdiden özür

Son düzenleme:
Takılmayın böyle şeylere. Önce kimin öleceği, o mezarın kime nasip olacağı hiç belli olmuyor. Annesi, babası yok mu sevgilinizin?

Bu arada ben öldükten sonra kimin yanına gömüldüğüm de çok fark etmez. Yan yana gömülü olanların iletişim halinde olduğunu sanmıyorum.

Ama insan eşiyle gömülmek istemez mi yaa Annesi babası var yaşıyor evet ama ayrılar

ölmüş gitmişsiniz -Allah uzun ömürler versinde- ha ayrı gömmüşler ha bitişik ne farkeder. Bunu kendine dert etme lütfen. Sen anlamıcaksın bile başka yere gömdüklerini :) Aldırma ya canını sıkma bence hiç takılman gereken bi mevzu değil. Önemli olan diğer tarafta birlikte olabilmek. Boşver bunu sıkma canını

Bende açıkçası annem ve kardeslerimle aynı yere gömülmek istiyorum eşim tabiki karşı çıkmaz ama sanmıyorum kalkıp cenazemi istanbula götürsunler bence çok takılma. Ama bende ailemle annemle kardeslerimle gömülmek isterim

Gecenlerde muge anli da izleyip ogrenmistim, esler isterse ayni mezara gomulebiliyormus. İki kat dusunun.

Ki siz daha yolun cok basindasiniz.

Gelin ata binmis ya nasip demis.
aynı şeyi yazmışız, birde geçinemezlerse kıyamete kadar nasıl katlanacak konu sahibi.Hadi dünyada boşanıp kurtulursun...

Ama insan eşiyle gömülmek istemez mi yaa Annesi babası var yaşıyor evet ama ayrılar

Dur bi evlen, adamla 50 yıl yaşa, ondan sonra bu konuda tekrar fikir belirt. Benim için hala önemli değil, ama evliler ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum...he bana illa birisinin yanında ol derslerse, annacığım 1. numaralı tercihim olur sanırım. Rabbim hayırlı güzel ömürler versin ona ve hepimize

İsteginizi absurt bulmadim acikcasi ben.
Ama henuz cok erken. Evleneceginiz bile belli degil.

Ben de esimle hatta ailemle yan yana gomulmek istiyorum fakat esim ve ailem farkli sehirlerdeniz. Ben de onu dert ettim, ben esimin memleketine gomulcem ama ailem baska ile. Mezarlik ziyaretine gelenler topluca hepimizi kolaylikla ziyaret etsiinler, dua etsinler isterdim.

Son düzenleme:
Niye isteyeyim ki,beni dünyada hoş tutsun,layıkınca hayat yoldaşım olsun,yerin altında çokta şart değil...Olmaz değil ama illede aynı isterim demem yani...

Öldükten sonra ne önemi var :)
Artık mezarları çift katlı yapıyorlar veya belli bir zaman geçince üzerine gömüyorlar vs.
Bunları düşünmek garip değil mi? Takılmayın bu kadar :)

Gelecek copluktur ve kurcaladikca surekli altindan bir seyler cikar. Nerde olaceginde nereye gomuleceginde muamma. O adamla evlenecegin daha bir muamma. Millet imza atarken guvenemiyo sen mezardada benim yanimda olsun diyosun. Sahsen senin erkek versiyonu bir sevgilim olsa biraz bu fikirden korkardim. Ne o oyle saplantili insanlar gibi olumune benim muhabbetleri. Bu dunyada iliskini yurutte obur tarafa sonra bakarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…