Sevgilimin Şimdiden Karar Verdiği Mezarlık Meselesi

siz de sevgiliniz de kötü bir enerji oluşturuyorsunuz hayatınızda. Hadi l kardeşini kaybetmiş belli ki sağlıklı düşünemiyor. Sizin yapmanız gereken ona moral olmak güzel hayaller kurmasını sağlamak. Ama siz eşler beraber gömülmez mi derdindesiniz istemsizce güldüm kusura bakmayın :) Güzel şeyler düşünmeye çalışın ikiniz için de.

Hele bi evlenin de bunu sonra sorun edin. Bende annemin babamın yanında aldım yerimi. Eşime laf söyleme hakkı bile tanımadım. Evlendik diye her şeyimizi tapulattıracak değiliz. Bırakın insanlar öldükten sonra yatacakları yeri kendileri seçsinler. Dirisine karışıyorsunuz tamam da ölüsüne bari karışmayın yahu.
Öldükten sonra mezarınız bir olmuş, ayrı olmuş neye yarar.
Bazen sırf konu açmak için dert mi yaratılıyor diye düşünmüyor değilim.

Çocuğun acısı daha taze sayilir. Hadi gereksiz yere kendinize dert edindiniz de bi de ona söyleyip germeyin sakın. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Diyelim evlendiniz, belki mutlu olmayacaksınız.
Şahsen ben nereye gomulecegime çocuklarımın karar vermesini isterim. Öldükten sonra siz nasılsa bilmeyecesiniz nerede kimle gomulusunuz, sizi en çok sevenler ziyaret için nereyi uygun bulacaklar bakalım.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Ben zaten kendisine hiç bu konuyu açmadım zaten açmayacağım da.Sadece kendi kendime dert ettim.Onu çok seviyorum ama evlenme olayı bana biraz ters.Sadece kişisel fikrim.Ama evlenmesek de ölene kadar birlikte olmak ve öldükten sonra da mezarımızın yan yana olmasını isterdim.Her neyse her şey olacağına varacak.Dediğiniz gibi belki de umduğumuz kadar uzun sürmeyecek hiç bir şeyi bilemeyiz.Değerli yorumlarınız için tekrar çok çok teşekkür ederim.Bu gün anca internete girebildim ve yorumlarınızın tümünü okuyabildim:)

Eşim de aynı dertten muzdarip mezarlarimiz hazır ama asla yanyana olmayı tercih etmediğimi söyleyince kırılıyor bana :) bu dünyada yeter seni çektiğim ,öbür tarafta rahat bırak bari ben babamın yanında yatacağım diyorum 2 gün konuşmuyor benimle

En iyisi bu meselelerden bahsetmemek. .

Öldükten sonra ne fark eder cesedin nerede olduğu
İnsan bilinmeyeni neden dünya ile ilişkilendirir
Derin konular:)

Allah gecinden versin hay ya güldüm istemsizce
ne gerek var bunları konuşmaya yahu:)

Galiba haklısınız

Ben de abimi kaybettim, o yuzden sevgilinizi anlıyorum. Bir kere canlı canlı bir yanı mezara girmiş bile. Komik bir olay değil yani dediğiniz gibi. 30 yıllık eşiniz olsa anlayacağım da neyse cidden okuyunca acım tazelendi çirkinleşmek istemiyorum.

Zaten ortada ''çirkinleşecek'' bir mesele yok.Ben bu olayı dert ettiğime komik diyorum.Tabiki abisinin ölmesine değil.Bunu anlamayacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…