• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Şimdiden Karar Verdiği Mezarlık Meselesi

bu takildiginiz mevzu cok sacma deil mi yaa olunce yan mezarla irtibat falan kurabilceginizi mi dusunuyorsunuz belki esinize bile nasip olmaz o yer.

Bazılarıda deniz manzaralı mezar yeri alıyolar. Ne olmasını düşünüyolarsa.

Arkadaşım simdiden böyle şeyleri kafana takma kim ölür kim kalır Allah bilir.

Allah uzun saglıklı hayırlı ömürler versin.
Belliki sevgilin agbisinin ölümü çok etkilemiş ona destek ol

uzun vadeli planın böylesini de ilk defa görüyorum.
buna takılacagınıza hemen önünüzdeki planları düşünüp takılmanız daha mantıklı.
tekrarlayayım; gelin ata binmiş ya nasip demiş

Benim bi arkadasimin esi vefat etti , arkadasim kendi istedigi mezarliga gomdu esini olunce ben de yanina gomulurum deyip ama hayat devam ediyor neticrde bi kac sene sonra yrniden evlendi , nrticedr simdiki esindrn once vrfat ederse o da onu istedigi yere gömecek, takilmsk icin sacma bir mevzu bana gore

Gecenlerde muge anli da izleyip ogrenmistim, esler isterse ayni mezara gomulebiliyormus. İki kat dusunun.

Ki siz daha yolun cok basindasiniz.

Gelin ata binmis ya nasip demis.

Gelin ata binmiş ya nasip mi demiş :KK70:

Adam ölmüş ya nasip demiş, neler göreceğiz bakalım öte tarafta, hayırlısı demiş :KK70::KK70::KK70:

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın, hele bir ölün bakalım, kısmet :KK70::confused:

Çok tatlı yazmışsınız, dayanamadım kusura bakmayın :KK31:

toprağa karışcan bacım. toprak. çamur. böcekler filan gezincek. ama bişey hissetmiycen çünkü öldün. bitti. isterlerse kuşlara yem etsinler ne farkeder. cidden komik yani. bi de evleneceğiniz ne malum?

Bunu düşündükçe kendimi yaktırmak istiyorum

En azından kül olurum böcekler yemez :deli:

Hele dur bi evlen hayatını yaşa yaşlan öyle diğer tarafa gidersin :) sen dersin anyaya gömerler seni konyaya belli olmaz ki mezarıydı toprağıydı darılma o an ki düşüncedir .

Acaba tek parca halinde olebilecek miyiz? Acaba ortada bir ceset olacak mi? Bunlar o kadar gereksiz seyler ki. Oldukten sonra ha sulalemin ortasina gomulmusum ha denizin dibini boylamisim ne farkeder? Yalniz kalmak istemiyorsan guzel ameller edin, onlar seninle gelecekler ;)

Acaba tek parca halinde olebilecek miyiz? Acaba ortada bir ceset olacak mi? Bunlar o kadar gereksiz seyler ki. Oldukten sonra ha sulalemin ortasina gomulmusum ha denizin dibini boylamisim ne farkeder? Yalniz kalmak istemiyorsan guzel ameller edin, onlar seninle gelecekler :KK66:
Rahmetli dedeciğim hep Allah musalla taşına yatmayı nasip etsin, oraya yatamadan göçüp gidenler var derdi. Onu hatırlattın bana.

Valla ben öldükten sonra isterlese bi ağacın dibine gömsünler. Hiç öyle takıntılarım yok.

Tabi kız da haklı sonucda ebedi evimiz orası kimle yaşayacagimiz Ayy pardon öleceğimız önemli yani :deli:
Ben müstakil istiyorum az biraz geniş kazssinlar,guney cepheli olsun ışık alsın...tevbe tevbe ayyy korktum şimdi :KK17:

Back
X