Sevgilimin sinir problemi

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
3yillik bir iliskim var. Bu seneye kadar kavgalarimiz bu kadar sık degildi. Ama bu yil kavgasiz gun gecmiyor. İlk yilda sevgilim daha sakin ilimli biriydi ben sinirli gergindim ama 2.yildan sonra isler tam tersine döndü ben sakinlestim o sinirli biri oldu. Ofke problemi var hemen bagirir kufur eder. Sonrada pisman olup aglayip ozur diliyor bir daha yapmayacagini soyluyor. Hicbir zaman normal kavga edemiyoruz bir anda bagirmaya basliyor ve en ufak konular cok buyuyor. Bu yil sevgilimde stresten sedef hastaligi da cikti ve her kavgada vucuduna yayiliyor. Nasil duzelecek bu durum bilmiyorum, onu cok seviyorum, eskisi gibi sakin biri olmasini istiyorum. Ne yapmaliyim? sizin basiniza geldiyse nasil cozdunuz bu konuyu? Asla psikologa da gitmiyor teklif ettigimde ben hasta degilim diyor teklif edince bile sinirleniyor...

Evleneceğiniz adam daha nişanlılık döneminde size burada bdv diye konu açtırıyor ise arkanıza bile bakmayın

Strese sebel olan birsey oldu mu hayatinda ?eger olduysa o okay cozulurse duzelir heralde.sebepsizse de psikologa gitmesini saglayin.sizi yipratir bu sekilde,boyle iliski yurumez

Evleneceğiniz adam daha nişanlılık döneminde size burada bdv diye konu açtırıyor ise arkanıza bile bakmayın
Ama isteyerek yaptigi bir sey degil. Sinirlerini kontrol edemiyor onu anliyorum ve bu bi nevi hastalik onu bu halde yalniz birakamam seviyorum

Strese sebel olan birsey oldu mu hayatinda ?eger olduysa o okay cozulurse duzelir heralde.sebepsizse de psikologa gitmesini saglayin.sizi yipratir bu sekilde,boyle iliski yurumez
Evleri yanmisti ama ondan oncede boyleydi degistigi zaman ne yasadik da boyle oldu hatirlayamiyorum

Birde kavga disinda o kadar iyi anlasirizki hep guleriz cok mutluyuzdur cok zorluk yasadik hep beraber atlattik ama bu durum beni cok uzuyor

Ama isteyerek yaptigi bir sey degil. Sinirlerini kontrol edemiyor onu anliyorum ve bu bi nevi hastalik onu bu halde yalniz birakamam seviyorum
Bakın yaş otuzbeş onyedi yıllık evlilik ve birçok evli çift tanıdım burda okuduklarımız da cabası bu insan sizi çok yorar ileride sevgi kalır mı bilmiyorum
Eğer ben bunun üstesinden gelebilirsiniz derseniz o azmin var ise buyrun derim

Benim eşimde ani sinirlenir ama bunun farkında ve beni bir kez kırdıktan sonra düzeltmesi gerektiğini farkettı
Sinirlenince beş on dk uzaklaşır sakinleşmeden gelmez
Sonra oturup konuşup bir orta yol buluruz

Kendısı duzeltemıyorsa psikologa gitmeye ikna et

Eger bi cozumu varsa yapmaya hazirim o yuzden konu actim esi,sevgilisi boyle olup duzelen var mi nasil duzeldi diye. Siz umutsuz diyosunuz yani... Ama cok seviyorum

ssinirlerni kontrol edemiyor diye kendini kandiriyprsun..

Ozur dilerim biraz sert oldu belki ama oyle. çünkü benim esim de oyleydi o kadar sinirlenirdi ki ben onun sinir hastasi oldugunu dusunuyordum.. hatta dr a giteyi bile teklif ettim kac kez.

ama konustukca konustukca duzeldi suan cook sukur kendine hakim olabiliyor.. en azindan bana karsi.. baskalarina hala o şekilde sinirleniyor ama bana degil​

Tesekkur ederim yorum icin. Bana umut oluyor insallah sizin gibi baska ornekler de cikar. Defalarca konustum ama nafile. Ama madem ise yarama ihtimali var yine denerim

Öfke problemi olan, hemen bağırıp küfür eden insanla evlenmeyin, nişanlanmayın, çıkmayın.

Doktor diyince ben hasta degilim diye ortaligi yikiyor yada agliyor. Burdan belli zaten psikolojisi bozuk ama iste ikna edemiyorumki
Hasta değil sadece olaylar durumlar karşısında nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun destek alacaksın rahatlicaksın falan söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…