Sevgilimin sinir problemi

Sakince konuşup bu tavırlarına neyin sebep olduğunu öğrenebilirsiniz. Üzüldüğünüzü belirtin böyle davrandığında siz de yıpranacaksınız değişmezse daha zor. Tavırlarını değiştirmeye, daha sakin olmaya çalışmasını söyleyin. Ama önce sebebini bulmak lazım. Hep böyle değilmiş anlattığınıza göre. Sebepleri inceleyip ona göre bir çözüm yolu bulmalısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin tesekkurler

Sinirli insanla çook zor kendim çok sinirliyim bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum

kendini kandırma hasta falan değil, sadece yıllar geçtikçe gerçek karakteri ortaya çıkmış, şimdi sana küfür eden birinden ilerde ne bekliyorsun anlamadım, ağlayarak özür dilemeside ayrı tuhaf. Her depresyondaki adam karısına sevgilisine küfür mü ediyor sanıyorsun
bence daha fazla zaman kaybetmeden bırak bu adamı, belli ki adam dengesiz, sonra 3. sayfalardaki ya da müge anlı gibi reality şovlarda çıkan çiftlere benzersiniz
kendi karakterini benliğini bile unutursun bu adamla
burdan beni okuyan genç kızlara da tavsiyem olsun bi adamı düzeltmeye çalışmayın zaten düzgün olanı bulun, şiddet eğilimi olan tiplerden uzak durun, beni çok seviyo ama depresyonu var falan gibi kendinizi kandırmayın
aşkın gözü kördür, sonra sizin gözünüz gerçekten kör olmasın...

Aynı durum benimde başıma geldi. Hatta buraya konu açmıştım. Velhasıl ayrıldım çok yıprandığımı artık yapamadığımı söyleyip. Beyefendi baya olgun karşıladı önce sonra beni bıraktın gittin tafraları... Aradan 2-3 ay geçti o dönem stresli olduğundan problemlerinden bahsetti haklıydın bambaşka biri olmuştum Dedi ve aramız ondan beridir çok şükür iyi sinir krizleri çabuk parlayıp sönmeleri kalmadı. Eğer o da önceden sakinse bu aralar böyle olduysa onun da Bi takım problemleri olabilir ama inan yalnız kalmadan anlamıyorlar

İnsallah duzelir arkadasim sagol umut oldun

Ama isteyerek yaptigi bir sey degil. Sinirlerini kontrol edemiyor onu anliyorum ve bu bi nevi hastalik onu bu halde yalniz birakamam seviyorum
Yarin oburgun evlenince dovmeye baslayincada isteyerek yapmiyor onu birakamam yazacak potansiyel gordum sizde. Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gideceksin misali gutmeye devam et kolay gelsin ama bunun arkasina saklanarak sana bunlari yasatmasini hakediyor musun onu sorgula bir yandan.

Ama seviyorum diyerek kaç hemcimsinsimiz daha kendini kör kuyulara atacak merak ediyorum. Allah aşkına ne bu acizlik? Üzmek için söylemiyorum ama nedir bu korku? Yalnız kalmamak için küfürü bile yutmak mıdır gerçek sevgi?
Bu yolun bir sonu var mı yok mu belli değil. Koca bir kara kara kuyu.
Seven adam hatasını anlar ve karşıdaki kadını yıkmamak için elinden gelrn tedaviyi uygular, sorunu çözer.
Bu tür ilişkilerin sonunda özgüveni söndirülmüş bir kadın oluşuyor. Ve adam düzelince kadın tüm yaşananların ağırlığını atamıyor üstünden. Deneyin ama rica ederim kendinize sövdürmeyin. Anne babanız bunun için emek vermedi size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…