Sevgilimin siniri

Mrscongrats

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
23
15
3
Merhabalar,3 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım çok düzgün biri tek sorunu çabuk sinirlenmesi(aslan burcu) nasıl bu yönünü bastırmasına nasıl yardımcj olabilirim?

Son düzenleme:
Gizli şekeri falan olabilir mi?

Eşim sinirli diye tabir edeceğimiz bir insandır. Ne evlilik öncesi ne sonrası kötü bir sözünü duymadım ama çabuk parlayan bir yapısı var. Zamanla bayağı törpüledi bu sinirli ve fevri yanını ama tamamen geçmiyor.

Sizin dışarıdan yapacağınız çok birşey yok, kendisinin istemesi lazım.

Benim yaptığım şey, sinirlendiği anlarda sakin kalmaya çalışmak,benden karşılık alamayınca o an kısa sürede geçiyor siniri.

Aslan burcu olması ne alaka ya.

1)Burç olayı saçmalıktan ibaret
2)Bir insanın karakterinin kötü olması aslan burcu diye meşru hale gelmeyecek

Oldu o zaman karakteri kötü olan insanları hemen affedelim alttan alalım bilmem ne burcu diye. Sonra hayatı zindan etsinler bize.

Bende aslan burcuyum ama burçla alakalı oldğunu dşünmüyorum çok sinirli bi insanımdır
sinirli olmasam melek gibiyimdir adetaa
Karşımdaki insanlar ben sinirli olduğumda alttan alırlarsa yüz bulurum nazımı çekerler nasılsa diye sinirimi yansıtır çok çabuk sinirlenirim
Ama mesela anneme sinirli davranırsam küser baya konuşmaz o yüzden ona karşı törpüledim kendimi
Ama erkek arkadaşım alttan aldığı için sinirimi ona çok yansıtırım
Anlatabildim umarım
Ya çekeceksin böyle ya da tavrını koyacaksın
Ama o her sinirlendiğinde alttan aldıysan işin zor

Sanırım dediğiniz gibi sadece sakin olmak önemli,gerisi onda ki törpülüyor kendini o da

Yok o an sakin kalıp sonrasında tepkimi koyarım hatta sakin kalamadığım olmuştur ama tepkimi koymadığım zaman olmamıştır

Ben burçlara inanıyorum ve erkek arkadaşımın karakteri kötü değil sadece her insanda olabileceği gibi çabuk sinirleniyor terbiye sınırları içinde ,ben genel olarak sakinliği sevdiğim için o çözüm ararken ben ne yapabilirimi araştırıyorum

Sinirlenmekten kastiniz nedir? Camlari mi kırıyor mesela? Eger oyleyse asla kabul edilebilir değil.
Esim de aslan burcu. Hayatimda gordugum en sahane erkek. Cok ilgili, bir kadinin nasil sevilecegini bilir, sabırlıdır, merhametlidir, cok ama cok yapıcıdır, elestirmez, rencide etmez, comerttir. Umarım butun aslanlar boyledir yalniz aslanlarin surekli yelelerini tarayip kabartmak gerekir, eger boyle yaparsaniz cok guzel geri donus alirsiniz

Çok tatlısınız :) şöyle sadece çok çabuk gerilir hemen ortamın tadı kaçar direkt bunun dışında kimseye zarar vermez kendi dahil

Merhabalar,3 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım çok düzgün biri tek sorunu çabuk sinirlenmesi(aslan burcu) nasıl bu yönünü bastırmasına nasıl yardımcj olabilirim?
Sinirliligi daimi olan bir insanı asla değiştiremezsin.konusursun sinirlenir.susarsın sinirlenir.Hayatin hep sana ofkelenen biri ile gececek.Evlilik dusunuosaniz cidden zorlanirsin.evin icinde surekli sinirlenen bir erkek.Hemen patlamaya hazir bir erkek inanilmz zordur.Komsumuzun esi oleydi.asla kadin mutlu olamadi.Hep hayati adamin suyuna gitmekle gecti.Umarim sevgilin kendini değiştirmeyi kafasina koymustur.Yoksa deismez senin cabanla

sinirin burcla ne ılgısı var benım esımde boga kafa kafaya gırısmek mı lazım ozaman boga dıye :)

bende cok sinirli biriyimdir onemlı olan sinirli olması degıl nasıl tepkı verdıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…