Sevgilimin siniri

Kimseyi evcilleştiremezsiniz. Bırakın artık şu iyi biri ama sinirli laflarını. Napıcaksınız sinirli. Adamı? Hiç bi erkrk sevgilim iyi ama sinirli biri diyor mu mesela. Cunku sinir erkeklere özgü ve sıradan bır sey oldu. Ben sınıryim yapım bu ben cabuk sınırlerım derler bir de. Kekolar.
Daha sevgiliyken sinirini hıssettıren keko erkeklerden uzak durun
Yarın evlenınce dayak yer ustune hakrttın lsfını duyarsınız. Sinirine s.çayım bunların. Hep aynı sözler..

Hanımefendi benim kimseyi evcilleştirmeye çalıştığım yok kaldı ki kendisi öyle biri değil,daha önceki cevaplarımı okursanız sinirini bahane ederek kendi dahil kimseye zarar vermiyor.Ki şuan o siniri bile kendisini rahatsız ettiği için kendini törpülemeye çalışıyor ben de nasıl destek olabilirimi arıyorum sadece.Başka durumlarla karıştırdınız siz sanırım:)

Biraz görüp geçirincr erkek ve sinir kelımesını yan yana görür görmez insan çıldırıyor. Mutluluklar size arkadasım ıns guzel ve mutlu bır ılıskın olur.

Biraz görüp geçirincr erkek ve sinir kelımesını yan yana görür görmez insan çıldırıyor. Mutluluklar size arkadasım ıns guzel ve mutlu bır ılıskın olur.
Anlıyorum sizi,haklısınız çok garip tipler var sinire sığınıp her şeyi yapan Çok teşekkür ederim inşalllah sizin de çok mutlu olacağınız bir ömrünüz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…