Sevgilimin sordugu sorular iliskimizi bitirdi

Adam hasta, açıklaması yok. Kesinlikle telefonlarına falan cevap verme, engelle gitsin. Engellemezsen başını ciddi anlamda ağrıtacak.

Benim esimde aynen boyleydi sevgililik doneminde bana gina gelirdi artik bide aklima gelmicek sorular sorardi dedim ki beni taniyinca bunlarida gecer ama nerde evlendik 2 cift kelime edemez oldum bana okul yillrini anlatiyo guluyoruz egleniyoruz ben saf bende anlatiyim diyip anlatiyorum vay efendim 4 kisisiniz 2 erkege 2 kiz mi dusuyodu yan yana mi yurudun vsvs ve evlilige yakismicak seyler bunlar kisaca huylarindan vazgecmiyolar olan sana oluyo arkana bile bakma ben bosanma asamasindym tabi tek nededim bu degil nedenlerden biri diyelim allah yardimcin olsun

Sevgilin kesinlikle sorunlu!!! rahatsız olmakta haklısın asla taviz verme! yoksa daha fazla yıpranacaksın.......

Öyle aksiyonlarim olmadi hic bir zaman. Normal fotolarim var iste sadece...
Bu tür problemli insanlar sonra asla yapmam dediği şeyleri yapabiliyor, tehdit vs gibi. Neyse ki elinde malzeme yokmuş; sonuçta güvenmiş ve hayatınızı paylaşmışsınız, oladabilirdi. Geçmiş olsun ...

Acaba ilişkinizi kıskanan veya kötü niyetli birisi erkek arkadaşınıZı olumsuz mi etkiliyor. Bir şey duydu veya biri tarafından fitilleniyor mu? Bence arkadaşınızla konuşun nedir benim açığımı mı gördün abukça şeyler söylüyorsun diyin. Nedense aklıma ilk bu olasılıklar geldi

Aynen aynen, onun aklina gelen sorular 40 yil düsünsem benim aklima gelmez.
Ben de ayni böyle demistim, ben sana 2 kelime bisey anlatamayacak miyim diye sormustum
Allah yardimcin olsun senin de, cok zor

Bu benim de aklima geldi ve sormustum zamaninda, öyle birsey olmadigini söylemisti.
Bana toplumda gördügü ve eskiden yasadigi seylerin kendisini bu hale getirdigini söylüyor, cok igrenc seyler gördüm ben diyor. Ne mesela diye sorunca da, sevgilileri olan kizlar ve erkekler ünide birbirlerinin kucagina oturuyor, birlikte tatile cikiyor, iliskilerine ragmen eski sevgilileri arayip sorup görüsmekten cekinmiyorlar bunlar benim psikolijimi cok bozdu cok etkiledi diyor.

Tamam anliyorum dedim, ama sordugun sorular cok igrenc ve kadinlik gururuma dokunuyor artik, dilinin ayari kacti senin ne konustugunu kulagin duymuyor sana normal geliyor dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…