Sevgilimin sordugu sorular iliskimizi bitirdi

black mirror 1. sezon 3. bölümde böyle bir adam vardı, izlerken tahammül edememiştim... korkunç bir şey bir insanın eski ilişkilerini bu kadar didiklemesi, ağır bir psikolojik sorun, hatta ben böylelerinin bundan haz aldıklarını düşünüyorum, tuhaf bir fantazi gibi...
neyse geçmiş olsun, uzak durun bu adamdan.

Ya kendi yapmistir zamaninda bu tür seyleri kizarkadasina, yada önceden beraber oldugu kizin basina gelmistir ve ögrenip etkisinden kurtulamamistir.

Kaç kaç kaç

Can'ım benim onunla evlenmeden önce hiçbirşey yaşama ayrılmayacaksan benimle yaptın başkasıyla da yapmışsındır der o ne tuhaf sorular

Bence hasta olmalı yoksa normal bir insanın soracağı şeyler değil

şuan sadece sinir bozan ama ilişkiniz ilerleyip evlenmiş olursanız çok ciddi kavga sebepleri hatta işi boşanmaya getirecek olan sorular bunlar. ilişki ilerledikce tahammül azalır, çünkü taraflar sonsuz güven bekleyişine girer istemsizce..
ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın yolundan dönme

yazmazsam çatlarım..
tam bir gerizekalı..
sadaka ver şükür namazı kıl bu manyaktan kurtulduğun için

O abi bi sekilde gercegi hissediyordu ve bu icini kemirip duruyordu. Sonunda hakli cikti zaten :))

Whatsapp gecmisimizi okudum az önce. En fazla 3 gün soru sormadan durabilmis.
"en cok benimle zevk aldin degil mi", "en cok benimle güzeldi degil mi", "daha önce baskasiyla hic böyle olmadi degil mi" gibi sorular var mesela dün öglenden kalma.
Ben de söz vermistin ne oldu, neden böyle yapiyorsun yine deyince aynen sunu yazmis:

"Ne bileyim aklima takildi yine. Gercekten ilk benimle mi yasadin herseyi diye. Ama ilk seninle yasadim demen gecmisin önemli olmadigini vurgulaman yeterliydi. Bugün bir garip ruh halindeyim yine. Anlik birsey bu. Senin icin benzersiz oldugumu hissetmek hissettirmeni istiyorum sadece aslinda.
Bu konularda yanlis yaklasiyorsun bana. Destek olsan düzelirim. Özür dilerim haklisin."

O abi bi sekilde gercegi hissediyordu ve bu icini kemirip duruyordu. Sonunda hakli cikti zaten :))

Ay yine de o baslardaki ona oyle baktin bana boyle baktin halleri, komik olmayan espiriye gulmesine takilmasi, gercegi ogrenince izleyecegim diye tutturmasi falan, ruhum daralmisti izlerken

Kimi OKB demiş, kimi şizofren kimi paranoyak kimi psikobat. Yok mu artiran? Burada birkaç satir okumayla teşhis koymak ne kadar da kolay. Yapmayin hanimlar. Doktorlar bile ne incelemelerden sonra o büyük teshisleri koyabiliyorlar.

canım aşık olabilirsin bu adama gerçekten çok çok hatalı bir adam bu.
kendini düşün, senin kızın böyle bir adamla ilişki içinde olsaydı ne yapardın onu düşün.
yarın çok geç olabilir ayrılmak için. lütfen kendine bu eziyeti yapma.

Düşük performansının diğer erkeklerle kıyaslanmasının korkusundan dolayı ağır namus! takıntılı klasik türk erkeği
Ardınıza bakmadan kaçın bittiyse bi hayır vardır mutlaka

Sadece soruları okudum.

Ama senin erkek arkadaşın zaten sapıkmış. Bunları bilerek soruyor. .

Cok yanlis yaklasiyormusum kendine. Sinirleniyormusum.
Halbuki sorularina cevap verip sakin kalsaymisim, ve sakince uyarsaymisim, destek olurmusum ona.

Birgün böyle bir soru soracagim aklimin ucundan gecmezdi ama bu adam bu sorularla benden nasil bi tepki alacagini gayet iyi biliyor sonucta. Bile bile soruyor. Acaba erkeklik gururu ve egosu mu oksaniyor? Kendini daha mi erkek hissediyor?

Hasta...
Ve her erkek merak etmez...
OKB kesinlikle. Bir süre kasmış sadece kendisini... Tedavisi zor, ayrıca söylediklerini kendisinin yapmayacağından emin olun derim...

Hasta...
Ve her erkek merak etmez...
OKB kesinlikle. Bir süre kasmış sadece kendisini... Tedavisi zor, ayrıca söylediklerini kendisinin yapmayacağından emin olun derim...

"ayrıca söylediklerini kendisinin yapmayacağından emin olun derim" bu kismi anlamadim özür dilerim... beynim durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…