- 9 Şubat 2017
- 22
- 16
- 3
- 39
- Konu Sahibi Bendenizben
-
Evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyorum amaa cokta korkuyorum boyle seyleri gordukceBak tatlım 9 yaşında bir yavrun var. Evleneceksin tabi senin en doğal hakkın. Ama densiz biri ile evlenip çocuğu da perişan etme.
4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
Ben bu adamdan hoşlanmadım. Bence anlatmamalısnız , ben olsam anlatmazdım.4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
Ya sen ergen liseli degilsinki. Boyle sorular soran biri ile olman cok tuhaf. Basinda evlilikte gecmis. Cocugun da var. daha akli basinda biri ile birlikte ol. Bu pek saglam pabuca benzemiyor. Onceki iliskinden ona ne yani!4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?