Sevgilimin soruları beni cpk sinirlendiriyor. Neden soruyordur yardim ci olurmusunuz?

Kesinlikle seninle evlenmeye niyeti yok.

Erkekler evlenmeyi düşündüğü kadınları kutsal görür, hiçbir şey kondururamaz.Diğer kadınlardan o başkadır.

Sen bu adamla cinsellik de yaşıyormuşsun..Belki sadece isteği bu..

Kes bakalım cinselliği,o zaman gerçek yüzünü gör.

Oyle seyleri sorandan hayir gelmez. Siz anlatsaniz bile onun susturmasi gerek. Gecmis gecmiste kalmistir.

Neden ikinci evliliğinizi daha efendi, terbiyeli ve gerçekten niyeti ciddi olan insanlarla görüşüp yapmıyorsunuz.
Bu yaştan sonra maceraya ne gerek var.
Ayrıca 9 yaşında yavrunuz var, lütfen ama lütfen öncelikle yavrunuza nasıl davranıyor ona dikkat edin.
Ben şahsen çok korkardım evladım varken evlenmeye çünkü ortalık çok kötü artık.

adam kendisine fantezi yaratıyor resmen baksana

Fark etmez ki, cinsellik de yaşıyor olsa anlatmak zorunda değil. Bana çok saçma geldi. Konu sahibinin anlatması da garip. Sana ne dememiş.

İleride takılmam demiş amaaa, cinsellik hakkında bu kadar soru sorması onun bu durumdan son derece rahatsız olduğunu gösteriyor.
Biraz Zaman geçince, ben bu durumu kaldıramıyorum derse hiç şaşırmayın..

Yargılamak istemem ama daha 9 yaşında bir çocuğunuz var biraz büyümesini bekleseniz, acele etmeseniz !
Daha 5 ay olmuş cinsellik yaşamaya bile başlamışsınız çok acele ediyorsunuz.
Bu adam sapık olabilir böyle sorular sorması size tuhaf gelmiyor mu? Çoktan ayrılmalıydınız!!

Vereceginiz cevaplari sorun etmeyecek bir yapida olsaydi zaten o sorulari sormaz umrunda olmazdi. Soruyorsa yarin oburgun muhakkak onunuze cikacaktir.bir kiz evladiniz varmis.temkinli hareket etmeniz gerekir. Bu tarz sorular cok itici ve soğutucu yapiyor erkegi.

bence hayal ediyor seni eski eşinle ve fantazi yapıyor etkileniyor bundan.. çocuğunda varmış uzak dur bence..

seven adam eskiyi karıştırmaz kıskanır yani lafını ettirmez.. hadi diyelim bi kere sordu insanlık hali merakına yenik düştü diyelim defalarca nasıl sorabiliyor bunu..

güzel bir yöntem aynen hem anlatmayı hem cinselliği kes bakalım tepkisi ne olacak

+1
Herif bariz sapık

5 aylik iliskide bukadar ayrinti vermek ne kadar mantikli? ikerde buadam yasadiklarini kullanirsa ne yapacaksin? bence cokda baglanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…