- 12 Temmuz 2011
- 492
- 1.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi Bendenizben
-
Oyle seyleri sorandan hayir gelmez. Siz anlatsaniz bile onun susturmasi gerek. Gecmis gecmiste kalmistir.Merhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
Geçen bir üvey baba çocuğu oldu8rup kuyuya atmıştı...not düşeyim dursun
adam kendisine fantezi yaratıyor resmen baksanaMerhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
Fark etmez ki, cinsellik de yaşıyor olsa anlatmak zorunda değil. Bana çok saçma geldi. Konu sahibinin anlatması da garip. Sana ne dememiş.Bu kişiyle cinsellik yaşıyormuş konu sahibi,
beni ilgilendirmez ama çocuğunuz da var biraz erken olmuş gibi geldi.
Şimdi siz bu adamla cinsellik adına bişeyler yaşayınca kocanızdan başkasıyla da beraber oldunuz mu diye kıskanıyor ve merak ediyor olabilir, herkesin anlayışı kendine tabi, ama böyle durumları hazmedemeyecekse girmeseymiş baştan bu işe. Sizde dikkat edin çocuğunuz var netice de.
Kesinlikle seninle evlenmeye niyeti yok.
Erkekler evlenmeyi düşündüğü kadınları kutsal görür, hiçbir şey kondururamaz.Diğer kadınlardan o başkadır.
Sen bu adamla cinsellik de yaşıyormuşsun..Belki sadece isteği bu..
Kes bakalım cinselliği,o zaman gerçek yüzünü gör.
bence hayal ediyor seni eski eşinle ve fantazi yapıyor etkileniyor bundan.. çocuğunda varmış uzak dur bence..
seven adam eskiyi karıştırmaz kıskanır yani lafını ettirmez.. hadi diyelim bi kere sordu insanlık hali merakına yenik düştü diyelim defalarca nasıl sorabiliyor bunu..
5 aylik iliskide bukadar ayrinti vermek ne kadar mantikli? ikerde buadam yasadiklarini kullanirsa ne yapacaksin? bence cokda baglanma.4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?