- Konu Sahibi Bendenizben
-
Kısacaşöyle soyliyim hayatta kabul etmez ha köprüyü geçene kadar sana derki senin kızın benim kızım yok çok mutlu olcak ama hep hayal ablacım sen benden büyüksün ama ben kendimde yaşamadım allah yaşatmasın ama ailemde yaşadım ve çok iyi şeyler olmadi benim annem babam ayrı annem evlendi 3 kere ama hepside anneme vaatler sundu yani yanları anlaşılmasın kabaca bunun tabiri KÖPRÜYÜ GEÇENE KADAR AY..DAYİ DEMEK ÇÜNKÜ ANNEMDE AY I ŞEYLERİ YAŞADI ama hiçte aile olamadı diğer konuda neden bu adam sizin eski eşinizle İnsel yaşamınızı merak ediyor bence NORMAL DEĞİL BİKEREM DAHA DÜŞÜNÜN MANTIK ÖLE HAREKET EDİN EVLADINIZ DÜŞÜNMEDEN KARAR VERMEYİN DERİM ALLAH yardımcın olsunMerhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?
arkadaş sapık mı ya da çok azmış?4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
Napıcakmış cinsel hayatının detaylarını? Hangi pozisyonda seviştiğini mi soruyor dengesiz? Yol ver gitsin. Çocuğun da var risk almaya değmez.Bence ayrinti vermek sizi rahatsiz edecekse vermeyin. Sizin ozeliniz. Evlenmissiniz, cocugunuz olmus. Belli ki birseyler yasamissiniz. Bu kisiyle ne zamandir gorusuyorsunuz? Dikkatli olun, belki de bu konuda ne kadar acik oldugunuzu merak ediyordur. Aranizda ciddi bir durum var mi yoksa daha yeni mi tanisiyorsunuz? Belki sizinle yasayabilecegi cinselligi dusunuyordur. Nelere izin veriyor falan hesabi.
Erkeklere guvenim pek kalmadi artik ne yazik ki..
Ama diger sorunuza gelince, ikinci evliligini yapan bir cok kadin gibi siz de mutlaka birileriyle tekrar mutlulugu yakalama sansina sahipsiniz.
Neden yalan söylesin? Onu teselli etmek zorunda da değil 2 dakikaydı falan diye. Adamın hiç birşey sormaya hakkı yok bu konuda. Kadının kendi mahremi.yalan söyleyeceksin ne duymak istiyorsa onu söyleyeceksin .
basitti 2 dakka sevişip bittip uyuyorduk dersin.
ona merak edecek şey bırakma . sıradan ve sıkıcı olarak göster.
ama işte böyle kötüydü uzun sürmüyordu felan deme yarın öbürgün evlenipte benzer şey yaşarsanız laf eder size bende mi ona benziyorum diye.
Bu kişiyle cinsellik yaşıyormuş konu sahibi,5 aydır tanıdığınız adama geçmiş cinsel hayatınızı neden anlatıyorsunuz? Kimseyi ilgilendirmez ki. Bence sorması çok absürd dikkatli olun.
Elin adami.! Bu sorulardan aldigi yanitlardan sonra fantezi bile kuruyor olabilir kendi ic dunyasinda. Dikkatli olun. Asla aciklamayin. O sizin ozeliniz. Bunu paylasmak zorunda degilsiniz.
Adam psikopat bence ya. Cinselligin ince ayrintisi olarak nasil sorabiliyor igrenc yani. Eski kocamla şöyle böyle sex yaptik mi diyeceksin ögrenip napcakmis acaba kendi mi uygulyacak. Midem bulandi.
Bende bu "seni herşeyinle kabul ediyorum"lafına hastayım.4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?