Sevgilimin soruları beni cpk sinirlendiriyor. Neden soruyordur yardim ci olurmusunuz?

insan oyle soular sormaya haya eder terbiyesiz,koskoca adam! olmus sozum ona,bir kadina saygiyla yaklasmaktan aciz,
bu adam sana uzuntuden baska bisey getirmez soyleyim,bide evladin varmis 9 yasinda,sapik midir nedir ince detaylarini soruyor.
Kendini dusunmuyorsan evladini dusun.

yalan söyleyeceksin ne duymak istiyorsa onu söyleyeceksin .
basitti 2 dakka sevişip bittip uyuyorduk dersin.
ona merak edecek şey bırakma . sıradan ve sıkıcı olarak göster.
ama işte böyle kötüydü uzun sürmüyordu felan deme yarın öbürgün evlenipte benzer şey yaşarsanız laf eder size bende mi ona benziyorum diye.

Kısacaşöyle soyliyim hayatta kabul etmez ha köprüyü geçene kadar sana derki senin kızın benim kızım yok çok mutlu olcak ama hep hayal ablacım sen benden büyüksün ama ben kendimde yaşamadım allah yaşatmasın ama ailemde yaşadım ve çok iyi şeyler olmadi benim annem babam ayrı annem evlendi 3 kere ama hepside anneme vaatler sundu yani yanları anlaşılmasın kabaca bunun tabiri KÖPRÜYÜ GEÇENE KADAR AY..DAYİ DEMEK ÇÜNKÜ ANNEMDE AY I ŞEYLERİ YAŞADI ama hiçte aile olamadı diğer konuda neden bu adam sizin eski eşinizle İnsel yaşamınızı merak ediyor bence NORMAL DEĞİL BİKEREM DAHA DÜŞÜNÜN MANTIK ÖLE HAREKET EDİN EVLADINIZ DÜŞÜNMEDEN KARAR VERMEYİN DERİM ALLAH yardımcın olsun

Sizi gerçekten seviyorsa bu tür bırakın soru sormayı,hatırlatmaktan bile kaçınır.Saygı duyması gereken en hassas konulara dokunmuş.dikkatli olun lütfen.

arkadaş sapık mı ya da çok azmış?
direk aklıma bunlar geldi
neyi merak ediyor birde biraz açar mısınız
sapıkça sorular mı soruyor

Napıcakmış cinsel hayatının detaylarını? Hangi pozisyonda seviştiğini mi soruyor dengesiz? Yol ver gitsin. Çocuğun da var risk almaya değmez.

Neden yalan söylesin? Onu teselli etmek zorunda da değil 2 dakikaydı falan diye. Adamın hiç birşey sormaya hakkı yok bu konuda. Kadının kendi mahremi.

Eğer 9 yaşında kız çocuğunuz varsa evlenmek için iyi düşünün derim.Dünyanın bin bir türlü hali var her gün neler okuyoruz,duyuyoruz.Ayrıca boşanmış ve çocuklu biri hiç evlenmemiş bir erkekle yapamaz.Size evlenelim vs. diyodur da içten içe nasılsa ayrılırız diye düşünüyordur.Yani amacı sizden her yönden faydalanmak bence.

Bu konuların konuşulması çok terbiyesizce geliyor bana
ben kendi arkadaslarimla bile bu konuyu konuşmam
adam çok kalitesiz
5 ayda derdi sadece cinsellik gibi görünüyor
hiç düşünüyor mu acaba sizin kızınıza nasıl bir abi olacak vs.
sanmıyorum
tacizci bile olabilir
hiç güven vermiyor

5 aydır tanıdığınız adama geçmiş cinsel hayatınızı neden anlatıyorsunuz? Kimseyi ilgilendirmez ki. Bence sorması çok absürd dikkatli olun.
Bu kişiyle cinsellik yaşıyormuş konu sahibi,
beni ilgilendirmez ama çocuğunuz da var biraz erken olmuş gibi geldi.
Şimdi siz bu adamla cinsellik adına bişeyler yaşayınca kocanızdan başkasıyla da beraber oldunuz mu diye kıskanıyor ve merak ediyor olabilir, herkesin anlayışı kendine tabi, ama böyle durumları hazmedemeyecekse girmeseymiş baştan bu işe. Sizde dikkat edin çocuğunuz var netice de.

özeline saygı duymuyor farkında mısın? ona ne öncekilerle yaşadığın cinsellikten.. biraz da haddini ve yerini bilecek adam dediğin. EVet haklısın ilerde onunla yatağa yattığın zaman hep anlattıkların gözünün önüne gelecek onun. ve daha fazla sorgulayacak..Önceki yaptıkların beni ilgilendirmez, senin hayatının beni ilgilendiren kısmı benimle olan kısmıdır demesini yeğlerdim. adam olana da bu yakışır zaten

Bende bu "seni herşeyinle kabul ediyorum"lafına hastayım.
Sanki dünyada ki tek erkek kendisi lütfediyor.
Ayrıca bu adamdan ne size koca ne de evladınıza "abi" olur.
Sizi siz olduğunuz için seven biri olsaydı geçmiş konuları deşmenin sizi rahatsız edeceğini düşünür bahsini bile açmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…