• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin söylediği söz... çok kırıldım

Benim arkadaşıma eşi nikahtan sonra söylemişti bunu keşke ben de senin beni sevdiğin kadar sevebilseydim diye.. Bana göre ağır bir laf bu ben kaldıramazdım ama herkes bu kadar kötü yorumlamayabilirdi.. Ben kırılırdım hem de çok kırılırdım..

Aslında bence burda yatan bilinç altı düşünce şu: "Sevgilim beni o kadar çok o kadar çok seviyor ki,asla bana küsemez". Belki de kötü bişey söylemek istememiştir ama biz kadınlar erkeklerden daha duygusal ve alıngan olduğumuz için bize öyle geliyor.Gidip uyuması da bu yüzden,yoksa seni takmadığından felan değil.Ama "bna küsemez,benden ayrılamaz" düşüncesi çok kötü..Geçenlerde benimki de yaptı aynı şeyi.Benim onu çok sevdiğimi biliyor,bu yüzden ondan ayrılamayacağımı felan düşündü sanırım.Onlara gitmiştim ailesini ziyarete yatılı olarak.Ufacık bişeyden tartışmaya başladık.Kavga büyüdü ve bana çok ağır bişey söyledi.Ben de topladım eşyalarımı çıktım gittim evden.Ben kapıdan çıkarken babası beni engellemeye çalıştı,babasına dedi ki" bu evden giderse bu ilişki de biter" dedi.Sandı ki o öyle söyleyince ben korkucam ve vazgeçicem.Ama ben ne yaptım? Ayakkabımı giydim ve fırladım dışarı.5 katı koşa koşa indim,baktım arkamdan koşuyor.Yakaladı apartmanın önünde,özür üstüne özür diledi.Beni eve dönmeye ikna etti.Gece yanıma geldi "benden ayrılamazsın sanıyordum ama çok yanılmışım" dedi.Ona beni kaybetme korkusunu yaşattım.Bence sen de yaşat bunu,yaşat ki seni kaybetmenin ne demek olduğunu anlasın..Şimdiyi sorarsan o günden sonra daha çok düşüyor üstüme.Anladı tabi...

Ama siz aklina sokmusunuz " bazen sevgilerimizin arasinda ucurum var" diyerek.
Erkege birsey soylenildiginde aklina yer eder. Ayrica ilgisizsin denilmemeli; gerçekten simariyorlar.

Şu erkeklerı matah sanıp öyle sımartıyorsunuz kı hepsı kendını hınt kuması sanıyor.Bı adamın bu kadar rahat bunu söylemesı demek sen ben senı aldatsam da dövsem de sövsem de asla bırakamazsın bana muhtacsın demek ...Fecı gurur kırıcı..Ama bu noktaya getıren sensın ..Durumu degıstırmesı gereken de sensın..Gardını al..
Manga şarkısı HINT KUMASI nı dınlet ona armagan et..nerenın havasu bu acaba:)

Benim arkadaşıma eşi nikahtan sonra söylemişti bunu keşke ben de senin beni sevdiğin kadar sevebilseydim diye.. Bana göre ağır bir laf bu ben kaldıramazdım ama herkes bu kadar kötü yorumlamayabilirdi.. Ben kırılırdım hem de çok kırılırdım..
Ayy bu berbat olmuş ya. Nikahtan önce söyleseymiş ya sıkıysa. Evlerden ırak.

Ya kızlar bu meseleyi konuştuk dedi ki "sen sevgini benden daha iyi ifade edebiliyorsun ben sözcklerle anlatamıyorum eksik kalıyorum ama sen daha iyisin o manada dedim." Dedi. Kıvırdı gibi yani. Bilmiyorum. Riske girip ayrılıp nolcağını mı görsem?
zaten bu ilişki beni çok yoruyor, ama ayrılık da acı verecek :( iki uu b.klu değnek

Ya kızlar bu meseleyi konuştuk dedi ki "sen sevgini benden daha iyi ifade edebiliyorsun ben sözcklerle anlatamıyorum eksik kalıyorum ama sen daha iyisin o manada dedim." Dedi. Kıvırdı gibi yani. Bilmiyorum. Riske girip ayrılıp nolcağını mı görsem?
zaten bu ilişki beni çok yoruyor, ama ayrılık da acı verecek :KK43: iki uu b.klu değnek
Herkes aynı sevemez mutlaka iki kişiden birisi daha fazla seviyordur zaten eşit sevmemiz imkansız

Back
X