- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
Yani bu adama distan bakinca onu cekici buluyor musun?
Siz Böyle yazınca güldüm ben hep böyle uzaktan uzaktan bakar derim ki benim adama vay beee bu benim mi şimdi sevmek böyle birşeyse demek ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bu adama distan bakinca onu cekici buluyor musun?
Neyse bence de tip onemlidir. Yani ben karsidakinin tipine bakarim ama o bakmazsa daha iyi olurTek konu boy değil ama o da aklımda hep... kadınız işte kendimiz de bir iki kiloya takıp nasıl günlerce diyet yapıyorsak. Boyu da benim aklımda öyle takılı kalıyor.
Zaten bakip bakip boyle demeyecegim adami ne yapiyim?Siz Böyle yazınca güldüm ben hep böyle uzaktan uzaktan bakar derim ki benim adama vay beee bu benim mi şimdi sevmek böyle birşeyse demek ki
Bir erkek çok güzel bir kadına aşık olur ama evlenince ruhları uyuşmaz ya... benimki de aynen öyle ruhlarımız uyumlu ama dış görünüşüne geçip de aa buna aşık olurum ben diyebileceğim biri değil. Ama seviyorum.Yani bu adama distan bakinca onu cekici buluyor musun?
Siz onu sevmiyorsunuz. Aşık olmak istediğiniz kişiye çevirmeye çalışıyorsunuz. Sevgi bu demek değil yaşasanız anlardınız..
Şuanki bişey demiyorum ki toplum içinde canın sıkılıyor aşkım bi dans kursuna gidelim mi dedim olur tabi aşkım dedi..Bir sure sonra sevgiliniz bu durumdan sıkılacaktir..
Cunku baska bir kalipta suan, oldugu gibi degil, sizin gormek istediginiz sekilde..
Ve siz memnun degilsiniz..
Artik ' Ben buyum beni seviyorsan boyle sev'ler kalmadi mi yoksa ?
Ben yakisikli, en azindan cekici bulmadigim bir adamla duygusal iliskiye baslamak istemezdim. Bu yuzden bu mesaji anlamadim, yani arkadas olarak mi seviyorsunuz?Bir erkek çok güzel bir kadına aşık olur ama evlenince ruhları uyuşmaz ya... benimki de aynen öyle ruhlarımız uyumlu ama dış görünüşüne geçip de aa buna aşık olurum ben diyebileceğim biri değil. Ama seviyorum.
Ne deyip de ayrılmalı sevdim ama aşık olamadım mı demeliyim.Ayril da cocuga yazik etme bence. Eni sonu birakacaksin gibi duruyor burdan.
Sen onu sevmemissin ki, sevebilecegin bir adama cevirmeye calismissin olmamis. onu gercekten sevseydin bunlari dusunmezdin
Sorun sende degil, bende de.Ne deyip de ayrılmalı sevdim ama aşık olamadım mı demeliyim.
Herseyi bu kadar detayli dusunebilen bir insan ne soyleyeceginide bilmelidir bence.Ne deyip de ayrılmalı sevdim ama aşık olamadım mı demeliyim.
Bende anlayamadım ki ailesiylede tanıştık.. yüz üstü bırakmak gibi oluyor. Ben iyi bir insanım kırmam kimseyi hele beni seven sevgilimi...+1
Konu sahibi bu bir ilişki değil, proje.
Uzulmesin diye adamla evlenme lutfenBende anlayamadım ki ailesiylede tanıştık.. yüz üstü bırakmak gibi oluyor. Ben iyi bir insanım kırmam kimseyi hele beni seven sevgilimi...
Nasıl söylerim ne derim de ayrılırım diye düşünüyorum bazen..
Ne deyip de ayrılmalı sevdim ama aşık olamadım mı demeliyim.
Bende anlayamadım ki ailesiylede tanıştık.. yüz üstü bırakmak gibi oluyor. Ben iyi bir insanım kırmam kimseyi hele beni seven sevgilimi...
Nasıl söylerim ne derim de ayrılırım diye düşünüyorum bazen..
Arkadaşken yardım istememiş olsa diyorum bu kadar takarmıydım kafama.. en başta olduğu gibi başlasaydık?Adamı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Dans etmek istemiyorsa etmesin, herkes sevmek zorunda değil, girişken olmak zorunda değil, bende değilimdir, gerek Yok ki buna. Sevdikten sonra boyu çok uzun olmasının önemi Yok. Sevmiyorsanız bişey diyemem ama bu takıldıklarınız önemli şeyler değil, sevmiyorsunuz da değiştirmeye çalışıyorsunuz gibi. İnsan sevdiğini-kötü bir huyu yoksa- olduğu gibi kabul eder
Hatalıyım evet karakterine hayran kaldığım ki hala öyle, ama tipini beğenmediğim biriyle denedim.Neyse bence de tip onemlidir. Yani ben karsidakinin tipine bakarim ama o bakmazsa daha iyi olurAma sizin hataniz karsi tarafin duygulariyla oynamaniz. Eger adami begenmiyorsaniz iliskiye hic baslamamaliydiniz.
Uzulmesin diye adamla evlenme lutfen![]()