Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Tek konu boy değil ama o da aklımda hep... kadınız işte kendimiz de bir iki kiloya takıp nasıl günlerce diyet yapıyorsak. Boyu da benim aklımda öyle takılı kalıyor.
Neyse bence de tip onemlidir. Yani ben karsidakinin tipine bakarim ama o bakmazsa daha iyi olur:dondurma: Ama sizin hataniz karsi tarafin duygulariyla oynamaniz. Eger adami begenmiyorsaniz iliskiye hic baslamamaliydiniz.

Bir sure sonra sevgiliniz bu durumdan sıkılacaktir..
Cunku baska bir kalipta suan, oldugu gibi degil, sizin gormek istediginiz sekilde..
Ve siz memnun degilsiniz..

Artik ' Ben buyum beni seviyorsan boyle sev'ler kalmadi mi yoksa ?

Yani bu adama distan bakinca onu cekici buluyor musun?
Bir erkek çok güzel bir kadına aşık olur ama evlenince ruhları uyuşmaz ya... benimki de aynen öyle ruhlarımız uyumlu ama dış görünüşüne geçip de aa buna aşık olurum ben diyebileceğim biri değil. Ama seviyorum.

Bir sure sonra sevgiliniz bu durumdan sıkılacaktir..
Cunku baska bir kalipta suan, oldugu gibi degil, sizin gormek istediginiz sekilde..
Ve siz memnun degilsiniz..

Artik ' Ben buyum beni seviyorsan boyle sev'ler kalmadi mi yoksa ?
Şuanki bişey demiyorum ki toplum içinde canın sıkılıyor aşkım bi dans kursuna gidelim mi dedim olur tabi aşkım dedi..

Bir erkek çok güzel bir kadına aşık olur ama evlenince ruhları uyuşmaz ya... benimki de aynen öyle ruhlarımız uyumlu ama dış görünüşüne geçip de aa buna aşık olurum ben diyebileceğim biri değil. Ama seviyorum.
Ben yakisikli, en azindan cekici bulmadigim bir adamla duygusal iliskiye baslamak istemezdim. Bu yuzden bu mesaji anlamadim, yani arkadas olarak mi seviyorsunuz?

+1

Konu sahibi bu bir ilişki değil, proje.
Bende anlayamadım ki ailesiylede tanıştık.. yüz üstü bırakmak gibi oluyor. Ben iyi bir insanım kırmam kimseyi hele beni seven sevgilimi...
Nasıl söylerim ne derim de ayrılırım diye düşünüyorum bazen..

Ne deyip de ayrılmalı sevdim ama aşık olamadım mı demeliyim.

Ben sana şekil vermeye çalıştım, birçok fiziksel özelliğini beğenmedim, seni başka birisi yapmaya çalıştım ama olamadın,seni istediğim kıvama getiremedim, kişiliğini benliğini değiştiremedim(!) deyip ayrılmalısın. Bu kadar basit. :işsiz:

Bende anlayamadım ki ailesiylede tanıştık.. yüz üstü bırakmak gibi oluyor. Ben iyi bir insanım kırmam kimseyi hele beni seven sevgilimi...
Nasıl söylerim ne derim de ayrılırım diye düşünüyorum bazen..

Genelde dürüst olma taraftarıyım ama bu sefer pek açık olmamanı tavsiye ederim çünkü çok çok kırıcı olur. Üstü kapalı bir şekilde aradığın ilişkinin bu olmadığını net bir dille söylesen yeter bence. Bir de ilişkiniz iyice ilerlediğinde aşk kapıyı çalarsa ne yapacaksın? Şu an yaptığın sevgiline haksızlık ama uzun vadede kendine haksızlık ediyorsun.

Adamı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Dans etmek istemiyorsa etmesin, herkes sevmek zorunda değil, girişken olmak zorunda değil, bende değilimdir, gerek Yok ki buna. Sevdikten sonra boyu çok uzun olmasının önemi Yok. Sevmiyorsanız bişey diyemem ama bu takıldıklarınız önemli şeyler değil, sevmiyorsunuz da değiştirmeye çalışıyorsunuz gibi. İnsan sevdiğini-kötü bir huyu yoksa- olduğu gibi kabul eder
Arkadaşken yardım istememiş olsa diyorum bu kadar takarmıydım kafama.. en başta olduğu gibi başlasaydık?

Neyse bence de tip onemlidir. Yani ben karsidakinin tipine bakarim ama o bakmazsa daha iyi olur:dondurma: Ama sizin hataniz karsi tarafin duygulariyla oynamaniz. Eger adami begenmiyorsaniz iliskiye hic baslamamaliydiniz.
Hatalıyım evet karakterine hayran kaldığım ki hala öyle, ama tipini beğenmediğim biriyle denedim.
Ya tipini beğendiğim karakterini bilmediğim biriyle deneseydim yine mi hataydı bu... sadece sorun şu karakterler uyuşmayınca kavga ediyosun ve ayrılıyorsun. Ama çok sevdiğin birinin tipini beğenmeyince öyle kolay olmuyor.

Back
X