bakış gülüş dediğim şeyler sadece basit örneklerdi. :) bakışı gülüşü güzel olan çok erkek var zaten dışarıda. şunu kastediyorum, bir insanı mesela seversiniz ve onun her şeyi size güzel gelmeye başlar. duruşu, bakışı bilmem nesi. sevdiğiniz insanın fiziğini beğenmeme, boyuna takma, kasına kilosuna takma gibi şeyler söz konusu olmaz demek istiyorum. bu yüzden dedim zaten size güzel gelmesi önemli diye. yani adamı sevseydiniz, tamam aşık olmasanız da olur ama özel bir sevgi duyar değil mi insan... işte sizde bu olsaydı boyuna, kasına, sporuna vs. takılmazdınız. adamı kendinize yetersiz görüp 1,90'lıklarla kıyaslamanız bile olayı açıklıyor. tamam aşık değilsiniz anladık çok belli zaten, peki nesini seviyorsunuz? bir de
28 yaşında mıydınız, yanlışsam kusura bakmayın lütfen. şive, diksiyon, beden dili gibi şeylerde yardımcı oldum falan demişsiniz. gerçekten merak ediyorum yani siz belli ki ondan birkaç adım daha öndesiniz. benim yaşım 24 mesela, şivem yoktur, diksiyonum düzgündür, kişisel gelişim eğitimlerine falan bolca katılırım, beden dili falan da biliyorum... ben mesela şivesi olan, giyinmeyi, yürümeyi vs. bilmeyen, diksiyonu kötü birine hayatım boyunca hiç ilgi duymadım, duyamam da. böylelerinin karakteri falan da çekmiyor beni, yani çekiyor ama arkadaş olarak. :) kimse bir olmaz tabi de kendimden örnek veriyorum. ilk yazdığınız egoist gibi durmuştu ama insanlara verdiğiniz cevaplardan sizi daha iyi anladım. sevdiğiniz adamı değiştirmeye ihtiyaç duymazsınız çünkü onu zaten olduğu gibi sever ve kabul ederdiniz.