sevgilimin tayin yeri hakkari :(

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
erkek arkadaşım 5 gün sonra gidiyor..bizim için zor bir süreç başlıyor..gidince ne olacak nasıl hissedeceğiz bilmiyorum..
neyse..sormak istediğim hakkari de(şemdinli) görev yapan eşi ya da erkek arkadaşı olanlar, eşleriniz ya da sevgilileriniz izinlerini nasıl kullanıyorlar..yani 2-3 ayda bir izine istanbula gelebilir mi? Sadece yıllık izinlerde gelebileceğini söyledi ama gideceği karakol şemdinlinin en rahat karakolu belki durum farklı olabilirmiş..

Benim eşimde Hakkari de askerlik yaptı.. Görev icabı ne nasıldır bilemem tabi ama askerlik elbetteki zor geçti ..

Günden güne eriyordum resmen bir yandan da sağ salim dönmesi için dualar edip gelince sözleneceğimizi düşünüyordum :123:

Çok şükür ki Rabbime dualarım kabul oldu

Darısı başınıza inşaallah

evet işin o kısmıda kötü sürekli bir korku olacak..
aminnn..inşallah sonu sizinki gibi olur

hayırlısı olsun canım, sırf doğu diye kötü şeyler geçirme içinden. bu taraflarda da insanların başına neler geliyo.

Benim eşimde hakkari de emniyet personeli ve merkezde.

Ne diyebilirim... Allah sağlıkla kavuştursun.

Askeriyeyi ve ilçeleri bilemem (geliş gidişler biraz sıkıntılıymış heralde) ama benim eşim Allaha şükür 2 ayda bir geldi, 1 yılımız bitti, kaldı 1 yıl.

hayırlısı olsun canım, sırf doğu diye kötü şeyler geçirme içinden. bu taraflarda da insanların başına neler geliyo.

kesinlikle öyle..kadere inanan biriyim elbette ama ister istemez aklım kalacak biliyorum..şuanda ona hissettirmemeye çalışlıyorum hiç gitmeyecekmiş gibi ama gittiği günü düşündükçe bir boşluk oluyor içimde..2,5 senede çok alışmışım

ez azından 3-4 ayda bir izne gelebilse..

merkezde olduğu için gelebilmiş ne güzel..erkek arkadaşımın olduğu karakolun ulaşımı kolaymış bir ihtimal gelebilir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…