• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin tek gecelik ilişkisi

Nası bi anneymiş şaşkınım. Yarın öbür gün evlenince seni dövse aldatsa demekki annen sus otur kızım bunu yaşamayan mı var dicek..

Sen sakın onu dinleme zenginmiş ailesi düzgünmüş bunları boşver ne para için ne ailesi için evlenceksin çocuk oyunu değil bu..seni sevip değer veren biriyle evlenmeyeceksen hiç evlenme daha iyi:KK35:

Flört esnasında, henüz bir ilişki başlamamışken sadakat yükümlülüğü olduğunu düşünmüyorum. Bu vicdani bir şey. Henüz bir ilişkiniz yokmuş.

Tek gecelik ilişkiler de olabilir, herkesin yapısı farklı; bundan keyif alıyorsa bunu yaşayabilir, sıkıntı yok.

Ama siz de her şeyi kabul edeceksiniz diye bir zorunluluk yok. Sizinle flört ediyorken başkasıyla olmasını içiniz kaldırmıyorsa, soğuyorsanız, veya tek gecelik ilişkiler yaşayan bir erkek istemiyorsanız ayrılmak en doğal hakkınız. Kimse size laf edemez bu konuda. Hayat ve ilişki görüşleriniz uymuyormuş demek ki.

Annenizin dedikleri tamamen haksız. İlişkiyi yaşayacak olan sizsiniz, isterse padişah oğlu olsun istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Bu kadar basit.

Bir türlü kadınlarımız ilişkiler ve evlilik konusunda egitemiyoruz
ne yaparsak yapalım bu toplumun kadınları koca diye kendini kaybediyor

Annenin derdi başka belli ki ne bir kadina ne de anneye yakışmayacak düşüncelerde.Sen doğru olanı yapmışsın.

flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
Annen aşkı memnudaki firdevs hanım galiba

flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
aldatma bu sonuçta

Anneniz evlenince aldatilirsaniz para var millet ne yokluk cekiyor senin yedigin onunde yemedigin arkanda diyecek kapasitede biri.
Dogru yapmissin seninleyken birlikte olmasi aldatmaktir buda ayrilmayi gerektirir.
Kulagina nasil geldi buda ilginc demekki ulu orta bu yaptigiyla ovunen biri.

Annen adamı gözünde fazla büyütmüş. Evlensenz yne böyle bişey yasasa ayrılsan annen yne aynı tepkiyi verirdi

Back
X