sevgilimin telefonunda gördüklerim

Bu olayı evlenmeden gördüğünüze şükredin.

Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Hastayım bu lafa cidden. Kapının önünde yatıyor demek.
Sizi gerçekten ayrılmak isterseniz biter her şey.
Ondan sonra nerede yatarsa yatsın.

Hala mi ne yapacağını bilmiyorsunuz. Pesss

Bu evli kadının buna birkaç kez kan lazım vs diye mesaj attıgını görmüştüm profil fotoğrafında çocuguyla resmi vardı bir de
Biraz sherlockluk yaparak bu adamın zaten bu kadınla görüştüğünü hatta kadının sizinkinin evinde kaldığını anlattığınız bir konuyu gördüm. Aynı kişiler kuvvetle muhtemel. Yine ilişki yaşadığınız kişi evli çocuklu bir eski sevgiliyle görüşüyor çünkü. Siz zaten adamın bu kadına olan düşkünlüğünü biliyorsunuz neden bu kadar şaşırdınız ki gördüğünüz mesajlara?

İnandım salak gibi yine

İnandım salak gibi yine
Aa ben seni hatırladım. Bu adam sürekli seni aldatıyodu. O yüzden ailen istemiyordu bununla evlenmeni, sen de ikna etmeye çalışıyordun. Hatta şöyle bir yorum yapmışım:

anlayamadım adam seni aldattı ve evlenme teklif etti. Ailen istemiyor. Ama sen hem aldatan hem ailenin istemediği kişiyle evlenmek mi istiyorsun?

O zamanlar çok dil dökmüşüm kendine yazık etme diye. Şimdi hiç uğraşmam. Mutluluklar canım

Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Ya yok boşver
Terkedılmek ıstemıyor beyzademız
Bır kızla tanısacak edecek bu sevıyeye gelecek
Demekkı sende evlenılecek bır tıp gordu
Sevmesede evlenmek ıcın evlenecektı
Bırak bak evlensen ılk kavgada dıyecegı bılıyodun baskasını sevdıgımı
Sevmeye calıstım olmadı
Yapamadım . Falan filan ..
Arkana bıle bakma
Ne münasebet dunyada baska erkekmı kalmadı ınan cok uzulursun

Arkadaşına dert yanarken sarhoş olduğunu asla düşünmüyorum. Nişanlınız hislerini o kadar derinden ve bir o kadar da koordineli cümleler kullanarak ifade etmiş. Bildiğin pişmanlıktan acı çekiyor.

İnandım salak gibi yine
Gercekten yazık edersın ve hıcbır degerın kalmaz
Onu kabul edersen .. onun baskasını sevdıgınıde kabul etmıs olacaksın
Hep onune cıkacak ..
Hersey boyle toz pembe devam etmeyecek..
Inan sonra kafanı taslara vurursun

Evlıymısmı ben ney okudum .. nısanlım demıs

Tam ciddi ciddi yorum yazacaktım ki sağolsun bir üye arkadaş eski konunuzu atmış, gerek kalmadı.

Kan beyninize sıçramış, sıçramış; ama beyniniz bir türlü gerekli komutları verip, yapmanız gereken şeyi yaptıramamış. Burda yazdıklarımızın da bu etkiyi sağlayacağını düşünmüyorum o yüzden...

Kan sıçrayacak yeri bulamadıysa demek.

E yatacak tabi belli bi noktaya gelmiş nişanlanmışsınız, alışkanlıklar var. Şimdi her şeye baştan mı başlasın yeni birini tanı alış filan.. O sebeple yatıyor. Evleneceksiniz yapacak sizden bir çocuk, siz çocukla ilgilenirken onun aklı eskide olucak, onu takip edecek vs. Sizde ev işleri, çocuk, onun yemeğini yapacak donlarını yıkayacaksınız. Her şey bu kadar barizken olacaklar bu evlenmiş olmak için evlenmek.

Sarhoştum hatırlamıyorum yalanlarına asla inanmayın. Bilimsel makale okuyun biraz görürsünüz ne kadar saçma bir yalan olduğunu. Basbayağı kızı unutamamış sizi yara bandı olarak kullanıyor. Evliliği de muhtemelen onu unutmak için yapacak.
Benim ex nişanlandıktan sonra ramazan ayında aramıştı güya mübarek ay diye cevap vereceğimi sandı. Üst üste mesajlar attı aradı açmadım. Sadece ne var yazdım, sesini duyayım iyi olduğundan emin olmak istiyorum dedi, gayet iyi olduğumu söyledim. Hala bir umut peşinde, eğer istersem nişanı atacakmışmış. Valla kız yerine üzülmüştüm o zaman hatta attığı mesajları direkt atasım gelmişti ama ara bozmak istemedim. Ex e de yüz vermedim numara değiştirdim. İnşallah aynı haltı yemez sizinki. Şahsen direkt nişan bozma sebebi olurdu benim için.

4 ay önce de aynı konuyu açtınız, yine telefonuna bakıp yakalamıştınız bişeyler ve babasının anjiyosunu bahane etmişti vs. Eğer 4 ay içinde nişanlanmadıysanız hala sevgilisiniz. Niye ısrar ediyorsunuz? O zaman da kötü olmuştunuz çünkü adam çok şüpheli davranıyordu. Belli ki sevdiğiniz kadar sevilmediğiniz bir ilişkidesiniz. İnstagram şifreni vermezsen ayrılırız demiştiniz adam da vermemişti niye yuttunuz lafınızı da ayrılmadınız?

Siz böyle devam edin, kendinize saygınız olmasın, adam sıkılınca o sizden ayrılacak.

Âhfjk neleri yutmuş ayrılmaz kesinlikle arada gelir ağlar buraya

Bence bit yeniği ara.Eski sevgilini unutmadan yenisini bulmak o insana yara bandı olur.Evlenmek için acele etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…