- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
Bu olayı evlenmeden gördüğünüze şükredin.Herkese merhabalar,
Direkt konuya geçmek istiyorum. Günlerdir içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim. Kendisi uyurken telefonunu karıştırasım geldi. Whatsappına bakıyordum arama yerine eski kız arkadaşının ismini yazdım. Birkaç ay önce gecenin bir yarısı en yakın arkadaşına bu kızı çok özlediğini yazmış. Anılara tutunuyorum, çok özlüyorum onu çok üzdüm vs gibi şeyler yazmış. Onun peşinden koştuğu ilk zamanlardan, onun şehrine gitmesinden, hissettiklerinden her şeyden bahsetmiş. Çok kez ayrılık yaşadım bu başka aklıma geldikçe burnum sızlıyor, o olsaydı hayatım daha iyi olurdu diyor. Bu konuştuğu arkadaşı da nişan arifesinde bu arkadaşına tavsiyelerde bulunuyor. Müstakbel nişanlını üzme sonra çok pişman olursun gibi. Ben görür görmez beynimden vurulmuşa döndüm. Kısa bir zaman için gelmiştim duyar duymaz hemen geri döndüm. Bu peşimden geldİ asla çıkmadım, her şeyin sarhoşlukla oldugunu söylüyor, o konuştuğu arkadaşı beni aradı; aklı asla eski sevgilisinde değil o sarhoş be konuştuğunu bilmiyor onlar biteli 4 yıl olacak kızı bir kere bile ağzına almadı bir sarhoşlukla söylenmiş sözler ciddiye alma, ben onun aklı o kızda olsa sana söylerim vebaline girmem diyor ama ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm..
Hastayım bu lafa cidden. Kapının önünde yatıyor demek.Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Bu evli kadının buna birkaç kez kan lazım vs diye mesaj attıgını görmüştüm profil fotoğrafında çocuguyla resmi vardı bir deKaçan balık büyük olur kafası var adamda benden demesi.
Hala mi ne yapacağını bilmiyorsunuz. PesssHerkese merhabalar,
Direkt konuya geçmek istiyorum. Günlerdir içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim. Kendisi uyurken telefonunu karıştırasım geldi. Whatsappına bakıyordum arama yerine eski kız arkadaşının ismini yazdım. Birkaç ay önce gecenin bir yarısı en yakın arkadaşına bu kızı çok özlediğini yazmış. Anılara tutunuyorum, çok özlüyorum onu çok üzdüm vs gibi şeyler yazmış. Onun peşinden koştuğu ilk zamanlardan, onun şehrine gitmesinden, hissettiklerinden her şeyden bahsetmiş. Çok kez ayrılık yaşadım bu başka aklıma geldikçe burnum sızlıyor, o olsaydı hayatım daha iyi olurdu diyor. Bu konuştuğu arkadaşı da nişan arifesinde bu arkadaşına tavsiyelerde bulunuyor. Müstakbel nişanlını üzme sonra çok pişman olursun gibi. Ben görür görmez beynimden vurulmuşa döndüm. Kısa bir zaman için gelmiştim duyar duymaz hemen geri döndüm. Bu peşimden geldİ asla çıkmadım, her şeyin sarhoşlukla oldugunu söylüyor, o konuştuğu arkadaşı beni aradı; aklı asla eski sevgilisinde değil o sarhoş be konuştuğunu bilmiyor onlar biteli 4 yıl olacak kızı bir kere bile ağzına almadı bir sarhoşlukla söylenmiş sözler ciddiye alma, ben onun aklı o kızda olsa sana söylerim vebaline girmem diyor ama ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm..
Biraz sherlockluk yaparak bu adamın zaten bu kadınla görüştüğünü hatta kadının sizinkinin evinde kaldığını anlattığınız bir konuyu gördüm. Aynı kişiler kuvvetle muhtemel. Yine ilişki yaşadığınız kişi evli çocuklu bir eski sevgiliyle görüşüyor çünkü. Siz zaten adamın bu kadına olan düşkünlüğünü biliyorsunuz neden bu kadar şaşırdınız ki gördüğünüz mesajlara?Bu evli kadının buna birkaç kez kan lazım vs diye mesaj attıgını görmüştüm profil fotoğrafında çocuguyla resmi vardı bir de
merhabalar herkese tekrardan
geceden beri uyku uyuyamadım üzülmekten.. kısaca önceki konularımı özetleyeyim instagramdaki bir kızdan şüphelenmem ve karşı tarafın da yanıltıcı açıklamaları sonrasında 1,5-2 yıllık ilişkimden ayrılmıştım. bu süreç içinde bana her yerden ulaşmaya çalıştı. konuşmadım.
en son de mesaj attı. ama asla anlam veremedim bu mesajlarına. seninle ilk konuştuktan sonraki 2. gün eski kız arkadaşım bende kaldı arkadaşıyla zor duruma düşmüşler otobüs bulamamışlar benim sana bunu söylemem gerekirdi dedi. kan beynime sıçradı. uzatma sevgili değildik konuşuyorduk 2. gün zor kalmışlar dedi. bu eski sevgilisi 4 yıllıktı biliyordum. 4 yılın hatrına dışarda koyamazdım onu dedi. kan beynime sıçradı adeta. sözde kendini aklamaya çalışyor. onunla devam ederdim etseydim o zaman demeye getirdi. ama bu yenilir yutulur bir şey mi. bu arada o kadın şu an evli çocuğu var. yetmez gibi ilişkimiz boyunca 2 ayda bir kadın tarafından iletişime geçtiklerini söyledi. ama ben yine pas vermedim dedi. kadın kan istiyor, mezuniyet fotoğraflarını istiyor eski erkek arkadaşımdan, bunların ekran görüntülerini atıyor bak pas vermedim diye. ama konuşmuşlar marife gibi bana ss'leri atıyor. kadın yüz bulmasa atabilir mi sizce? bu arada kadının profil fotoğrafında oğluyla fotoğrafı var. bu yenilir yutulur bir şey mi geceden beri gözüme uyku girmiyor. bu nasıl bir şey ayrıldıktan sonra öğreniyorum bunları. o anki saflığıma yanıyorum çok üzülüyorum. bana pişkin pişkin ben yanlış bir şey yapmadım senin bilmediğin daha birçok olay var ama yanlış bir şey yapmadım diyor. yahu bu adam nasıl bir şey Allah herkesi korusun inşallah ayrıldıktan sonra bunları öğrendim ya ne kadar üzgünüm nasıl geçer bu acı
bütün bunlara sinirlenince zaten biz olmamışız ne iyi oldu ayrıldıgımız diyor aşırı sakin bir tavırla 1 aydır peşimden koşan kişi o kadar sakin ki görmeniz lazım. bu kadar yüzsüzlük olur mu ya
İnandım salak gibi yineBiraz sherlockluk yaparak bu adamın zaten bu kadınla görüştüğünü hatta kadının sizinkinin evinde kaldığını anlattığınız bir konuyu gördüm. Aynı kişiler kuvvetle muhtemel. Yine ilişki yaşadığınız kişi evli çocuklu bir eski sevgiliyle görüşüyor çünkü. Siz zaten adamın bu kadına olan düşkünlüğünü biliyorsunuz neden bu kadar şaşırdınız ki gördüğünüz mesajlara?
Aa ben seni hatırladım. Bu adam sürekli seni aldatıyodu. O yüzden ailen istemiyordu bununla evlenmeni, sen de ikna etmeye çalışıyordun. Hatta şöyle bir yorum yapmışım:İnandım salak gibi yine
anlayamadım adam seni aldattı ve evlenme teklif etti. Ailen istemiyor. Ama sen hem aldatan hem ailenin istemediği kişiyle evlenmek mi istiyorsun?
Ya yok boşverEtmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Gercekten yazık edersın ve hıcbır degerın kalmazİnandım salak gibi yine
Evlıymısmı ben ney okudum .. nısanlım demısAa ben seni hatırladım. Bu adam sürekli seni aldatıyodu. O yüzden ailen istemiyordu bununla evlenmeni, sen de ikna etmeye çalışıyordun. Hatta şöyle bir yorum yapmışım:
O zamanlar çok dil dökmüşüm. Şimdi hiç uğraşmam büyüdüm geliştimMutluluklar canım
Kan sıçrayacak yeri bulamadıysa demek.Tam ciddi ciddi yorum yazacaktım ki sağolsun bir üye arkadaş eski konunuzu atmış, gerek kalmadı.
Kan beyninize sıçramış, sıçramış; ama beyniniz bir türlü gerekli komutları verip, yapmanız gereken şeyi yaptıramamış. Burda yazdıklarımızın da bu etkiyi sağlayacağını düşünmüyorum o yüzden...
E yatacak tabi belli bi noktaya gelmiş nişanlanmışsınız, alışkanlıklar var. Şimdi her şeye baştan mı başlasın yeni birini tanı alış filan.. O sebeple yatıyor. Evleneceksiniz yapacak sizden bir çocuk, siz çocukla ilgilenirken onun aklı eskide olucak, onu takip edecek vs. Sizde ev işleri, çocuk, onun yemeğini yapacak donlarını yıkayacaksınız. Her şey bu kadar barizken olacaklar bu evlenmiş olmak için evlenmek.Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Âhfjk neleri yutmuş ayrılmaz kesinlikle arada gelir ağlar burayaAa ben seni hatırladım. Bu adam sürekli seni aldatıyodu. O yüzden ailen istemiyordu bununla evlenmeni, sen de ikna etmeye çalışıyordun. Hatta şöyle bir yorum yapmışım:
O zamanlar çok dil dökmüşüm kendine yazık etme diye. Şimdi hiç uğraşmam. Mutluluklar canım
Bence bit yeniği ara.Eski sevgilini unutmadan yenisini bulmak o insana yara bandı olur.Evlenmek için acele etme derim.Herkese merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?