- 19 Şubat 2020
- 5.644
- 2.998
- 173
- 40
nasıl yani? adamla ayrılmış ve tekrar barışmıs.ve şimdi de bu mesajlarmı çıkmış ??Biraz sherlockluk yaparak bu adamın zaten bu kadınla görüştüğünü hatta kadının sizinkinin evinde kaldığını anlattığınız bir konuyu gördüm. Aynı kişiler kuvvetle muhtemel. Yine ilişki yaşadığınız kişi evli çocuklu bir eski sevgiliyle görüşüyor çünkü. Siz zaten adamın bu kadına olan düşkünlüğünü biliyorsunuz neden bu kadar şaşırdınız ki gördüğünüz mesajlara?
Kan değildir o.Kan isteyecek başka kimse kalmamış mi dünyada.
İkisi de ahlaksız edepsiz insanlar.
Valla siz bilirsiniz sizin hayatınız kendinizi böyle bir insana böyle bir insana layık görüyorsaniz devam edin affedin gene.
Ne diyecekti ikisi de tabi ki inkara yatcakti. Ben akli baskasinda olan biriyle evlenmek istemezdim. Gunun birinde ben seni sevmedim o yokken sadece yanimda birini istedim dese napicaksiniz? Kendinize bunu yapmayinHerkese merhabalar,
Direkt konuya geçmek istiyorum. Günlerdir içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim. Kendisi uyurken telefonunu karıştırasım geldi. Whatsappına bakıyordum arama yerine eski kız arkadaşının ismini yazdım. Birkaç ay önce gecenin bir yarısı en yakın arkadaşına bu kızı çok özlediğini yazmış. Anılara tutunuyorum, çok özlüyorum onu çok üzdüm vs gibi şeyler yazmış. Onun peşinden koştuğu ilk zamanlardan, onun şehrine gitmesinden, hissettiklerinden her şeyden bahsetmiş. Çok kez ayrılık yaşadım bu başka aklıma geldikçe burnum sızlıyor, o olsaydı hayatım daha iyi olurdu diyor. Bu konuştuğu arkadaşı da nişan arifesinde bu arkadaşına tavsiyelerde bulunuyor. Müstakbel nişanlını üzme sonra çok pişman olursun gibi. Ben görür görmez beynimden vurulmuşa döndüm. Kısa bir zaman için gelmiştim duyar duymaz hemen geri döndüm. Bu peşimden geldİ asla çıkmadım, her şeyin sarhoşlukla oldugunu söylüyor, o konuştuğu arkadaşı beni aradı; aklı asla eski sevgilisinde değil o sarhoş be konuştuğunu bilmiyor onlar biteli 4 yıl olacak kızı bir kere bile ağzına almadı bir sarhoşlukla söylenmiş sözler ciddiye alma, ben onun aklı o kızda olsa sana söylerim vebaline girmem diyor ama ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm..
Evli barklı kadınla utanmadan görüşen adamın neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Ahlaksız adam. Kadın erkek fark etmez bence en büyük ahlaksızlardan biri evli biriyle görüşmekOna da uzuldum size de uzuldum. Siz degerli bir insansiniz, baskasinin actigi yaranin bandi olmak zorunda degilsiniz.
İyi işte, bir sonraki sevgilisiyleyken de sizi unutamaz. Arkadaşına yazar yine unutamadım diye.Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Adam bence unutamamayı seviyor.İyi işte, bir sonraki sevgilisiyleyken de sizi unutamaz. Arkadaşına yazar yine unutamadım diye.
Adamın hayat tarzı bu demek ki. Kaybetmeden aklı başına gelmiyor.
Ayyy zaten kadınla görüşmüş defalarca kez. Konu sahibi ilk gibi bir de şaşırıyor. Affetmiş, bir daha olmuş.Adam bence unutamamayı seviyor.
Ay madem ikiside bu kadar aşık, ne koca ne nişanlı tanıyorlar neden ayrılıp birlikte olmuyorlar ki? Nasılsa bu serefsiz adam kadını kocası varken bile kabul ediyor, engel göremedim kavuşmaları için.Evli barklı kadınla utanmadan görüşen adamın neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Ahlaksız adam. Kadın erkek fark etmez bence en büyük ahlaksızlardan biri evli biriyle görüşmek
Lütfen ama kan ihtiyacı olmuş, ondan görüşmüşlerAyyy zaten kadınla görüşmüş defalarca kez. Konu sahibi ilk gibi bir de şaşırıyor. Affetmiş, bir daha olmuş.
Konunun tartışılacak bir tarafı yok canım.
istediği yerde yatsın benim için bu mesajları görmek bitirme sebebiEtmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?