sevgilimin telefonunda gördüklerim

nasıl yani? adamla ayrılmış ve tekrar barışmıs.ve şimdi de bu mesajlarmı çıkmış ??

Kan isteyecek başka kimse kalmamış mi dünyada.
İkisi de ahlaksız edepsiz insanlar.
Valla siz bilirsiniz sizin hayatınız kendinizi böyle bir insana böyle bir insana layık görüyorsaniz devam edin affedin gene.
Kan değildir o.

Bu yenilir yutulur birşey değil. İsterse paspas olsun kapımın önünde. Aklımda bu yaşadığım şeyle bir evlilik kurmaktansa biraz üzülür ağlarım geçer. Şüphe insanı yer bitirir. Yapmayın kendinize bunu.

Ne diyecekti ikisi de tabi ki inkara yatcakti. Ben akli baskasinda olan biriyle evlenmek istemezdim. Gunun birinde ben seni sevmedim o yokken sadece yanimda birini istedim dese napicaksiniz? Kendinize bunu yapmayin

Kapında da yatsa kabul etme.
Eski konunu söylemişler okudum, adam evli eski sevgilisiyle görüşürken şüphe çekmemek için düzenini de kurmak için seni kullanıyor.
Evlenirsen sen evliliği tek başına yaşarken yürütmeye çalışırken o evli eski sevgilisiyle flörtleşecek.
Harcarsın kendini.
Neden sevildiğin biriyle iç huzuruyla bir yuva varken sevilmediğin yerde şüphelerle yaşayasın ki?
Yapma
Yazık etme kendine

Ona da uzuldum size de uzuldum. Siz degerli bir insansiniz, baskasinin actigi yaranin bandi olmak zorunda degilsiniz.
Evli barklı kadınla utanmadan görüşen adamın neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Ahlaksız adam. Kadın erkek fark etmez bence en büyük ahlaksızlardan biri evli biriyle görüşmek

Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
İyi işte, bir sonraki sevgilisiyleyken de sizi unutamaz. Arkadaşına yazar yine unutamadım diye.
Adamın hayat tarzı bu demek ki. Kaybetmeden aklı başına gelmiyor.

Sarhosken gozu gormus de onca seyi nasil yszmis bosversene evlenme sakin bu asla unutulcak bisey degil

Evli barklı kadınla utanmadan görüşen adamın neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Ahlaksız adam. Kadın erkek fark etmez bence en büyük ahlaksızlardan biri evli biriyle görüşmek
Ay madem ikiside bu kadar aşık, ne koca ne nişanlı tanıyorlar neden ayrılıp birlikte olmuyorlar ki? Nasılsa bu serefsiz adam kadını kocası varken bile kabul ediyor, engel göremedim kavuşmaları için.
Tencere kapak olmuşlar, saf konu sahibi de kendini avutmaya çalışıyor. Allah kimseyi böyle saf yapmasın, kendi evladım olsa kahrolurum...

Ayyy zaten kadınla görüşmüş defalarca kez. Konu sahibi ilk gibi bir de şaşırıyor. Affetmiş, bir daha olmuş.
Konunun tartışılacak bir tarafı yok canım.
Lütfen ama kan ihtiyacı olmuş, ondan görüşmüşler konu sahibinin aklını bulandırma, adam kapıları tırmalıyor...

Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
istediği yerde yatsın benim için bu mesajları görmek bitirme sebebi

hayır çok salak ya bu erkekler.. o kadar yazışmışsın ayılınca sil bari dimi ne tutarsın birde
bakın buda ayrılmanız için bir işaret
kadın birde evli barklı çocuklu birde.. sizin nişanlı da tam pislik kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…