sevgilimin telefonunda gördüklerim

Terbiyesiz herif. Ayrılın arkanıza bile bakmayın kaldı ki bu saatten sonra şüphelerle yaşanmaz

Ay bileydim ciddi yorum yapmazdım yine affeder konu sahibi önceki konusunun yanında bu ne ki

Sarhoş adamdan dürüstünü bi yerde bulamazsın. Alkol insanı olmadığı bi şey yapmıyor, içindekini çıkarma cesareti veriyor. Şıracılara inanmaya bu kadar meraklı olmayın.

Malesef sizde affedecek potansiyeli görüyorum. Büyük konuşmayim ama ben kaldiramazdim sanirim. Hadi inandiniz affettiniz sonra bir gün onu bile bile efetti nasil olsa ayrilmicak diye daha beterlerini yapar. Yada kavgada bile bile affettin diye yuzune vurur. Malesef bunlar olabilecek seyler. Olmaz demez yapmaz deme. Insan oglu neler yapmadi ki. Arkadaşinada inanma erkekler bir birini hep boyle korurlar. Affedip evlensen bile sorhostur diye yalana inanma. Kendine dürüst ol. Sonra çok canin yanar.

Siz vargücünüzle kendi başınızı yakmaya niyetliyseniz başkası ne yapsın, daha ne desin?
Kapıda yatıyorsa alın içeri evde yatsın madem eğer bu kadar kıyamıyorsanız.
Valla yazık....
İnşallah aklı başında hareket edersiniz de, ipini salarsınız, yolunuza bakarsınız.

Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
Ay bu kapı önünde yatma modası geçmeyecek mi hiç? Kedi mi bunlar kapı önüne tünüyor boyna? İşe yarasa şimdi eskisiyle evli çocuklu olurdu. Demek ki herkes de yemiyor bu numaraları.

içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim.

bir üye daha var kocası yıllardır seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum diyor. düzenli aralıklarla şok geçiriyor o üye de.
bana her seferinde şok olması tuhaf geliyordu ama varmış demek ki böyle insanlar. nasıl resetliyorlarsa beyinlerini ilk kez gibi şok oluyorlar demek.

Eski kız arkadaşını seviyor ve unutamamış. Bence bu senin için büyütülecek bir konu değil, direkt bitirmelisin!

Yara bandı olma.Hadi evlendiniz diyelim aklında onun olmadığından, sana sarılırken onu hayal etmediğinden nasıl emin olacaksın?Bu şüphe seni yer bitirir.Bütün duyguları aşk, nefret hepsini yenebilirsin.Ama şüphe çok farklı yenemezsin.Tam bitti dersin en olmadık anda gene kendini gösterir.Yapma bence bunu kendine.
Hiçbir erkek ya da kadın böyle aldatılmayı haketmez.Bence en ağır aldatılma şekli budur.Tensel birşey yoktur ancak kalbinde aklında bir başkası vardır. Sana dokunurken, sevişirken bir başkasını hayal etmek çok ağır bir şey.
Arkadaşının dediğine de inanma tabiki nişanlını savunacak.Çünkü onun arkadaşı nişanlın sen değilsin.

Malena bu konuyu iyi oku.

Senin sonun bu konudaki adama benzeyecek.

zaten bu erkekler bir halt yiyince , ya alkollü olurlar,ya sinirle ağızlarından çıkmış olur,ya yorgundurlar falan filan..
kadınlar da üzülerek affederler.
sonra yola devam.
bahanelerin arkasına sığınan erkekleri kapı önüne koymayı da öğrenmeli kadınlar...
alkollüyse alkollü ,bize ne ,madem içmesin o kadar ,o sorumluluğu alamayan gidip soda içsin .

Yaşadıkların çok üzücü ben olsam kahrolurdum. Ama şöyle düşün bence senin elinde fırsat şuan iyiki gördün. Adamın aklı belli ki o kadında. Unutamadıysa adamın sadece yanındaki olursun aklında sürekli o olur. Onunla olamayacağı imkansız olduğu için seni yarabandı olarak kullanıyor belli ki. Böyle bir adamla ömür geçer mi? Ömür boyu şüphe duyacaksın seni sevdiğinden asla emin olamayacaksın. Kesinlikle ayrılık sebebi. Kendine yazık edersin

Bu evli kadının buna birkaç kez kan lazım vs diye mesaj attıgını görmüştüm profil fotoğrafında çocuguyla resmi vardı bir de
Kan isteyecek başka kimse kalmamış mi dünyada.
İkisi de ahlaksız edepsiz insanlar.
Valla siz bilirsiniz sizin hayatınız kendinizi böyle bir insana böyle bir insana layık görüyorsaniz devam edin affedin gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…