- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Ay bileydim ciddi yorum yapmazdım yine affeder konu sahibi önceki konusunun yanında bu ne kiAa ben seni hatırladım. Bu adam sürekli seni aldatıyodu. O yüzden ailen istemiyordu bununla evlenmeni, sen de ikna etmeye çalışıyordun. Hatta şöyle bir yorum yapmışım:
O zamanlar çok dil dökmüşüm kendine yazık etme diye. Şimdi hiç uğraşmam. Mutluluklar canım
Sarhoş adamdan dürüstünü bi yerde bulamazsın. Alkol insanı olmadığı bi şey yapmıyor, içindekini çıkarma cesareti veriyor. Şıracılara inanmaya bu kadar meraklı olmayın.Herkese merhabalar,
Direkt konuya geçmek istiyorum. Günlerdir içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim. Kendisi uyurken telefonunu karıştırasım geldi. Whatsappına bakıyordum arama yerine eski kız arkadaşının ismini yazdım. Birkaç ay önce gecenin bir yarısı en yakın arkadaşına bu kızı çok özlediğini yazmış. Anılara tutunuyorum, çok özlüyorum onu çok üzdüm vs gibi şeyler yazmış. Onun peşinden koştuğu ilk zamanlardan, onun şehrine gitmesinden, hissettiklerinden her şeyden bahsetmiş. Çok kez ayrılık yaşadım bu başka aklıma geldikçe burnum sızlıyor, o olsaydı hayatım daha iyi olurdu diyor. Bu konuştuğu arkadaşı da nişan arifesinde bu arkadaşına tavsiyelerde bulunuyor. Müstakbel nişanlını üzme sonra çok pişman olursun gibi. Ben görür görmez beynimden vurulmuşa döndüm. Kısa bir zaman için gelmiştim duyar duymaz hemen geri döndüm. Bu peşimden geldİ asla çıkmadım, her şeyin sarhoşlukla oldugunu söylüyor, o konuştuğu arkadaşı beni aradı; aklı asla eski sevgilisinde değil o sarhoş be konuştuğunu bilmiyor onlar biteli 4 yıl olacak kızı bir kere bile ağzına almadı bir sarhoşlukla söylenmiş sözler ciddiye alma, ben onun aklı o kızda olsa sana söylerim vebaline girmem diyor ama ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm..
Ay bu kapı önünde yatma modası geçmeyecek mi hiç? Kedi mi bunlar kapı önüne tünüyor boyna? İşe yarasa şimdi eskisiyle evli çocuklu olurdu. Demek ki herkes de yemiyor bu numaraları.Etmediği yemin kalmadı ama o kadar inanmıyorum ve kırıldım ki ayrılmak istedim kapının önünde yatıyor bu sefer de
içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim.
Yara bandı olma.Hadi evlendiniz diyelim aklında onun olmadığından, sana sarılırken onu hayal etmediğinden nasıl emin olacaksın?Bu şüphe seni yer bitirir.Bütün duyguları aşk, nefret hepsini yenebilirsin.Ama şüphe çok farklı yenemezsin.Tam bitti dersin en olmadık anda gene kendini gösterir.Yapma bence bunu kendine.Herkese merhabalar,
Direkt konuya geçmek istiyorum. Günlerdir içim içimi yiyor. nişanşımın telefonunda gördüklerime şok geçirdim. Kendisi uyurken telefonunu karıştırasım geldi. Whatsappına bakıyordum arama yerine eski kız arkadaşının ismini yazdım. Birkaç ay önce gecenin bir yarısı en yakın arkadaşına bu kızı çok özlediğini yazmış. Anılara tutunuyorum, çok özlüyorum onu çok üzdüm vs gibi şeyler yazmış. Onun peşinden koştuğu ilk zamanlardan, onun şehrine gitmesinden, hissettiklerinden her şeyden bahsetmiş. Çok kez ayrılık yaşadım bu başka aklıma geldikçe burnum sızlıyor, o olsaydı hayatım daha iyi olurdu diyor. Bu konuştuğu arkadaşı da nişan arifesinde bu arkadaşına tavsiyelerde bulunuyor. Müstakbel nişanlını üzme sonra çok pişman olursun gibi. Ben görür görmez beynimden vurulmuşa döndüm. Kısa bir zaman için gelmiştim duyar duymaz hemen geri döndüm. Bu peşimden geldİ asla çıkmadım, her şeyin sarhoşlukla oldugunu söylüyor, o konuştuğu arkadaşı beni aradı; aklı asla eski sevgilisinde değil o sarhoş be konuştuğunu bilmiyor onlar biteli 4 yıl olacak kızı bir kere bile ağzına almadı bir sarhoşlukla söylenmiş sözler ciddiye alma, ben onun aklı o kızda olsa sana söylerim vebaline girmem diyor ama ne yapacağım bilmiyorum çok üzgünüm..
Kan isteyecek başka kimse kalmamış mi dünyada.Bu evli kadının buna birkaç kez kan lazım vs diye mesaj attıgını görmüştüm profil fotoğrafında çocuguyla resmi vardı bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?